Guardians of the Galaxy Vol. 2

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

31840-4398-35470-1-guardians-of-the-gal.jpg
marvel-presents-003-00.jpg

Πυκνωνουν οι πληροφοριες οτι ο Σταλλονε θα υποδυθει μαλλον εναν απο την πρωτη ομαδα των Φρουρων του Γαλαξια (στα κομικ η παρουσα ειναι η δευτερη) τον θρυλικο StarHawk.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πωπω... ακροβάτες έχουν γίνει οι ηθοποιοί!!

Πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να σε τραβάνε έτσι τα καλώδια!!

Ξεκίνησαν οι πρεμιέρες!

8.3 για αρχή vs 8.1 του πρώτου..

Την πεμπτη 4 μαιου βγαινει και εδω.

O Kurt ανασυρει τοσες πολλες θυμισες, τοσα πολλες ατακες και αξεχαστες σκηνες ... που και να μην μιλησει καθολου ... ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ! :proud:

Τελικά κρίμα. Αν και το χιούμορ δεν έλειπε πάλι, το σενάριο ήταν τραγικό. Και τόση αγάπη πια, έλεος. Λες και έβλεπα αισθηματική κομεντί ήταν. Δεν είναι τραγική σαν ταινία και η ώρα περνάει ευχάριστα. Αλλά υπήρχαν φάσεις που μου θύμισε κακή υλοποίηση του Hitchhiker's guide.
Μόνο να μας πούνε ότι θα υπάρχει και 3ο νομίζω τους ένοιαζε.
Αν πάτε πάντως, καθίστε για τα end credits. Δεν είναι πολύ ώρα, και κόβουν 3 ή 4 φορές σύνολο για έξτρα σκηνές (όσο και ανούσιες και εάν είναι).

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από την πρωτη. Καλη δράση, αρκετό γέλιο, πολλά cameos πραγματική έκπληξη και 5 παρακαλώ post credits scenes. Όλα τα λεφτά το μωρό Groot. Μισογεμάτη πάντως η αίθουσα όπου την είδα. Είμαι περίεργος για τα εισιτήρια που θα κόψει στην Ελλάδα.

Απάντηση: Re: Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από την πρωτη. Καλη δράση, αρκετό γέλιο, πολλά cameos πραγματική έκπληξη και 5 παρακαλώ post credits scenes. Όλα τα λεφτά το μωρό Groot. Μισογεμάτη πάντως η αίθουσα όπου την είδα. Είμαι περίεργος για τα εισιτήρια που θα κόψει στην Ελλάδα.

Μισογεμάτη χμμμ ίσως την αποφεύγουν όπως έκανα κι εγώ στην πρώτη. Για κάποιο λόγο δε με τράβαγε καθόλου. Δεν με έπειθαν οι ήρωες. Τα θετικά σχόλια στο forum εδώ με παρακίνησαν να την δω και ενθουσιάστηκα! Καταλαβαίνω την αποχή λοιπόν αλλά είναι άδικη εντελώς.
Ανυπομονώ να βρω ευκαιρία να δω το δεύτερο μέρος στην μεγάλη οθόνη!

Απάντηση: Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Εγώ ,μετά το φιάσκο που έπαθα στο Rogue One (χάλια η εικόνα και ο ήχος στην αίθουσα) δεν ξαναπάω σινεμά.

Μιλάμε για ψυχική οδύνη!

Θα περιμένω να το απολαύσω στο σύστημά μου..

31840-4398-35470-1-guardians-of-the-gal.jpg
marvel-presents-003-00.jpg

Πυκνωνουν οι πληροφοριες οτι ο Σταλλονε θα υποδυθει μαλλον εναν απο την πρωτη ομαδα των Φρουρων του Γαλαξια (στα κομικ η παρουσα ειναι η δευτερη) τον θρυλικο StarHawk.

Και πώς λέμε τους φρουρούς που φυλάνε τα μαγαζιά της Samsung?

Guardians of the Galaxy … s8 :D