GT5 free demo , απο που θα το κατεβασω ;

LUXMAN

Senior Member
19 June 2006
399
Υπαρχει καπου , π.χ. rapishare , το GT5 free demo ; Επειδη δεν εχω ρουτερ δεν συνδεεται το PS3 μου στο ιντερνετ ωστε να κατεβαζει τα free demo των παιχνιδιων . Ο μονος δρομος ειναι λοιπον να κατεβασω απο καπου το free demo του GT5 , αν υπαρχει , και να το εγκαταστησω καπως στο PS3 .

Σας ευχαριστω εκ των προτερων !

Aφού έχεις usb modem και όχι ethernet , μπορείς να συνδέσεις το ps3 με το pc και να μπεί έτσι internet το ps3.

Aφού έχεις usb modem και όχι ethernet , μπορείς να συνδέσεις το ps3 με το pc και να μπεί έτσι internet το ps3.

!!!
Mας εξηγεις πως θα βαλει οδηγους και πως θα παρει "νουμερο" ?
Νομιζεις οτι επειδη εχει usb κανει τα παντα?
Ευχομαι να εχεις δικιο.

Last edited:
Απάντηση: Re: GT5 free demo , απο που θα το κατεβασω ;

Χμμμ ...το προσπαθησα και με το καλωδιο του Ethernet αλλα τιποτα . Εννοω πως αναγνωριστηκε το PS3 ως ασυμβατη συσκευη και μια χανοταν η συνδεση και μια εμφανιζοταν ως προβληματικη .

Αν καποιος μπορει να δωσει μερικες απλες (για μας τους ασχετους!!) οδηγιες θα δωσει μεγαλη βοηθεια !

Λίγο μετά το post μου πρόσθεσα και κάποια link... αν δεν τα είδες ρίξε μια ματιά και πές μας αν έχεις σωστό καλώδιο, αν έκανες sharing, έβαλες τις ip που λένε κλπ...

Απάντηση: Re: GT5 free demo , απο που θα το κατεβασω ;

Λέω για internet sharing μέσο pc... tο usb modem θα είναι στο pc, και θα συνδέσει το ps3 με την ethernet του pc.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=164&highlight=modem
http://www.ps3forums.gr/vb/showpost.php?p=24229&postcount=9

ΥΓ
Αν τα καταφέρεις, στείλε pm για να σου πω πως θα κατεβάσεις το Gt5 demo...

Πολυ κατατοπιστικα τα links . Θα προσπαθησω το βραδυ μαλλον .

Σ ευχαριστω πολυ blizard !

Ρε παιδια εγω εχω κανονικη συνδεση στο internet αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα το demo. Δεν υπαρχει ουτε στο PS store Ελλαδας (ευρωπαικο δηλαδη) ουτε στο Αμερικανικο που εχω accounts. Απο το ψαξιμο που εκανα καταλαβα οτι το εβγαλαν για λιγο καιρο μονο.

Υπαρχει καποιος τροπος να το κατεβασω τωρα?

Οποιος γνωριζει καποιο hint ας βοηθησει! Thanks!

Πρέπει να σου δώσει το jap account του κάποιος που το έχει κατεβάσει ... μπαίνεις από το δικό του και πάνω δεξιά στο store που είναι η download list, το κατεβάζεις.

θα σου στείλω pm.

Aφού ρε παιδιά υπάρχει στο ελληνικό ps store, στην κατηγορία full games! Δεν ξέρω αν εννοείτε κάποιο άλλο gt demo...

Το GTHD είχε βγει πριν ένα χρόνο και είναι δωρεάν...
Τώρα στην Ιαπωνία(μόνο) έχει κυκλοφορήσει το GT5 prologue, το οποίο κοστίζει κάπου 35 ευρώ (σε bd ή download )... υπήρχε demo και αυτού για λίγο καιρό στο jap-store.
(είναι αρκετά καλύτερο και μεγαλύτερο από το GTHD, στην πίστα είναι 16 αυτοκίνητα)

Last edited:
Για να κατεβάσεις demos από το ps store πρέπει να έχεις account? Κι αν πας να κάνεις account εκεί που σου ζητάει τα στοιχεία σου βάζεις τα πραγματικά?

Μπορει να διαβαστει (σε καποιο PC η Laptop)το αρχειο απο τον δισκο του PS3 και να φορτωθει σε ενα π.χ. Rapidshare ?