Γρήγορη μεταφορά Δεδομένων (video files)

xp2mac

New member
Παιδιά την βοήθεια σας.
'Εχω ένα mac 13" macbook και ενα Sony Vaio running vista για την δουλιά μου. Μεταφέρω στους πελάτες μου μεγάλα video files 30gb και πάνω.
Με τα USB 2 που χρησιμοποιώ, η ταχύτητα διαμεταγωγής των δεδομ.ενων είναι στην καλύτερη περίπτωση 20-25 mb/sec.
Αποφάσισα και αγόρασα απο Κίνα μια κάρτα και HDD ext.case με USB 3
την οποία έβαλα στο Sony Vaio με την ελπίδα ότι θα ήταν γρηγορότερη.
Μάταια ήταν πιο αργό και κρασάριζε συνέχεια.
Δοκίμασα με ενα διπλό ext.case, δηλαδή έβαζα και τα 2 HDD σε αυτό μια και ήταν sata 2, αλλά πάλιν αργό.
Θα'θελα τα φώτα σας ρε παιδιά αν υπάρχει τίποτα σε Hardware για να κάνω αντιγραφή απο ένα δίσκο σε άλλο, με ταχύτητα μεγαλύτερη απο αυτη που εχω τώρα?
Και ή δυνατόν Ιση με το που κάνουμε ένα file transfer από ένα intenal hdd σε άλλο internal hdd (μέσω desktop pc με 2 hdd).
:bigcry:

Γρηγορότερα μόνο αν το laptop σου έχει USB3 σύνδεση (χλωμό) ή e-sata (κάποια έχουν). Εσύ έβαλες USB3 case σε USB2 θύρα με αποτέλεσμα να παίζει σαν USB2 φυσικά...

Επίσης κάποια mac ίσως έχουν firewire 800 που είναι ψιλογρήγορο, αλλά δε το βρίσκεις συχνά σε PC.

Το e-sata είναι το ίδιο γρήγορο με εσωτ. σκληρό.

Γρηγορότερα μόνο αν το laptop σου έχει USB3 σύνδεση (χλωμό) ή e-sata (κάποια έχουν). Εσύ έβαλες USB3 case σε USB2 θύρα με αποτέλεσμα να παίζει σαν USB2 φυσικά...

Επίσης κάποια mac ίσως έχουν firewire 800 που είναι ψιλογρήγορο, αλλά δε το βρίσκεις συχνά σε PC.

Το e-sata είναι το ίδιο γρήγορο με εσωτ. σκληρό.

Ευχαριστώ κύριε Δημήτρη για την απάντηση σου
Αγόρασα κάρτα pci express card απο εδώ http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/usb-30-expresscard-adapter/ για το *Sony Vaio
Ηλπιζα να βρώ κάτι σε HDD duplicator ενα πράμα, αλλά είναι πολύ ακριβά.
$2000 και πάνω.
:grinning-smiley-043