Grundig 37''

αν ψωνισεις απο το eshop και σου παρουσιασει βλαβη ειναι τρεχα γυρευε...

Εγω απο εκει πηρα ενα σκληρο δισκο που χαλασε και εκαναν 1 μηνα να μου τον αλλαξουνε.
Πολυ κακο after sales το eshop μακρια!

Απάντηση: Re: Grundig 37''

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157029

Αυτη ειναι παρομοια με αυτην που μου προτεινες πριν λιγο.Πως σου φαινονται τα χρηματα γι'αυτην?Εχει διαφορα γυρω στα 150 ευρω με την LE40C650...

Αυτή είναι καλύτερη,έχει mpeg4 δέκτη είναι φετινή σειρά,η entry level,εξού και 550,μετά καλύτερη είναι η 650 και η καλύτερη lcd 3d 750.Σήμερα είδα και την 550,και σε blu-ray τουλάχιστον έδειχνε πολύ καλα(πρόσεξε να είναι η 550 και όχι η 530 έχει διαφορά.)

Ψάξε λίγο καλύτερα τις τιμές. Μην κοιτάς μόνο e-shop θα πληρώσεις 100 ευρώ πιό πολύ!! Βρες την τηλεόραση που θες στο skrutz και μετά παζάρεψέ την σε κάποιο τοπικό μαγαζί. Αν δε σου κάνουν καλή τιμή παρήγγελέ την μέσω διαδικτύου. Πρόσεξε πολύ τα μοντέλα γιατί οι φίλοι μας οι πωλητές προσπαθούν να ξεστοκάρουν και λένε του κόσμου τις μακακίες!!!:Banane0:

Λοιπον τελικα πηρα την αποφαση μου και επειδη δεν υπηρχε περιπτωση να συνεννοηθω με το τοπικο μαγαζι παρηγγειλα απ'το e-shop την Samsung LE40C550!

Ελπιζω να με διακαιωσει η επιλογη μου!

Λοιπον τελικα πηρα την αποφαση μου και επειδη δεν υπηρχε περιπτωση να συνεννοηθω με το τοπικο μαγαζι παρηγγειλα απ'το e-shop την Samsung LE40C550!

Ελπιζω να με διακαιωσει η επιλογη μου!

μακαρι να μην εχει προβλημα γιατι αμα εχει πρεπει να εχεις γερη υπομονη και νευρα με το eshop που εχει απο τα χειροτερα after sales

Και γω ελπιζω να μην εχω προβλημα!Να ρωτησω ομως κατι?Το οτι εχει WiFi Adaptor Support τι ακριβως σημαινει?

οτι μπορεις να της βαλεις wifi stick για να την συνδεσεις σε δυκτιο αν εχεις
router που υποστηριζει wifi

Και αν το κανω αυτο μετα θα μπορω να μπαινω μεσω της TV στο ιντερνετ?Γιατι ενας φιλος μου μπαινει στο youtube μεσω της τηλεορασης του αλλα δεν τον εχω ρωτησει περισσοτερα...

δεν αξιζει να δωσεις 60 ευρω για το wifi της samsung
παρε καλυτερα ενα ethernet καλωδιο

Απάντηση: Re: Grundig 37''

Ασχετα με τον τροπο συνδεσης,θα μπορω να μπαινω στο ιντερνετ?

Η 550 δεν μπορεί να μπεί στο internet,η χρήση της ethernet είναι για την σύνδεση με pc.

Να βάζεις βίντεο κτλπ,έχει ένα pc manager η samsung και μεταφέρεις αρχεία μέσω αυτού.

Επειδη τα δυο αυτα μοντελα τα εψαχνα για καιρο και περιμενα να πεσουν οι τιμες τους, πηρα την 40C530 με 500ε απο τον Λημναιο. Η tv τα σπαει για τα λεφτα της και η μονη διαφορα με την C550 ειναι το γεγονος οτι συνδεεται με ethernet με το PC σου. Χαζομαρα αν αναλογιστεις οτι η C530 παιζει ολες τισ ταινιεσ (divx, kmv) και ηχο DTS core, απο τον σκληρο ή το φλασακι σου. Τι να το κανεις το LAN με το PC.
Τωρα η C650 ειναι αλλη φαση, καλυτερη εικονα γενικοτερα. Αν σε περνει να περιμενεις, περιμενε να πεσει η τιμη της C650. Εγω για την σειρα 5 περιμενα απο τον μαιο να πεσει κατω απο 500ε.

Ενημερωτικά, η Grundig έχει αγοραστεί εδώ και μερικά χρόνια από Τουρκικό όμιλο και αν και διατυμπανίζουν ότι τα προϊόντα σχεδιάζονται από τους Γερμανούς μηχανικούς, η γραμμή συναρμολόγησης βρίσκεται στην Τουρκία και οι πρώτες ύλες προέρχονται ως επί το πλείστον από την Κίνα...

Θεωρούνται τίμια προϊόντα, αν τα πετύχεις σε καλή τιμή...

Να προσθέσω επίσης :

Eνημερωτικά μια και βρήκα το θέμα με αναζήτιση, και επειδή έτυχε και το εψαξα το θέμα καθώς μια Grundig πρόσφατα γνωστού αγορασμένη από Oλλανδία χρειάστηκε service,η εταιρία συναρμολογεί στην Τουρκία (made in TR) και Πολωνία (made in Europe μάλλον φασόν όπως πολλοί άλλοι) και ανάλογα το μοντέλο και ποιά αγορά απευθύνεται μπορεί να πετύχεις πολύ καλό προιόν .

Η συγκεκριμένη είχε panel Samsung SPVA και σε όλες αναφέρονται τι πανελ έχουν με αυτοκόλλητο στο πίσω μερος κάτω από τo bar code.Στον τομεα του ήχου και tuner, η συγκεκριμένη ειχε philips.

Me βαση κάποια τοπικά περιοδικά εικόνας η εταιρία έχει ακόμα έδρα την Νυρεμβεργη στη Γερμανία,έχει αρκετά βραβεία στις εκθέσεις ΙFA και ποσοστό 7% σε πωλήσεις στην Ευρώπη σε τηλεοράσεις.Επίσης κατασκευάζει φασόν και για άλλες εταιρίες όπως Sony,Τoshiba .

Δυστυχώς στην Ελλάδα φαινεται αδικείται από διανομή και αντιπροσώπευση.

Last edited:
Λαθος μετάφραση ,κατέχει την 7η θεση σε πωλήσεις στην Ευρώπη σε τηλεοράσεις.
Παντως προσωπικά μόνο σε 1-2 καταστήματα έχω δεί κάποια μοντέλα της εταιρίας στην αγορά,και δείχνουν μέτριας ποιότητας με ότι κυκλοφορεί σε άλλες αγορές, και μ'αυτά που βλέπω σε διαφορα site της εταιρίας.

Last edited: