GT5 RACES in AVclub!

Αληθεια;;;; Eγω παντως δεν ειχα πουθενα στη οθονη μου τον Σταθη. Το περιεργο ειναι οτι ουτε και στον αυτοκινητο ενιωσα να εχω επαφη με καποιον. Δεν ξερω για τον Σταθη. Περιεργα πραγματα....
Θα το ψαξω και στο replay το απογευμα, γιατι τωρα δεν προλαβαινω. Αν εγινε κατι τετοιο, να ζητησω συγγνωμη απο τον Σταθη, αλλα δεν εγινε με προθεση. Και να ηθελα δεν θα μπορουσα να τον τρακαρω , αφου δεν τον εβλεπα!!!

Σταθη , γραψε και εσυ πως εγιναν τα πραγματα απο τη δικη σου μερια γιατι με αγχωσε ο διαχειριστης!

Ειδα και το αρχειο του replay στο ps3 μου . Εκει μου γραφει οτι βγηκα τριτος, και οτι ο αριθμος των οδηγων ειναι 6 και οχι 7!!!!!
Θα ανεβασω και φωτογραφια το απογευμα!

Ειδα και το αρχειο του replay στο ps3 μου . Εκει μου γραφει οτι βγηκα τριτος, και οτι ο αριθμος των οδηγων ειναι 6 και οχι 7!!!!!
Θα ανεβασω και φωτογραφια το απογευμα!

:flipout: Τρέχατε σε "παράλληλα σύμπαντα" βλέπε FRINGE, αυτά συμβαίνουν :flipout:, πάντως στην σύμπτυξη των δύο συμπάντων ήσουνα 4ος :flipout:

:flipout: Τρέχατε σε "παράλληλα σύμπαντα" βλέπε FRINGE, αυτά συμβαίνουν :flipout:, πάντως στην σύμπτυξη των δύο συμπάντων ήσουνα 4ος :flipout:

Θα το συζητησω με το νομικο επιτελειο της ομαδας μου και θα απαιτησω αυτο που μου αναλογει ! Μια θεση στο βαθρο , εστω και σε παραλληλο συμπαν....

Εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο σε εσας που εχετε εμπειρια απο online ή θα πρωτοπορησω και σ'αυτο;

Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Θα το συζητησω με το νομικο επιτελειο της ομαδας μου και θα απαιτησω αυτο που μου αναλογει ! Μια θεση στο βαθρο , εστω και σε παραλληλο συμπαν....

Εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο σε εσας που εχετε εμπειρια απο online ή θα πρωτοπορησω και σ'αυτο;

Μου έχει ξανασυμβεί εμένα και στην περίπτωση εκείνη ήμου εγώ το "φάντασμα".

Να υποθέσω με βάση τις ώρες και μέχρι τον χειμώνα τουριστικός τομέας? Όσον αφορά την προπόνηση μην στεναχωριέσαι. Είπαμε εμείς θα τρέξουμε το δικό μας αγώνα: Σπευδε βραδέως, όποιος βιάζεται σκοντάφτει κτλ. κτλ. κτλ.

οντως δουλευω στον τουρισμο.πρωτο μηνα το προβλημα μου ειναι οτι πρεπη να κοιμαμαι πιο νωρις γιατι ξυπναω στις 5 και διορθωνεται αν ξεκιναμε ποιο νωρις.με την μερα δεν εχω προβλημα.απο τελος αυγουστου ομως θα μπορω μετα τις 12 το βραδυ αν και λιγο δυσκολα γιατι εκεινη την ωρα γυρναω.

Ουτε σε εμενα παντως εδειξε κατι τετοιο....δεν υπηρξε καμία επαφη.Παντως παρολα αυτα εγω λεω να τιμωρησουμε τον Τασο με μηδενισμο,
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!!!:flipout:
Οσον αφορα την κοντρα μου με τον Τασο νομιζω πως ακομη και αν εκανα καλυτερο προγραμματισμο με τα καυσιμα δεν θα ειχα την ψυχραιμια να τον κρατησω πισω μου για πολυ,τουλαχιστον ομως ισως τον αγχωσα λιγο,κατι ειναι και αυτο...

Υ.Γ. μερικες προτασεις για τα επομενα events...
1)τι θα λεγατε να εχουμε μια σταθερα στην συνολικη αποσταση, πχ να συμπληρωνει 70+ χλμ για καθε αγωνα ?
2)λαστιχα να εχουμε εως σπορ μαλακά μεχρι πχ 350bhp και απο εκει και πανω μεχρι αγωνιστικα σκληρα?
3)επισης να κλειδωναμε και την φθορα/καταναλωση πχ στο μεγιστο ή γρηγορο?

Last edited:
Οσο και να μην θελω να το πω....μπραβο Σταθη οδηγαρα μου! Δε μου λετε παιδια, επειδη επαιξα λιγο GT5 σημερα και εβγαλα χρημα, να παω να αγορασω το ρημαδι το NSX? Αν φυσικα μου επιτρεψετε να παρω μερος και αλλαχτει η μερα

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Οσο και να μην θελω να το πω....μπραβο Σταθη οδηγαρα μου! Δε μου λετε παιδια, επειδη επαιξα λιγο GT5 σημερα και εβγαλα χρημα, να παω να αγορασω το ρημαδι το NSX? Αν φυσικα μου επιτρεψετε να παρω μερος και αλλαχτει η μερα

Δεν κρατιέσαι!!! Παρ' το και αν αλλάξει κάτι θα σου στείλω εγώ το άλλο αμάξι.

(είμαι πηγμένος σήμερα και μόλις που προλαβαίνω να διαβάσω τα μηνύματά σας, που να απαντήσω κιόλας:violent-smiley-030:)

Αν κρίνω από τον διάλογο που είχες με τον Στάθη σε άλλο νήμα ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ !!! :flipout::laugh::p

Αν κρίνω από τον διάλογο που είχες με τον Στάθη σε άλλο νήμα ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ !!! :flipout::laugh::p

Με το Σταθη παντα τρωγομασταν σα τα κοκορια σε οτι και αν καναμε (παρεπιπτοντως Στελιο με λενε). Ειτε προκειται για videogames, ειτε βγουμε για ποδηλατο και οτι αλλο φανταστεις παντα θα τσιγκλιζει ο ενας τον αλλο. Αλλα κατα βαθος.........ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ :love:

edit: Μολις κανονισαμε με το Σταθη για βολτα με τα ποδηλατα....παλι θα σκοτωθουμε..........

Last edited:
Με το Σταθη παντα τρωγομασταν σα τα κοκορια σε οτι και αν καναμε (παρεπιπτοντως Στελιο με λενε). Ειτε προκειται για videogames, ειτε βγουμε για ποδηλατο και οτι αλλο φανταστεις παντα θα τσιγκλιζει ο ενας τον αλλο. Αλλα κατα βαθος.........ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ :love:

edit: Μολις κανονισαμε με το Σταθη για βολτα με τα ποδηλατα....παλι θα σκοτωθουμε..........

Χαχα, δεν το 'πιασες το υπονοούμενο!!! Gold Vettel challenge? Monza? Suzuka ? Τι λες ρε φίλε μου εξωγήινε.

Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού!!! Δεν μας έφτανε ο Τασούλης δηλαδή???

(Εννοείται βέβαια ότι κάνω πλάκα. 'Οσο πιο πολλοί είμαστε τόσο καλύτερα. Αν μας πεις πως έκανες και το προαναφερθέν μαγικό θα γίνεις και sticky friend στο PSN!!! :2thumb22sup:)

PS: Παρεπιμπτόντως τι είχε πάθει το PS3 σου?

Το PS3 μου βαρεσε μπιελες, βασικα ο σκληρος του. Οταν bootαρε κολλουσε και ελεγε κατι για corrupted file system (η κατι παρεμφερες). Προσπαθουσε να κανει repair αλλα τπτ.......Εψαξα στο internet να βρω λυση χωρις να χασω τα αρχεια αλλα τζιφος. Μου τη βαρεσε και το τραβηξα ενα ξεγυρισμενο format και πανε τα saves.......ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ #@$%@#@#$ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ.

Οχι ρε δεν ειχα χρυσο σε ολα τα challenges toy αχωνευτου. Ειχα ασημενιο στο ring και suzuka και χρυσο στη Monza. Το χρυσο στη Monza ειναι ευκολο. Κατα τυχη ανακαλυψα οτι μπορεις να παρεις το 2ο εσσακι της πιστας χωρις να αφησεις γκαζι καθολου!!!! δοκιμασε το.

P.S. Παιζει κανενας σας Fighting παιχνιδια sto PS3? Εγω παιζω Tekken Tag 2 kai Street Fighter 4. Αν ψηνεστε να παιξουμε καμια φορα

Nα και η εικονα απο το replay του αγωνα .Ειδα ολον τον αγωνα και δεν υπαρχει πουθενα Σταθης!!! WTF?:smash:

DSC01441.jpg

Nα και η εικονα απο το replay του αγωνα .Ειδα ολον τον αγωνα και δεν υπαρχει πουθενα Σταθης!!! WTF?:smash:

Σταμάτα την κλάψα, δεν σου δίνω άλλους πόντους!:bigcry:

Σταμάτα την κλάψα, δεν σου δίνω άλλους πόντους!:bigcry:

H παραγκα του διαχειριστη ειναι απροκαλυπτη λοιπον! Ακομα και μετα απο τα ντοκουμεντα :deal: αρνειται να παραδεχτει την αληθεια. Μολις με ειδε να ανεβαινω στον πινακα της βαθμολογιας αρχισε να τρεμει. Αισχος!!!!
Θα τα πουμε στα δικαστηρια λοιπον! :secruity:

Και σε εμενα 6 δειχνει και μαντεψε ποιος λειπει..do you think that's air you're breathing?:flipout:
Το ιδιο ειχα παθει με τον Αρη στον προηγουμενο αγωνα που με εδειχνε δευτερο μεχρι το τελος,αλλα μολις τερματισε εδειξε τα σωστα.

Άντε να γράψω και εγώ. Ο αγώνας με την Elise μου φάνηκε πιο δύσκολος είναι η αλήθεια. Εδώ δεν είχα τόσο πρόβλημα. Η φθορά βέβαια ήταν τραγική.. Τα λάστιχα τελείωναν πριν τελειώσω το γρήγορο γύρο και κάτι αυτό, κάτι και το μοτέρ που το έριξα στο 96% για να πιάσω τους 550 βαθμούς, το 2.36 δεν το είδαμε ποτέ στο online.. :afro:

Ξεκίνησα τον αγώνα -με κακή εκκίνηση- και γυρνούσα ψιλοχαλαρά στο 2.41-2.43 μέχρι να μπω για πιτ καθότι δεν υπήρχε λόγος για ρίσκο. 1ο πιτ, επιλέγω να βάλω 40 λίτρα και η αλήθεια είναι ότι τα ψιλοχρειάστηκα καθώς βγήκα 3ος νομίζω, πίσω από τον Κώστα. Εκεί τα χρειάστηκα κι' άλλο, γιατί όχι μόνο δεν είχα βρεθεί ποτέ πίσω από άλλον και ανακάλυψα ότι η πίστα δεν ενδείκνυται για προσπεράσεις, ούτε το ότι ο Κώστας με έκλεινε πολύ ωραία, ούτε ότι είχα και τον Άρη από πίσω να παραμονεύει για κάποιο λάθος μας, φοβόμουν ότι και ο Στάθης θα ξεφύγει με την καθυστέρηση μου... :violent-smiley-030: Αφού πέρασα τον Κώστα (πολύ το χάρηκα το προσπέρασμα είναι η αλήθεια, καθώς ήταν καθαρή μάχη χωρίς επαφές και στο σημείο που βρήκα ευκαιρία ρίσκαρα), άρχισα να κυνηγάω το Στάθη και έβλεπα τη διαφορά να πέφτει, αλλά όσο να 'ναι είχα το άγχος του 2ου πιτ. Μπαίνουμε, βάζω 30 ή 35 λίτρα και βλέπω ότι βγαίνω περίπου 5-6 sec μπροστά από το Στάθη. Ε, το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να το φέρω στον τερματισμό, σχετικά χαλαρά πάλι είναι η αλήθεια γιατί είχα ένα μικρό φόβο για τα καύσιμα χωρίς όμως τελικά να υπάρξει θέμα. Πάντως για άλλη μια φορά το χάρηκα πολύ και συγχαρητήρια σε όλους. Η απουσία του Στράτου αισθητή..

Είδα κάποιον να ρωτάει για ταχύτερο χρόνο, στον αγώνα ήταν 2.41.x (νομίζω .2 αλλά δεν είμαι και σίγουρος) και στις δοκιμές 2.38.

Κύριε FIΆρη, έχω μια μικρή ένσταση καθώς νομίζω ότι και στον 1ο αγώνα έκανα ταχύτερο γύρο.. :AFADF0:

Πάμε για Suzuka :D

Κύριε FIΆρη, έχω μια μικρή ένσταση καθώς νομίζω ότι και στον 1ο αγώνα έκανα ταχύτερο γύρο.. :AFADF0:

Εγώ αρκέστηκα στο λόγο του Στράτου, και στο ότι δεν υπήρξε κάποια ένσταση.
Από τι στιγμή που υπάρχει, θα το ελέγξω και θα ενημερώσω...

(Υ.Γ. τους χρόνους μου εγώ τους έβγαλα πάντα με 550BA)