Γυναίκα μόνη ψάχνει 46"...:))

Oπωσδηποτε να παρεις "LED" , μπορει να ειναι απλως λεπτες LCD αλλα "ψαρωνουν" οι ασχετοι λογω ονοματος και μικρου παχους.

Και ειναι και in fashion.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγραψες :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκα μόνη ψάχνει 46"...:))

μαλιστα... εχεις καταληξει τελικα προς ποια τηλεοραση θα πας?
στην απλη η την 3d??

Mallon gia 3D.Alla me blepw na apofasizw sto katastima:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκα μόνη ψάχνει 46"...:))

Mallon gia 3D.Alla me blepw na apofasizw sto katastima:)

καταστημα....
εχεις κανει ερευνα να δεις σε τι τιμες παιζουν σε ολα τα καταστηματα η θα πας σε ενα και οτι τιμη εχει θα την παρεις?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκα μόνη ψάχνει 46"...:))

καταστημα....
εχεις κανει ερευνα να δεις σε τι τιμες παιζουν σε ολα τα καταστηματα η θα πας σε ενα και οτι τιμη εχει θα την παρεις?

Εχω κάνει ερευνα τιμων μεσω Ιντερνετ,και θα παω σε κατάστημα που το έχει γνωστός που θα μου κάνει και καλύτερη τιμή. (τιμή Σκρουτζ δηλ.)

And the winner is....C750!!!:guitarist:Για να δούμε τι θα δούμε!!!
(Γνωρίζει κάποιος εάν στέλνουν στο πακετο για γυαλία 3D?)

μερικες συσκευασιες εχουνε δωρο γυαλια μεσα
οχι ομως ολες η δικια μου δεν ειχε

Απάντηση: Re: Γυναίκα μόνη ψάχνει 46"...:))

μερικες συσκευασιες εχουνε δωρο γυαλια μεσα
οχι ομως ολες η δικια μου δεν ειχε

για πες μου σε παρακαλω ποια πηρες ωστε να ξερω να το αποφυγω....:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

chrissi θα μας πεις εντυπωσεις???

Ρε παιδιά η C750 είναι 3D ready. Το ready αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοραστούν έξτρα τα γυαλιά. Σε κάποιες είχαν σαν δώρο.

Ας ελπίζω δηλαδή να πετύχω σε πακέτο με γυαλιά.(διότι προς το παρων δεν είμαι διατεθημένη να δώσω αλλά 100 ευρώ)
Εννοείτε οτι θα γράψω εντυπώσεις μόλις την παραλάβω.Ασε που θα χρειαστώ σίγουρα και βοηθεια για τα Settings...

Με το καλό να την παραλάβεις, οποιαδήποτε απορία προκύψει υπάρχει το νήμα συζήτησης για το συγκεκριμένο μοντέλο στο οποίο ήδη περιέχονται πολλές πληροφορίες....

Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

..περιμένουμε τις εντυπώσεις σου εκεί.