Grimm [NBC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Grimm

Ευτυχως ειπα να το ξαναρχισω και ειναι πολυ καλη η 4 σεζον.Η μονη που συνεχιζει να ειναι εκνευριστικη ειναι η Juliette.
σαν βεσεν μου ειναι πιο ευχαριστη..

Οχι και εκνευριστικη....

Πλεον αλλαζει τελειως το πραγμα...

(πως του τιναξε τα μυαλα στον αερα ? Εμαθε κι ολας πως να χρησιμοποιει την δυναμη της Εξενμπιστ ? )

Πλεον η ομαδα αποκτα αλλη δυναμικη με την Τζουλιετ ως ....και τον Γου ως βεσεν εξολοθρευτη !!!

Απάντηση: Grimm

Πολύ καλό το 10ο επεισόδιο !
Έδεσε καλά και ο Γου με την παρέα .
Αυτό με την Juliette και εγώ δεν το κατάλαβα
στην αρχή νόμιζα ότι κάποιος άλλος πυροβόλησε και τίναξε τα μυαλά του τύπου .

Οχι και εκνευριστικη....

Πλεον αλλαζει τελειως το πραγμα...

(πως του τιναξε τα μυαλα στον αερα ? Εμαθε κι ολας πως να χρησιμοποιει την δυναμη της Εξενμπιστ ? )

Πλεον η ομαδα αποκτα αλλη δυναμικη με την Τζουλιετ ως ....και τον Γου ως βεσεν εξολοθρευτη !!!

Περιμενω να δω και εγω τον Γου ως βεσεν εξολοθρευτη που λες και εσυ!!
και εγω την ιδια απορια ειχα για το πως εμαθε τοσο γρηγορα να την χρησιμοποιει την δυναμη.Αμα νευριασει πολυ με τους ρυθμους αυτους θα τους ξεκανει ολους!!:violent-smiley-030:

Κατώτερο από τα προηγούμενα και λίγο έξω από τη λογική της σειράς , πιο πολύ supernatural θύμιζε το επεισόδιο.

Καλή σειρά ,έχει ένα ωραίο "ρυθμό"!
Βγάζει κάτι καλό , ίσως έχουν καλή χημεία και καλές σχέσεις όλο το τιμ (αυτό καταλαβαίνω βλέποντας πρόσφατα μια φώτο των περισσότερων πρωταγωνιστών μαζί).

Πολύ καλό το 12ο επεισόδιο και με καλό γκεστ (προσπαθούσα να θυμηθώ από που μου ήταν τόσο γνωστός το γκεστ).

ρε την juliet....
θα παρει αναποδες καμια μερα και τους μαμησει ολους!!
Το παει πολυ ωραια η σεζον και μακαρι να συνεχισει και η 5η ετσι

Παρότι δεν μου ήταν καθόλου γνωστός ο ηθοποιός που έκανε τον κακό στο 13ο επεισόδιο, μου άρεσε πολύ ο ηθοποιός .
Γαμάτη η μονομαχία στο τέλος .Ηυ απορία μου ήταν γιατί ήταν πιο δυνατή η Τζουλιέτ .

Πω ρε συ.....αυτη εχει γινει πλεον φοβητρο κανονικο...

Οπου ναναι θα κανει τον Γκριμ να μοιαζει με ορτινατσα....

Καλό το 14ο επεισόδιο με την τελευταία σκηνή να προμηνύει πολλές εξελίξεις .
Η μητέρα πλάσμα δεν έμοιαζε τη Μέρκελ ;

Η σειρα εχει ηδη ανανεωθει για 5η σεζον...
Η ηθοποιος που υποδυεται την Τζουλιετ πρεπει να εχει πολυ καλο "δοντι"... (εχουμε ξανααναφερθει αλλά στα τελευταια επεισοδια εχει κεντρικο ρολο και ειναι σπαστικ)

Στο 16ο ...
όμορφη η κοπέλα , άσχημη σαν πλάσμα .
Θα ταίριαζε το επεισόδιο αν έβγαινε στη γιορτή των ερωτευμένων .