Gryphon Diablo

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Oτι και να πουμε για το συγκεκριμενο ενισχυτη που κατασκευαζει η Gryphon ειναι λιγο!

Απλα απολυτως κορυφαιος, 2χ250 Watt (2x800 στο 1 Ω) με απιστευτες χροιες, διαφανεια και οτι μπορεις να ζητησεις απο ενα ενισχυτη.
Eνα μηχανημα future reference! Πρεπει να τον ακουσετε για να καταλαβετε γιατι πραγμα μιλαμε!

Εδω περα μπορει να βρειτε καποια review συμπεριλαμβανομενου και του review απο το Νικο Κορακακη στο High Fidelity:

http://www.gryphon-audio.dk/default2.asp

Τον ενισχυτη τον εχω εναμισι χρονο, ειναι σε αριστη κατασταση και τον πουλαω σε τιμη σοκ!

Πληροφοριες με p.m.-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Gryphon Diablo

χεχεχε...Οταν γινει και αμα γινει θα το ανακοινωσω...Παντως θα ειναι πολυ καλο....:a0210:

"Άμα" γίνει;
Δε σε πιάνω, μάναμ...

Άμα, λέμε, δε γίνει, θα μείνεις χωρίς ενισχυτή; Ή βγαίνεις γενικά στη γύρα;

αγαπητέ μου δεν σου χαλώ τίποτα.
απλά παραξενευτηκα (-με).
(αρκετοί από όσο είδες).
Δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι ένα μηχάνημα γιά το οποίο γράφτηκαν τόσα καλά πριν από λίγο μόλις καιρό πωλείται και σε τιμή σοκ...

Διαχειριστές υπάρχουν, μπορούν να σβήσουν τα περιττά ανά πάσα στιγμή.

Αν ο Kharmacoma έχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την αγγελία του παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Gryphon Diablo

αγαπητέ μου δεν σου χαλώ τίποτα.
απλά παραξενευτηκα (-με).
(αρκετοί από όσο είδες).
Δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι ένα μηχάνημα γιά το οποίο γράφτηκαν τόσα καλά πριν από λίγο μόλις καιρό πωλείται και σε τιμή σοκ...

Διαχειριστές υπάρχουν, μπορούν να σβήσουν τα περιττά ανά πάσα στιγμή.

Οπως ειπε και ο geopolitis εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. Οποτε βρηκα κατι πιο καλο και δυστυχως πολυ πιο ακριβο!

τον ακουσα με 3 διαφορετικα ηχεια στον ιδιο χωρο

ειναι μηχανακι με @@

μηπως να το ξανασκεφτεις?