GSM τηλέφωνο.

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,775
Μπακοτσιάνος...
Παίδες καλημέρα.

Έπεσε στα χέρια μου ένα gsm τηλέφωνο (Panasonic). Είναι η βάση (σταθμός) και 3 τηλέφωνα (ακουστικά)........

Όσο και να έχω προσπαθήσει δεν κατάφερα να βρω που μπορεί να μου χρησιμεύσει. Καμιά βοήθεια?

Για να καταλάβω... είναι κάποια συσκευή από τα homezone πακέτα των εταιριών κινητής? (δεν δίνεις και μοντέλο να δούμε δυνατότητες)

Re: Απάντηση: GSM τηλέφωνο.

Για να καταλάβω... είναι κάποια συσκευή από τα homezone πακέτα των εταιριών κινητής? (δεν δίνεις και μοντέλο να δούμε δυνατότητες)

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1062

Αυτό (TW-500) είναι στο πρώτο κουτί και δύο ξεχωριστά τηλέφωνα με τη βασούλα τους στα άλλα δύο.

Βάζεις μέσα μια SIM και το χειρίζεσαι σαν κανονικό κινητό τηλέφωνο μέσα στο σπίτι με look σταθερού τηλεφώνου.
Έδινε η vodafone πακέτο αν θυμάμαι παλαιότερα σταθερό + κινητό τηλεφωνική σύνδεση πακέτο. Το σταθερό όμως δεν ήταν σταθερό (νομίζω δεν είχε κάνει ακόμη τη συμφωνία με τη HOL για να σου δώσει IP τηλεφωνία μέσω της dsl), αλλά ένα κινητό με χαμηλές χρεώσεις σταθερού. Νομίζω όμως πως κλείδωναν τη sim σε μια γεωγραφική περιοχή (δεν έβαζες τη sim σε άλλη συσκευή και πήγαινες όπου ήθελες και αυτό να συνέχιζε να δουλεύει).