GT5 RACES in AVclub!

Μολις ειδα το replay και θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες:

2. Γιωργο, στον αγωνα εκανες πλακιτσα ή δεν πηρες χαμπαρι οτι οδηγουσες με comfort hard???:FSGSFGS4: Αθλος και αυτος ο 1,1/2 γυρος που εκανες!

:bang: Εσύ λες να έκανα πλακίτσα??? Ούτε που σκέφτηκα να το κοιτάξω!!! Δεν το είχα ξαναοδηγήσει το αυτοκίνητο και θεώρησα ότι θα έχει από default racing hard.

Τελικά δηλαδή δεν είμαι κουλός (εντελώς) απλά είμαι βλαμμένος ...

:bang: Εσύ λες να έκανα πλακίτσα??? Ούτε που σκέφτηκα να το κοιτάξω!!! Δεν το είχα ξαναοδηγήσει το αυτοκίνητο και θεώρησα ότι θα έχει από default racing hard.

Τελικά δηλαδή δεν είμαι κουλός (εντελώς) απλά είμαι βλαμμένος ...

:flipout: Την ειχες ξαναπατησει με τα λαστιχα απ'οτι θυμαμαι. Παντως για τα LMP δεν εχεις δικιο, ειναι απολαυστικα, απλα θελουν τα λαστιχα που τους ταιριαζουν, μινιμουμ racing hard, κατ' εμε soft για να τα ευχαριστηθεις πραγματικα.

Ασχετο, αλλα μια που μιλαμε για βαθμο δυσκολιας θυμηθηκα τον δυσκολοτερο αγωνα που εχω τρεξει online: Nurburgring, νυχτα, βροχη, LMP car, βοηθειες ολες OFF (ναι, και ABS και racing line OFF..). Ηταν η εποχη που ηξερα το ρινγκ πολυ καλα και καταφερα με φοβερη προσπαθεια να βγαλω τον γυρο, οταν ομως ειδα οτι ειχε βαλει 2 γυρους εκανα κουιτ, ημουν εντελως εξαντλημενος...

Αρη τι εγινε στα μεσα του 1ου γυρου, ξαφνικα εκοψες και το αυτοκινητο εγινε διαφανο, βγηκε κανα καλωδιο ή πατησες κατα λαθος καποιο κουμπι?

Οκ, τωρα που το ξαναδα ποινη ηταν, οταν το πρωτοειδα ημουν σιγουρος οτι οι 2 τροχοι σου ηταν μεσα στην πιστα, αλλα μαλλον για χιλιοστα σε εβγαλε φαουλ...

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Οκ, τωρα που το ξαναδα ποινη ηταν, οταν το πρωτοειδα ημουν σιγουρος οτι οι 2 τροχοι σου ηταν μεσα στην πιστα, αλλα μαλλον για χιλιοστα σε εβγαλε φαουλ...

Το κακό ήταν (όπως πάντα) ότι επειδή τσαντίζομαι με κάτι τέτοια, καπάκι κάνω πάντα και δεύτερη βλακεία... Αν δεις, στη συνέχεια κάνω και ένα μεγαλοπρεπές τετ α κε και χάνω 'άλλα 10 - τουλάχιστον - δεύτερα μέχρι να ξαναμπώ στον αγώνα. Από κι και πέρα πήγα πολύ καλά (έβαλα μυαλό:flipout:) αλλά τι να το κάνεις...

(Χαίρομαι που παρακολουθείς τους αγώνες μας!)

Πρόγραμμα - Αποτελέσματα Αγώνων - Ανοιξιάτικου Πρωταθλήματος

[/B][/SIZE][/COLOR]
dsc02537qi.jpg

10) 30/ΜΑΪΟΥ -
Fuji Speedway F 4,57Χλμ. - F1 - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ/ρυθμός φθοράς

Αny details , μηπως δοκιμασουμε το βραδυ;

Υποθέτω δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τη δανειστώ ε; Έμεινα με 75k :p

Υποθέτω δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τη δανειστώ ε; Έμεινα με 75k :p

Τέτοιο αμάξι μόνο με "κουπόνι" μπορεί να χαριστεί. Εγώ έχω δύο αλλά είναι χρησιμοποιημένα. Δεν νομίζω να αγοράζεται κιόλας, το κερδίζεις κάπου κάποτε...

Τέτοιο αμάξι μόνο με "κουπόνι" μπορεί να χαριστεί. Εγώ έχω δύο αλλά είναι χρησιμοποιημένα. Δεν νομίζω να αγοράζεται κιόλας, το κερδίζεις κάπου κάποτε...

Το αγοραζεις απο την αντιπροσωπια συλλεκτων ή τα μεταχειρισμενα . Ειναι και αυτο ακριβο ομως.

Το αγοραζεις απο την αντιπροσωπια συλλεκτων ή τα μεταχειρισμενα . Ειναι και αυτο ακριβο ομως.

Σωστά! Τώρα που το λες θυμήθηκα ότι το έχω δει πολλές φορές στα μεταχειρισμένα... 5 μύρια...Το δεύτερο κάπου πρέπει να το κέρδισα.

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

The Gran Turismo Formula Gran Turismo is available from four sources in Gran Turismo 5.

It is available through the used car dealerships at around 4.6 to 4.8 million. However, the Formula Gran Turismo does not appear regularly in the dealership so it is quite rare to find one of these there.
It can also be found in the online car dealership whilst on the PSN at 5 million credits. Fortunately, the Formula Gran Turismo frequently appears in this dealership and has so far been ever-present since the inception of the Online Dealership (update 1.05).
Completion of the Endurance Series in either A-Spec or B-Spec awards a Level-24 Gift Car Ticket. The Formula Gran Turismo is, as yet, the only Level 24 car in the game, so each of these tickets will award an FGT.
The Formula Gran Turismo can be obtained from a 1000 Ticket, however, since this is a random award, there is a very small chance (1 in 1031) of acquiring an FGT by this method.
The Formula Gran Turismo cannot be won from a Birthday Gift Car Ticket since, unlike most other cars, it doesn't have a year attributed to it despite it being a 2004 vehicle.

Μακαρι να μπορουσα να σου δωσω μια, εχω 7-8... (μαζευα χρωματα;)). Ο πιο γρηγορος τροπος να βγαλεις χρημα ειναι αυτος που ειχε γραψει ο Κωστας με το εποχιακο του Super GT 600PP (1.7 Mil in 6 mins).

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Δεν θυμάμαι τι κουπόνια έχω. Αν έχω 24αρι
It can also be found in the online car dealership whilst on the PSN at 5 million credits. Fortunately, the Formula Gran Turismo frequently appears in this dealership and has so far been ever-present since the inception of the Online Dealership (update 1.05).
Completion of the Endurance Series in either A-Spec or B-Spec awards a Level-24 Gift Car Ticket. The Formula Gran Turismo is, as yet, the only Level 24 car in the game, so each of these tickets will award an FGT.
θα σου το στείλω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Δεν θυμάμαι τι κουπόνια έχω. Αν έχω 24αρι θα σου το στείλω.

Όπα ρε Κροίσε!

Κοίτα να φορέσεις τα σωστά λάστιχα την πέμπτη (racing soft) :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

The Formula Gran Turismo is, as yet, the only Level 24 car in the game...

Αυτο βεβαια ειναι λαθος, level 24 ειναι και τα 2 F1 της Ferrari, αλλα αν ανοιξεις το εισιτηριο μερικες φορες με τον "γνωστο τροπο" θα το πετυχεις.

Ωραίο αυτό με το super GT που λέτε, αλλά ούτε τέτοιο έχω :p

Άμα δω ότι δεν βγάζω άκρη θα μπω με το 908 :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Μπορεί να μεν έχω επιδόσεις, αλλά αγοράζω αυτοκίνητα με δόσεις ...-bye-

:stupido2: Αν εχεις, μπορεις να του στειλεις ενα κουπονι level 20 οπου τα περισσοτερα ειναι superGT, για να τρεξει στο εποχιακο να βγαλει χρημα!

Μονο που τωρα θυμηθηκα οτι τα superGT κοστιζουν κατω απο μυριο, οποτε μπορουμε να του στειλουμε κατευθειαν ενα αυτοκινητο εαν επιθυμει...

Μονο που τωρα θυμηθηκα οτι τα superGT κοστιζουν κατω απο μυριο, οποτε μπορουμε να του στειλουμε κατευθειαν ενα αυτοκινητο εαν επιθυμει...

Έλα, θα τρέξεις στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος?

Η GT φόρμουλα δυστυχώς δεν βάφεται οπότε τρέχουμε με ότι έχουμε.
890ΒΑ, racing soft, ελαφρά φθορά ελαστικών (ή μεσαία το πολύ) ελαφρά ποινή και ζημιές, χωρίς δύναμη επαναφοράς ολίσθησης, ρυθμίσεις μαμά.
Προτείνω 15 γύρους (περίπου 20 λεπτά).

Το κακό είναι ότι το κιβώτιο είναι έτσι ρυθμισμένο που πιάνει τελική πολύ πριν το τέλος της μεγάλης ευθείας (ιδίως με slipstream)...