Δουλεύουν με τις LiPo που μπαίνουν στα ηλεκτρονικά τσιγάρα στα mods. Επειδή έχω αρκετές AW λόγω Η/Τ και έχω κι έναν φακό Ultrafire Cree (της πλάκας αλλά φωτίζει καλά) απλά να σου πω το εξής.
Αν και οι IMR που έχω είναι καλύτερες π.χ. των 2000mah στο Provari απο τις Protected των 3000mah μου φαίνεται πως στους φακούς ισχύει το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση όμως οι 18650 θα ταιριάζουν απλά στους δυνατούς φακούς δεν θες μόνο μια τη φορά.
Επίσης σημαντικό είναι να έχεις και καλό φορτιστή. Προσωπικά έχη ψηφιακό γιατί τον θέλω και για άλλες δουλειές αλλά ότι χρησιμοποιεί πάνω από μια μπαταρία λιθίου καλό είναι να έχεις φορτιστή που κάνει balanced charge. Με άλλα λόγια να φορτίζει τις μπαταρίες το ίδιο και αυτό δεν γίνεται με τους φορτιστές των $20. Επίσης θέλει λίγο δουλειά για να τον στήσεις αλλά φορτίζει τα πάντα NiMh, Lead Acid, LiPo4 και ότι μέγεθος θες μέχρι και αυτοκινήτου αναλόγως του τροφοδοτικού και του φορτιστή. Επίσης έχει διάφορα προγράμματα λειτουργίας και εννοείται ότι μεγαλώνει τη ζωή των μπαταριών.
Τέλος επειδή η LiPO θέλουν προσοχή καλό είναι να μην αγοράζει κανείς τις φθηνιάρικες γιατί εκτός από μάπα απόδοση είναι κι επίφοβες για έκρηξη ή φωτιά και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ την ώρα που φορτίζουν ή αν αποφορτίσουν κάτω από κάποιω επίπεδο.
Προσωπικά θέλω να πάρω τώρα έναν καλύτερο φακό από τον Ultrafire (μου άρεσε!) και σκεφτόμουν τον SRK ή αυτόν τον FandyFire (για αρχή).