Grimm [NBC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Grimm

Στο 18ο... που το μονο ενδιαφερον ειχε το θεμα με τη Τζουλιετ..
η οποια παιρνει σιγα σιγα τον δικο της δρομο...

Απάντηση: Grimm

Καλό το 17ο επεισόδιο !
Αυτό το θέμα με την Τζουλιέτ με έχει κουράσει .
Δεν ξέρω αν είναι ο χαρακτήρας ή ηθοποιός που με έχουν κουράσει .

Εχει σχολιαστει απο την αρχη της σειρας οτι η ηθοποιος που υποδυεται την Τζουλιετ ειναι για τα μπαζα... και μαλλον εχει δοντι που μπηκε στη σειρα και παραμενει σε αυτη...

Για τα μπαζα δεν την λες.

Ειναι κουλος ο ρολος τους αρχικα και η εμφανιση της δεν ειμαι βεβαιος οτι κολλαει απολυτα.

Ομως τωρα βλεπω οτι ή θα την πανε στα ακρα την φαση και θα την κανουν κακια ή θα την τελειωσουν απο την σειρα.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχει ξεφύγει η σειρά. Το τραβάνε το σενάριο από τα μαλλιά, δεν ξέρεις αν θα δεις τυχαίο επεισόδιο ή θα προχωρήσει το γενικό σενάριο ή αν θα το ρίξουν στη συζήτηση και στην ανάλυση. Δεν το έχετε παλικάρια, πάρτε το χαμπάρι.

Καλό το 18ο επεισόδιο !
Ξεφύγαμε λίγο από τα πλάσματα και κινήθηκε η σειρά σε λίγο διαφορετικά μονοπάτια .

Καλο το s04e20...
Αναμενεται η επιστροφη της μητερας του Νικ και της Μπελά... και λογικα θα ειναι εναντιον των βασιλικων και της Τζουλιετ.

Καλό το 20ο επεισόδιο !
Στην αρχή σκέφτηκα ότι η καταστροφή ολοσχερώς του τροχόσπιτου , θα αφαιρούσε από τη σειρά ένα σημαντικό κομμάτι με τα βιβλία και αυτά που έγραφαν για τα πλάσματα .
Ευτυχώς δεν καταστράφηκαν όλα .

πιστευα οτι ο Γου θα ειχε βγαλει τα βιβλια φωτοτυπια, αλλά επεσα εξω......... Καπως περιεργα (δεν) εδειξαν το θανατο της μητερας του Νικ
Για να δουμε τι θα δουμε στο τελευταιο επεισοδιο... (αν και συνηθως το τελευταιο επεισοδιο ειναι αρκετα ημιτελες, τουλαχιστον ετσι ηταν στις προηγουμενες σεζον)

Σουπερ γινεται, τον τσιτωνει οσο δεν παει προβλεπω στο φιναλε να την καθαριζει την Τζουλιετ και να ξεσπαμε σε χειροκροτηματα και Βέσεναλαλαγμους :Banane0:

Η Μπελας θα εξελιχθει σε τρελλο εξολοθρευτη μαζι με τον Γου .

υγ

Μονο εμενα περναει απο το μυαλο οτι θα τα φτιαξει τελικα με την ξανθια Χεξενμπιστ......?

Πολύ καλό το 21ο επεισόδιο .
Δεν ξέρω αν το παίξιμο του Κάπτεν ´το θεωρείται καλό η κακό .Μου φάνηκε κάπως .
Ακόμα δεν μου άρεσε που καθάρισαν την μητέρα grimm τόσο απλά , χωρίς καν να μας τη δείξουν .

Πολύ καλό το φινάλε !
Εκεί πήγαινε όλο το θέμα με την Τζουλιέτ , ελπίζω να την ξεπάστρεψαν .

Σουπερ γινεται, τον τσιτωνει οσο δεν παει προβλεπω στο φιναλε να την καθαριζει την Τζουλιετ και να ξεσπαμε σε χειροκροτηματα και Βέσεναλαλαγμους :Banane0:

Oh Yeah!!!!!

Αποτι φαινεται εκλεισαν καποια κεφαλαια... και σε εκρεμοτητα εμεινα καποια που μας ειχαν δειξει μεσα σε αυτη τη σεζον...

12038799_1046373708706273_6338578680938589878_o.jpg

Imdb | Wikipedia | NBC | Youtube
---------------------------------------------------------------------------------------
Imdb - Season 5 | Wikipedia - List of Grimm Episodes | Facebook Page | Twitter

Πρεμιέρα 5ης σεζόν : Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited: