Grimm [NBC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Grimm

Είδα το 4ο επεισόδιο, αρκετά καλό .
Καλύτερο από το προηγούμενο το επεισόδιο ,θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η εξήγηση που έδωσαν στον Χανκ.

Μου θύμισε το επεισόδιο walking dead(από το οποίο είδα μόνο το πρώτο επεισόδιο).

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στο επεισόδιο ήταν το δάσος με τα πολύ ψηλά δέντρα ,εξαιρετικό τοπίο.

Ωραίος ο 2ος κύκλος so far. Δυνατά επεισόδια και με ιντριγκάρει αρκετά η υπόθεση με τον διοικητή. Θα συμφωνήσω ότι η αλλαγή της εισαγωγής δε μου άρεσε καθόλου και έλεος πια με τηJuliet. Δε μου κόλλησε από την αρχή ο χαρακτήρας της.

Re: Grimm

Για να μην ψάχνετε άδικα το νέο επεισόδιο, η σειρά θα κάνει ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων. Μετά επιστρέφει στη γνωστή ωρα της Παρασκευής και το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί στις 28 Σεπτεμβρίου.

Αν πάει έτσι η σειρά απο τώρα, θα ολοκληρωθεί του χρόνου λίγο πριν το καλοκαίρι!

Last edited:

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο! Πότε θα τελειώσει είναι το θέμα! Ελπίζω όχι 1 μήνα μετά τις υπόλοιπες!
Υπερβολές ε;

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο! Πότε θα τελειώσει είναι το θέμα! Ελπίζω όχι 1 μήνα μετά τις υπόλοιπες!
Υπερβολές ε;

Μπα, το NBC δεν κάνει τέτοια. Έχει εκπομπές για να γεμίσει το πρόγραμμα του

Απάντηση: Grimm

Aπό φίλο σε φόρουμ διάβασα ότι ο Sasha Roiz, ο κάπτεν στη σειρά, σε συνέντευξη του λέει ότι στη σειρά είναι :
Μπάσταρδος γιος ενός από τους ευγενείς και μιας Hexenbiest

Aπό φίλο σε φόρουμ διάβασα ότι ο Sasha Roiz, ο κάπτεν στη σειρά, σε συνέντευξη του λέει ότι στη σειρά είναι :
Μπάσταρδος γιος ενός από τους ευγενείς και μιας Hexenbiest

Αυτό αναφερεται (το πρώτο μισό) στο τελευταιο επεισόδιο από την Χέξενμπιστ mother της Άνταλιντ πριν τη καθαρίσει η μαμά Γκριμμ. Για το υπόλοιπο μισό......περιμένουμε και βλέπουμε 😉

Σουπερ.....στο τελος ηταν λιγο χλιαρο αλλα γενικα πολυ δυνατο επεισοδιο.

Η μαμα που στα κομματια ειναι αρχισε εκκαθαρισεις ?

Παντως αν αυτος που εστειλαν ηταν απο τους πιο δυνατους φονιαδες....ο δικος μας Γκριμμ δειχνει να ειναι τελικα πολυ δυνατος.....και οι ικανοτητες του αυξανονται μαλλον.

Ίσως το καλύτερο επεισόδιο μέχρι τώρα. Αγωνία μέχρι το τέλος και ανοιχτοί λογαριασμοί που δεν ξέρω πως θα εξελίξουν την ιστορία.

Είδαμε και τη "σοβαρή" πλευρά του Λύκου.

Πιανω τον εαυτο μου να αδημονει για το επεισοδιο της εβδομαδας.....

Οχι οπως κανω για το Fringe και το Homeland πχ αλλα ενα σκαλακι πιο κατω μαζι με το Person of interest.

Το 6 οντως ηταν απιθανο επεισοδιο.

Η εμπλοκη των Ευγενων δινει αλλον αερα πλεον.

Η τζουλιέτ έχει κουράσει από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο σήριαλ. Πιστεύω είναι το μοναδικό μειονέκτημα της σειράς.
Νομίζω ότι της χρειάζεται ένας "θάνατος" ώστε ο γκριμ να γίνει mean motherfucker και να καθαρίσει ότι κυκλοφορεί σε ζωάκι και σε ευγενείς 😉

Η όλη ιστορία με την Τζουλιέτ είναι για γέλια! Δυστυχώς η σειρά υστερεί σημαντικά από καλούς ηθοποιούς κατα τη γνώμη μου! Αν εξαιρέσουμε τον ''λύκο'' (που είναι και ο μοναδικός λόγος που την παρακολουθώ ακόμα), όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτω του μετρίου, με τον πρωταγωνιστή να είναι ίσως ο χειρότερος!