Guilty Pleasure Films

Re: Απάντηση: Re: Guilty pleasure films

Δημητρη,εσυ σαν παλιος εδω μεσα θα πρεπε να θυμασαι οτι καποτε ειχε ανοιξει ενα αντιστοιχο νημα ο Λυμπε στο οποιο,ειχαμε ολοι "κανιβαλλισει".
Ειχαμε "ξεβρακωθει" τοτε αρκετοι εδω μεσα.Kαι εχοντας γραψει κατεβατα ολοκληρα για James Bond...σιγα μη σε "κυνηγησω" ειτε εσενα ειτε τον οποιονδηποτε για οτιδηποτε.

Πωπω, βγάλαμε την φήμη των κουλτουριάρηδων φίλε.....

Re: Guilty pleasure films

1905151020A.jpg

1470526436716

2956268_640px.jpg

0ae1bb0ebd911fbdd62fecaae3d75f521485512302_full.jpg

35ce9655903b580f.jpg

Re: Guilty pleasure films

Δεν έχω δει near dark και she wolf..

το Ilsa, She Wolf είναι προσωπικό κόλημα: από τις ...μοναχικές νύχτες, όταν ήμουνα 17. "Pictures of Lilly Make My Life So Wonderful" :antlers:
το Near Dark είναι ...άλλο καπέλο: "Fuckin' Daylight!" :worshippy:

Απάντηση: Guilty pleasure films

Oτι εβγαλε ο John Cusack στα 80'ς (Better Off Dead,Say Anything,One Crazy Summer).
Kαι μια και επιασα τα 80'ς μερικα ακομα:War Games,Wierd Science,Breakfast Club,Risky Business.

Απάντηση: Re: Guilty pleasure films

Για τα ... μάτια της Jennifer

128436_front.jpg

+1

things+to+do.jpg

:worshippy: :worshippy: :worshippy:

+1 ομοιως...

Κανενα απο τα δυο δεν θα το ελεγα guilty βεβαια. Αντε ισως λιγο το Hot Spot γιατι με το γυναικειο καστ που ειχε φανταζομαι θα μου αρεσε ακομα και αν δεν ηταν και πολυ καλο σαν ταινια. Πολυ μερακλης ο Ντενις Χοπερ στις επιλογες του!

Aυτο δεν ειναι...guilty bro...
Eιναι...pure και ειναι ακατεργαστο διαμαντι....

χαχαχααα
σε προλαβα για λιγο!:ernaehrung004:

Μιας και ειδα στη λιστα το Near Dark και μιλησατε για 80s να προσθεσω κι εγω το Lost Boys?

Lost_boys.jpg

καθως επισης και ...
Flatliners.jpg

(η μονη ταινια με τη Τζουλια Ρομπερτς που ειδα χωρις να ενοχλουμαι απο τη φατσα της.)

Last edited:

χαχαχααα
σε προλαβα για λιγο!:ernaehrung004:

Μιας και ειδα στη λιστα το Near Dark και μιλησατε για 80s να προσθεσω κι εγω το Lost Boys?

Βαλ'το και γω μαζι σου.:worshippy:
Οτι καλυτερο εβγαλε ο Σουμαχερ (μαζι με το Flatliners και το Falling Down) ασε που εχει και τη διασκευαρα των θεων Echo and The Bunnymen στο People are Strange....
Btw ουτε το Near Dark ειναι για μενα guilty...

Βαλ'το και γω μαζι σου.:worshippy:
Οτι καλυτερο εβγαλε ο Σουμαχερ (μαζι με το Flatliners και το Falling Down) ασε που εχει και τη διασκευαρα των θεων Echo and The Bunnymen στο People are Strange....
Btw ουτε το Near Dark ειναι για μενα guilty...

χεχεχεεε
δεν προλαβαμε και το edit για το flatliners.
Nταξει ειπαμε, τα μεγαλα πνευματα κλπ... αλλα καποιος απο τους δυο μας σκεφτεται πολυ δυνατα αποψε.:jester:

Btw οι τιτλοι τελους του Lost Boys με το people are strange ειναι ο,τι μου εχει μεινει περισσοτερο, απο την πρωτη φορα που ειδα την ταινια.
Αυτο και η πρωταγωνιστρια...:love: