GT5 RACES in AVclub!

Εγώ πάλι να διευκρινίσω ότι δεν έχω πρόβλημα τόσο με την ημέρα όσο με την ώρα. Για μένα το 21:00 είναι νωρίς γιατί τις περισσότερες φορές αυτήν την ώρα γυρνάω.

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Oυτε εγω εχω προβλημα με την ημερα του αγωνα. Για τη ωρα , κι εγω προτιμω αργα για να ειναι το πεδιο ελευθερο. Αν συμφωνησετε ομως για νωριτερα ολοι σας, κατι θα βρω για να τα καταφερω!

Παω να ανοιξω μια αιθουσα να κανω κανενα γυρο , μεχρι να αρχισουμε. Οποιος θελει να ερθει, ειναι ευπροσδεκτος! Αρη ,αν ανοιξεις και εσυ ειδοποιησε με , για να ερθω εγω.

Τα λεμε στην πιστα λοιπον!

murcielago_20040407_006.jpg

Ποσταρω στα γρηγορα για να μη με ξεχεσει το αφεντικο....

Καλημερα σε ολους τους πιλοτους. Οπως βλεπω οι περισσοτεροι συμφωνειτε για αλλαγη μερας. Αν συμφωνειτε τελικα μπορουν να γινονται οι αγωνες τις Πεμπτες? Σας ευχαριστω.

P.S. Αν γινει οντως η αλλαγη της μερας και γω +1 το NSX

Ποιο NSX όμως? Επίσης μιας και έκλεισε αυτό το θέμα (της επιλογής του αυτοκινήτου) να υπενθυμίσω ότι μέχρι στιγμής έχουμε κάνει αγώνες μόνο με κεντρομήχανα όποτε για τον μεθεπόμενο αγώνα ας επιλέξουμε κάτι άλλο, ε?

Μέχρι τον επόμενο αγώνα (SUZUKA) προλαβαίνεις!!!

σήμερα οι servers ήταν πάνω και έφτιαξα λίγο το profile μου...όλα καλά.

πήρα το Nissan GTR academy edition και έτρεξα τον πρώτο αγώνα ,level 0, με κάτι suzuki και miata. Τελικά είμαι πολύ γρήγορος... όλο πρώτος έβγαινα! Νομίζω οτι σας έχω όλους στους αγώνες!!! :D :D :D

Καλημερα σε ολους! Δυσκολος αγωνας χθες και ο σχεδιαστης της murcielago δεν νομιζω οτι κοιμηθηκε πολυ καλα χθες μετα απο τοσα καντηλια που ακουσε!

Παραδοξως εγω τα πηγα αρκετα καλα, χωρις να κανω εξοδο ,εκτος απο μια στον 6 γυρο οπου εμεινα απο καυσιμα πανω στο εσακι μετα το "δαχτυλιδι " και το εχασα το ρημαδι.

Στην αρχη ακολουθουσα απο κοντα τον Τασο ( σχετικο ειναι αυτο) και ειχα νομιζω πισω μου τον Αρη να πιεζει . Με τον Σταθη δεν ξερω τι εγινε, καθως δεν τον εβλεπα ουτε στην πιστα , ουτε στην σειρα καταξης.:nounder: Αυτο το κομματι ηταν το πιο διασκεδαστικο για μενα.Πρωτο πιτστοπ (17λιτρα) και βγαινω μπροστα απο τον Τασο και τον Αρη. Εκει προσπαθω να κρατηθω μπροστα ,αλλα δεν τα καταφερνω για πολυ ωρα. Ελπιζω να μην τον καθυστερησα πολυ.:ernaehrung004: Με προσπερναει και ο Αρης, ο οποιος κανει αρκετα λαθακια μετα , αλλα δεν μπορω να τα εκμεταλλευτω για να προσπερασω.Αρχιζει και μειωνεται η μπαρα του καυσιμου δραματικα και το βλεπω το κακο να ερχεται. Κοβω λιγο το ρυθμο μηπως και φτασω στα πιτ, αλλα χωρις αποτελεσμα.:furious3:Αντιο στην πορτοκαλι lambo (Αρης) που ειναι μπροστα μου, μικρη εξοδος και βολτα ( ευτυχως )για λιγο με 80 χλμ ξανα μεχρι το δευτερο πιτ στοπ . Αρκετα καυσιμα αυτη τη φορα για να σιγουρεψω τον τερματισμο και μοναχικος αγωνας μεχρι το τελος.
Αν δεν εκανα την κλασσικη χαζομαρα με τα καυσιμα , ισως να ημουν κοντα στον Αρη και να τον πιεζα λιγο μεχρι το τελος. Μετα, με λιγο trash talking κατι θα γινοταν!!!!:cool4: Παρ'όλα αυτα ειμαι ικανοποιημενος και τολμω να πω οτι το αμαξι αυτο εμενα δεν με χαλασε τοσο πολυ οσο εσας!

ps:Την Πεμπτη εγω λογικα μπορω. Mια χαρα και το honda , αν καιδεν το εχω οδηγησει καθολου. Εχω εμιστοσυνη ομως στον νεαρο που εβαλε ο Τασος στο βιντεακι. Καλα το παει ο νεαρος! Θα κανει καριερα αυτος ,να μου το θυμηθειτε! :flipout:

Αyrton :grinning-smiley-043

capering.png

Να ξεκινήσω με τα συγχαρητήριά μου προς όλους τους διαγωνιζόμενους για την αξιέπαινη προσπάθειάς τους, δεδομένου των δύσκολων συνθηκών λόγο του αυτοκινήτου (τα είπαμε αυτά) αλλά κυρίως να συγχαρώ τον ανίκητο, προς το παρόν - με δύο νίκες, gt5maniac (Τάσος) που όχι μόνο έκοψε πρώτος το νήμα της νίκης αλλά έκανε και τον γρηγορότερο χρόνο μέσα στον αγώνα, κερδίζοντας έτσι και το μπόνους βαθμό με αποτέλεσμα να βρίσκεται ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 πόντους!
Δεύτερος μεγάλος νικητής του χτεσινού αγώνα ο stathis_ers7 (Στάθης), με την πολύ καλή συνολικά επίδοσή του, τερμάτισε με πολύ μικρή διαφορά από τον νικητή, ανεβαίνοντας τώρα στους 14 βαθμούς και ισοψηφήζει πλέον με τον τρίτο νικητή MARS__ATTACKS (Άρης) που τερμάτισε με καθυστέρηση τουλάχιστον μισού λεπτού αφού είχε 1 ποινή χρόνου και 2 εξόδους... Να σημειώσουμε ότι οι δύο πρώτοι οδηγοί δεν είχαν καμία έξοδο και ότι το παιχνίδι μεταξύ τους κρίθηκε κυρίως από τα pit stop που πραγματοποίησαν.

Ποιο αναλυτικά ο αγώνας ξεκίνησε με την εξής σειρά: gt5maniac (Τάσος), kostashas (Κώστας), stathis_ers7 (Στάθης), MARS__ATTACKS (Άρης), geopan973 (Γιώργος), backousis (Γιώργος) και Ringo13Star (Στέργιος)

caperingstartline.jpg

και πάνω κάτω συνεχίστηκε με την ίδια σειρά μέχρι τα πρώτα pitstop στο τέλος του 3ου γύρου

capering1.jpg

όπου άλλαξαν και οι ισορροπίες αφού ο stathis_ers7 (Στάθης) με μικρότερο ανεφοδιασμό φεύγει πρώτος,

capering2.jpg

ακολουθεί ο kostashas (Κώστας) και τρίτος - πλέον - από πρώτος, φεύγει ο gt5maniac (Τάσος) με τον MARS__ATTACKS (Άρης) να ακολουθεί. Από έξω (από τα pits), αφού χάνει το pitstop, προστίθεται στην παρέα και ο geopan973 (Γιώργος) με αποτέλεσμα ο gt5maniac (Τάσος) να βρίσκεται 4ος από πίσω του.

capering3i.jpg

Δύσκολη πλέον φαντάζει πια η νίκη για τον gt5maniac (Τάσος) που όμως δεν πτοείται και αρχίζει σιγά σιγά να μειώνει την απόσταση με αποτέλεσμα να καταλήξει να κυνηγά από τον 5ο κιόλας γύρο τον stathis_ers7 (Στάθης) που καταφέρνει όμως να μπει πρώτος στα pits στο τέλος του 6ου γύρου. Τρίτος και καταϊδρωμένος μπαίνει ο MARS__ATTACKS (Άρης).

capering4b.jpg

Εκεί ο gt5maniac (Τάσος) κάνει την μεγάλη ανατροπή κάνοντας έξυπνο ανεφοδιασμό καυσίμων που του επιτρέπει οριακά να πάρει και πάλι την πρωτιά βγαίνοντας από τα pits με την θέση που θα κρατήσει άξια μέχρι το τέλος του αγώνα! Ο stathis_ers7 (Στάθης) τερματίζοντας πολύ κοντά πίσω από τον νικητή με αρκετό καύσιμο ακόμα στο ντεπόζιτό του θα μας αφήσει με την απορία για το αν θα προλάβαινε ή ακόμα και αν θα περνούσε τον gt5maniac (Τάσος) βάζοντας 5-6 λίτρα λιγότερο καύσιμο στο τελευταίο pitstop...

capering6.jpg

Last edited:
Ένα "θεματάκι" που θέλω να συζητήσω με τον stathis_ers7 (Στάθης) και τον kostashas (Κώστας) είναι ότι κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου, ενώ ήμουν από πίσω σας, παρακολούθησα ένα πολύ άγριο σκηνικό συγκρουόμενων μεταξύ σας!!! Θα είχα γίνει έξω φρενών αν δεν ήξερα ότι kostashas (Κώστας) δεν κατάφερε να "δει" καθόλου τον stathis_ers7 (Στάθης) καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.
Εσύ Στάθη επίσης δεν έβλεπες τον Κώστα?
Αν είναι έτσι, εξηγείται το παρατράγουδο που παρακολούθησα και δεν θα ζητήσω ευθύνες από κανέναν.
Θα ήθελα πάντως να το ξεκαθαρίσετε αυτό.

Κατά τ' άλλα συγχαρητήρια και στους δύο σας για τον πολύ καλό αγώνα που κάνατε αλλά και τις πολύ καλές επιδώσεις σας!

Αληθεια;;;; Eγω παντως δεν ειχα πουθενα στη οθονη μου τον Σταθη. Το περιεργο ειναι οτι ουτε και στον αυτοκινητο ενιωσα να εχω επαφη με καποιον. Δεν ξερω για τον Σταθη. Περιεργα πραγματα....
Θα το ψαξω και στο replay το απογευμα, γιατι τωρα δεν προλαβαινω. Αν εγινε κατι τετοιο, να ζητησω συγγνωμη απο τον Σταθη, αλλα δεν εγινε με προθεση. Και να ηθελα δεν θα μπορουσα να τον τρακαρω , αφου δεν τον εβλεπα!!!

Σταθη , γραψε και εσυ πως εγιναν τα πραγματα απο τη δικη σου μερια γιατι με αγχωσε ο διαχειριστης!