E καλα τωρα.
Ας πουμε για τον πρωτο που ηρθε στην Ελλαδα και πληρωθηκε !!! Για τα demo μιλαμε τοση ωρα ?? :lollypop:
Κωστα λυπαμαι, αλλα ως δευτερος στην ιεαρχια, θα συμφωνησω με τον Μπαμπη!
Θυμαμαι πολυ καλα πως ηρθε ο προβολεας στην Ελλαδα και πως τον "τσακωσε" ο Μπαμπης, πριν παει στον ΗΧΟ..![]()
Λυπάμαι αλλά επιμένω ότι δεν θυμάστε καλά.
Ο προβολέας που ήρθε στην Ελλάδα ήταν από Japan και ήταν επτασφράγιστο μυστικό. Επέτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα...
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αγοράσατε προβολέα πριν από το review του Ήχου που ήταν το πρώτο πανευρωπαικά?
Τάκη sorry αλλά κάνεις λάθος...
Σε μπερδεύει το γεγονός ότι κανένας σας δεν ήξερε ότι τον είχα για τεστ γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω.
Μπορείς να ανατρέξεις στο review του...
Και αν δεν μπορείς όταν γυρίσω σπίτι θα αναζητήσω στα αρχεία μου να σου πω ημερομηνία κυκλοφορίας...
Όμως αν θέλετε να πιστεύετε ότι είσασταν οι πρώτοι... δεν έχω κανένα πρόβλημα... Σας χαλάω χατήρι?:silly:
ΟΚ, εγώ έκανα την δουλειά μου, σας αφήνω τώρα να τα πείτε
(Μπίκο, δεν βρίσκω εκείνη τη φωτό του Φουλιους Ζιζανιους από το Asterix να ποστάρω τώρα)
![]()
Mην μας το χαλας λοιπον!
(Hint: ο προβολεας του Ηχου που εκανες review, ηταν ο ιδιος με αυτον που ειδαμε- αυτος με το προβλημα στο ενα χρωματικο φιλτρο)![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.