Ευτυχως υπαρχει κι ο Gunn και κραταει ολη την Marvel μονος του αυτη την εποχη!Εξαιρετικη ταινια,καμια σχεση με τα υπερσκουπιδια Wakanda και Antman.
Ειχα πολυ καιρο να συγκινηθω ετσι...
Πολυ το κλαμα...Δεν θα συμφωνήσω ότι ήταν καλύτερη των 2 προηγούμενων, αλλά τουλάχιστον επάξια. Το backstory του Rocket, είναι τόσο στενάχωρο, που κάποιοι πραγματικά θα κλάψουν (κοντά ήμουν). Ο κύκλος έκλεισε επάξια. 3 ώρες περνάνε νεράκι.
Post credit σκηνη:Ποιος ειναι ο ...γιος της κυριας που ηταν στο σπιτι του παππου του Quill?
Στοιχημα οτι ειναι ο Kang...
Βλέποντας το βιντεάκι σκεφτόμουν ότι όλος αυτός ο κόσμος απλά θα ήταν άνεργοι στο ελλαδιστάν ή στην καλύτερη θα ψωμολυσσαγανε......
Καπως έτσι.Μόλις το είδα (δεν το είχα δει στο σινεμά).
Εντάξει. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα φαν. Νομίζω χαβαλέ ολέ είναι η φάση . Ένα χαζοχαρούμενο διαστημικό χωρίς λογική. Γιούργια οι κακοί εναντίων των καλών που ξέρεις ότι στο τέλος νικανε πάντα οι καλοί ότι και να γίνει. Έπεσε πολύ χρήμα πάντως για το τίποτα. Ένα συνονθύλευμα, διαστημικά όρκς, χταπόδια, κρακεν, ποντίκια, ρακουν, φώκιες και παιδιά να χοροπηδάνε στο διάστημα.........Χαβαλέ ολέ λέμε. Ψηφίζω καλή πιο πολύ για τα εφφέ και την ποιότητα των γυρισμάτων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.