greek subtitles firmware for pionner recorders

Ξερω τι ειναι το Puase Live Tv αλλα οποτε και αν το εχω πατησει δεν λειτουργει. Μου γραφει "Cannot Complete this operation now" Οσο για το οτι δεν μπορει να αντιγραψει αρχεια avi στο σκληρο δεν το καταλαβα. Γιατι δηλαδη να μην μπορει???

εγω ειχα δοκιμασει και δεν το καταφερα...δοκιμασε να βαλεις στον recorder ως πηγη για το pause live tv τον recorder's tuner...

για μισό κάνε μια δοκιμή:

Go to Subtitle Language -> Other Language.

To set CP 1253 use language code tr 2018

δεν χάνεις τίποτα (είναι οδηγίες απο ένα firmware upgrade που έκανα)

file mou ida ta post sou ki ego exo ena dvd player pioneer kai prospathisa na valo ipotitlous 1253 alla den boro ! me afini na allakso to proto,to deftero kai to tetarto psifio alla to trito : "5" den boro na to kano "5" mono 1 i 2 !!! xriazete firmware gi afto etsi?? pou den iparxei..

φιλε eki προσεξες το αρχειο των υποτιτλων να εχει την ιδια ονομασια με το αρχειο της ταινιας?π.χ the shining.avi και the shining.srt αν δεν ειναι ετσι τα πιονεερακια δεν τα αναγνωριζουν εγω εχω το DV 600 για να παιξει greek subs ειχα βαλει το firmware toy φιλου zavlakas αν δεν βρεις ακρη στειλε πμ.να σου δωσω το mail του

Εγώ έχω το 550 HS και με το firmware update. που του έκανα βλέπει κανονικά υπότιτλους!! βέβαια λίγο μικρούς.