Grimm [NBC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Grimm

Πολύ καλό το 20ο.
Θεωρώ ότι ο Κάπτεν είναι από τα "γερά χαρτιά " της σειράς και περίμενα πιο μεγάλη ή επιβλητική συμμετοχή .

A, είπα κι εγώ, βγήκαν ζόμπια και δεν τα είδα; :p
Τώρα θυμήθηκα τον τίτλο του επόμενου: The Waking Dead :flipout:

Είχαμε στο 21o , πολλές εξελίξεις, θα μπορούσαν να τις βάλουν στο φινάλε τις σεζόν , να γίνει πιο εντυπωσιακό .
Να δούμε πως θα είναι το season finale !

Απάντηση: Grimm

Πιο cliffhanger........πεθαίνεις :D

και με το κατάλληλο μήνυμα στο τέλος. Οι άνθρωποι έχουν χιούμορ

Απο τη στιγμή που εμφανίστηκε ο...ψάρακας το μυρίστηκα το φινάλε.

Επιτέλους είδαμε ζόμπι όπως πρέπει, Haitian style δηλαδη.

Απάντηση: Grimm

καλουτσικο το φιναλε χωρις να με ενθουσιασει παντως. Οποτε απο Οκτωβρη η συνεχεια ε;

Ωραίο το season finale , από τον τίτλο του επεισοδίου υποθέταμε τι θα γινόταν στο τέλος.
Μου άρεσε η προσθήκη της Juliet στην "ομάδα" .
Κάπου πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γινόταν αυτό στην μάγισσα .

Μου άρεσε η προσθήκη της Juliet στην "ομάδα" .

Σοβαρά μιλάς;; Απο προχθές προσεύχομαι και ελπίζω να μην είδα καλά και να μην γίνει κάτι τέτοιο!

Δεν ταιριάζει καθόλου με τους άλλους.

Εντάξει μωρέ, χαριτωμένη είναι με τον κουταβίσιο τρόπο της αλλα μέχρι εκεί. Το μόνο που μπορεί να κάνει στη σειρά είναι να σπάει λίγο την ένταση.

Σοβαρά μιλάς;; Απο προχθές προσεύχομαι και ελπίζω να μην είδα καλά και να μην γίνει κάτι τέτοιο!

Δεν ταιριάζει καθόλου με τους άλλους.
Φυσικά και μιλάω σοβαρά .
Το ότι το όλο στόρι με την Juliet , δεν έκανε καλό στη σειρά, το έγραψα και εγώ .
Από δω και πέρα καλύτερα ήταν η προσθήκη της στην ομάδα , παρά να ξαναγυρίσουμε στο "μ´ αγαπά , δε μ´ αγαπά ..."

Εγώ φοβάμαι οτι θα τον ρωτάει "μ´ αγαπάς , δε μ´ αγαπάς" την ώρα που τον κυνηγούν wesen για να του πιούν το αίμα ;)

Μου φαίνεται (και μου φάνηκε) ότι εκ των πραγμάτων, από δω και πέρα , θα είναι η Juliet πιο δυναμική .
Αν δεν γίνει αυτό , πράγματι δεν θα είναι καλά τα πράγματα για τη σειρά .