Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Και ξερεις τι λενε για τις πολυ ομορφες μικρουλες ...
Εαν τις υποδειξεις εστω και μια ατελεια ... ειναι ικανες να θεωρησουν εαυτον ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟ.
Δεν μπορουν να διαχειριστουν (ουτε ξωφαλτσα) ιδιοτητες οπως ψυχραιμια και αυτοσεβασμο.
Οχι εκεινη την στιγμη (την τοσο ευαλωτη στιγμη ...) ... θα κατρακυλησουν στα ταρταρα ! ...

Γι' αυτό και γίνονται υποχείριο του καθένα όταν θέλουν να μπουν τρελά στην Showbiz..

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Θα φανώ πάλι γκρινιάρης και γεροντοκόρος αλλά η Pamela ποτέ δεν μου άρεσε (όπως και το παστίτσιο άλλωστε..γκούχ)

Εννοείς δηλαδή το γενικότερο στυλ Pamela ακόμη και στα πρώτα της βήματα ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Εννοείς δηλαδή το γενικότερο στυλ Pamela ακόμη και στα πρώτα της βήματα ??

Ναι βρε Ακη ούτε στα πρώτα της βήματα και ας ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα

Μη βαράς αλλά τα γούστα μου ήταν πιο πολύ Michelle , Sharon και φυσικά Kim...

Όχι δεν βαράω καθόλου.. γιατί να βαρέσω.. ?? :D .. Οκ!

Και αυτές που είπες πάντως είναι ψηλά στην λίστα μου! ;)

Oσο ψηλα και να βρισκονται Michele (Pfeiffer), Sharon (Stone) και Kim (Basinger)
η Pamela (ανευ σιλικονης) δεν βρισκεται στον πατο της πυραμιδας.
Εικαζω οτι βρισκεται ενα σκαλι παρακατω.

Μονο !

Oσο ψηλα και να βρισκονται Michele (Pfeiffer), Sharon (Stone) και Kim (Basinger)
η Pamela (ανευ σιλικονης) δεν βρισκεται στον πατο της πυραμιδας.
Εικαζω οτι βρισκεται ενα σκαλι παρακατω.

Μονο !
...δεν μου άρεσε ποτέ η Παμελα μεχρι που είδα τις φωτο που ανεβάσατε πριν.... :BXVZCBXZ6:

113.jpg

Και εδώ πιτσιρίκα!
(δεν ξέρω πόσο ακριβώς..)

Τρελά 80's !! :cool:

Καλα .... μην την δουμε και βρεφος ! Δεν χρειαζεται ... :laugh: ....

Η αληθεια ειναι (η αναποδραστη αληθεια) οτι σε τετοιες ηλικιες, ολες οι συμμαθητριες ειναι ομορφες.
Ολες ειχαν τελειο δερμα, πληρες κολλαγονο και ορμονες να στηριζουν και επαυξανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!
Μερικες ηταν εκτυφλωτικες. Και επισκιαζαν κατι αλλες γλυκουλες που κακως (κακιστα) δεν τις διναμε σημασια.
Δυστυχως, εκεινη την εποχη, ... ΟΟΟΛΟΙ ... ειχαμε ματια μονο για τις θεες (που ηταν μια η δυο σε ολοκληρη
την ταξη). Και οταν λεμε γλυκουλες ΔΕΝ εννοουμε αφρατουλες. Εννοουμε completely fuckable speciments.

Τις ειδαμε μετα απο δεκα χρονια (μερικες) .... και βαραγαμε το κεφαλι μας στον τοιχο.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. Οι θεες .... ειχαν ηδη αρχισει να σπανε εμφανισιακα (απο τα ποτα, τα τσιγαρα και τα ξενυχτια).
Οι αλλες, οι "δευτερες" ... ανεβαζαν απο τριτη, πεμπτη. Full speed ahead. Πανικος στον δρομο (οπου περπατουσαν).
Αλλα, ουτε αυτες ξεχνουσαν (και πολυ ορθα εκαναν). Τις ειχαμε μονο για κουβεντα ... τοτε !

Ετσι ειναι αυτα.
Και αυτες μετα .... μας ειχαν μονο για κουβεντα ! (Οταν φταιμε και οπου φταιμε ... ΦΤΑΙΜΕ).

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

...δεν μου άρεσε ποτέ η Παμελα μεχρι που είδα τις φωτο που ανεβάσατε πριν.... :BXVZCBXZ6:

+2

Status
Not open for further replies.