Group Buy από tool4you.gr

παιδιά, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα κλείσει η ομαδική και θα γίνει η παραγγελία.

καλημέρα, λόγω φόρτου εργασίας η ομαδική δεν ολοκληρώθηκε, πράγμα το οποίο θα γίνει αύριο το μεσημέρι 29/5.
Λόγω της χιλιο-ειπωμένης ιδιαιτερότητας της (βρίσκομαι Πάτρα), αν δεν βρεθεί μέλος που θέλει να συμμετέχει, που να μπορεί να στείλει τα αντίστοιχα πράγματα με ΚΤΕΛ στην Πάτρα, τότε η παραγγελία θα ολοκληρωθεί με μόνο 2 συμμετοχές (εγώ και ο έτερος Πατρινός osatosa) και θα μοιραστούμε τα όποια έξοδα.

Ευχαριστώ και συγνώμη για την όποια αναστάτωση!!

η ομαδική στον παρόν νήμα, έκλεισε. Τελικά θα παραλάβουμε εγώ και ο osatosa.

Τελικά κύριοι εσείς που πήρατε τα εν λόγω σγικτηράκια σκανδάλης τι έχετε να πείτε? είναι καλά?

Εαν συνειδητοποιησεις οτι αγοραζεις πλαστικα σφικτηρακια και τους φερθεις αναλογα ειναι αριστα. Το κλασικο προβλημα των πλαστικων σφικτηρων ειναι η σκανδαλη τους, εαν το πιεσεις πολυ θα σπασει, συνηθως θελει πραγματικα πολυ πιεση. Λογικο ειναι αυτο ομως. Εαν θες την μεγιστη πιεση θα πας σε μεταλλικα βιδωτα που το κοστος ομως ανεβαινει κατακορυφα.

Παιδιά μπορούμε να ξεκινήσουμε άλλη μια ομαδική παραγγελία...εγώ είμαι από Αθήνα (συγκεκριμένα Περιστέρι)...αν και κάποιος άλλος ενδιαφέρετε να μου στείλει ένα μήνυμα τι θέλει...και τα χρήματα θα τα βρούμε οταν πάραλάβει τα πράγματα για να μην έχει και άγχος οποιος παραγγείλει σε περιπτωση που αργήσουν 1-2 μέρες παραπάνω τα πράγματα

Παιδιά μπορούμε να ξεκινήσουμε άλλη μια ομαδική παραγγελία...εγώ είμαι από Αθήνα (συγκεκριμένα Περιστέρι)...αν και κάποιος άλλος ενδιαφέρετε να μου στείλει ένα μήνυμα τι θέλει...και τα χρήματα θα τα βρούμε οταν πάραλάβει τα πράγματα για να μην έχει και άγχος οποιος παραγγείλει σε περιπτωση που αργήσουν 1-2 μέρες παραπάνω τα πράγματα

Καλησπέρα γείτονα,ενδιαφέρομαι γιά δύο σφιγκτήρες 600 mm,και για δύο σφιγκτήρες 900 mm

http://www.tool4you.gr/index.php/er...s-maragkoy-MM-USA-TYPE-HILKA5205604051297shop
http://www.tool4you.gr/index.php/er...s-maragkoy-MM-USA-TYPE-HILKA5205604051310shop

Με την προσθήκη στην παραγγελία ενός φίλου έχουμε σχεδόν συμπληρώσει τα 50 ευρώ...οπότε θα κρατήσω το ποστ μέχρι την Κυριακή και από Δευτέρα πρώτα ο Θεος παραγγέλνω...

Επείδη κάποιοι βιάζονται τις σφικτήρες και έχουμε συμπληρώσει κατα πολύ τα 50 ευρώ θα παραγγείλω αύριο το πρωι...αν κάποιος θέλει να μου στείλει πμ μεχρι αύριο το πρωί...Ελπίζω να αξίζουν οι σφιτήρες

Λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε η παραγγελία δεν έχει γίνει ακόμα...την Δευτέρα πρώτα ο Θεός

Λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε η παραγγελία δεν έχει γίνει ακόμα...την Δευτέρα πρώτα ο Θεός

Τελικά τί έκανες με τή παραγγελία,ισχύει η είναι άκυρον ?

weather εσυ μπορείς να βάλεις παραγγελία? αν ναι είμαστε 3 ακόμα που θέλουμε

Εχεις δίκιο καί εμένα το καλάθι δείχνη άδειο μετά τήν πρόσθεση στό καλάθι τού προιόντος.