Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Εγώ το κατάλαβα πάντως..
ακόμη και για 24 ώρες, γίνεται αισθητή η απουσία σου! :p

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Μπα.. μπορεί η Τζάκλυν να ήταν πιό όμορφη αλλά η Farrah ήταν πιό εντυπωσιακή και ο παράγοντας του οτι από μωρό μου άρεσαν οι ξανθιές ,δεν μου άφηνε περιθώρια για τις άλλες δύο..

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε και την υστερία με τα μαλλιά της Φάρα ,που τρέχανε όλες στα κομμωτήρια να αντιγράψουν το στυλ της!-bye-

Η αληθεια ειναι οτι, ΜΕΧΡΙ να δω την Jaclyn εντελως γυμνη, ο παροξυσμος ηταν η Farrah.
Και μην ξεχναμε για τι εποχες και ηλικιες μιλαμε !!!! Ιδιες ακριβως γυναικες σας αρεσαν στα 15 ... και ιδιες στα 45 ?
Δεν νομιζω ! Συνολικα, η μεταστροφη στις μελαχρινες επηλθε μετα απο δυο ολοκληρες δεκαετιες (σε μενα). Στα 35.
Και ηταν και αργη. Ακομα εχω κολληματακια με τις ξανθες (βλεπετε τι ποσταρω ! :rolleyes:). Απλως, εκει που θα ειχα μονο
ματια για ξανθιες .... μπαινουν σφηνα και μερικες εκρηκτικες μελαχρινες.

Last edited:
Ααα ήθελα να σε ρωτήσω..
To Playboy που έλεγες.. το Αμερικάνικο ήταν.. ή το Ελληνικό.. θυμάσαι ??

Έψαξα και δεν βρήκα τίποτα.. μου φαίνεται ήταν πολύ σεμνό κορίτσι η Jaclyn! :cool:

Ααα ήθελα να σε ρωτήσω..
To Playboy που έλεγες.. το Αμερικάνικο ήταν.. ή το Ελληνικό.. θυμάσαι ??

Έψαξα και δεν βρήκα τίποτα.. μου φαίνεται ήταν πολύ σεμνό κορίτσι η Jaclyn! :cool:

To 1978 (η 79) .... ΔΕΝ υπηρχε ελληνικο Playboy (η Jaclyn, τοτε, ηταν οσο σεμνη ηταν καθε αλλη σταρλετιτσα :flute:)
Κατεβαινες κατω στα δυο γνωστα περιπτερα της πλατειας Συνταγματος ... και αγοραζες το αμερικανικο.
Το οποιο ισως και να μην αγοραζονταν (με το χαρτζηλικι που παιρναμε μερικοι). ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ !

To 1978 (η 79) .... ΔΕΝ υπηρχε ελληνικο Playboy (η Jaclyn, τοτε, ηταν οσο σεμνη ηταν καθε αλλη σταρλετιτσα :flute:)
Κατεβαινες κατω στα δυο γνωστα περιπτερα της πλατειας Συνταγματος ... και αγοραζες το αμερικανικο.
Το οποιο ισως και να μην αγοραζονταν (με τοι χαρτζηλικι που παιρναμε μερικοι). ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ !

Ναι έχεις δίκιο τώρα που το σκέφτομαι..
μου φαίνεται βγήκε το 80-κάτι το Ελληνικό..

Μπορει να ηταν και στο Penthouse.
Τωρα που το καλοσκεφτομαι.
Ισως ακομα και στο Hustler.

Δεν θυμαμαι γιατι αλλος το αγορασε (και το φερε στο σχολειο).
Και φυσικα ... ποιος δινει σημασια σε εξωφυλλα και brands ! :laugh:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΓΩ ! :flipout:

To nudography λέει πάντως ότι δεν υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες της..
ενώ κάπου αλλού λένε..

Jaclyn Smith was the only constant Angel during the five-year run of Charlie's Angels, and she wasn't in a hurry to ditch TV after the series ended.
One of her few big-screen excursions, Nightkill (1980), offered a nice gratuitous shower scene, but it's strictly chaste.
That's because Jaclyn has always taken pride in her family values.

* Με βάζεις στο λούκι να ανακαλύψω την αλήθεια!!
Χαχαχα!

Ελα ... αν δεν την ειχα δει με τα ματια μου θα συμφωνουσα μαζι σου.
Ομως ... ΤΗΝ ΕΙΔΑ :love: .... δεν ξεχνιεται αυτο ! Oσα χρονια και αν περασουν.
Και ειδα κατι "αναγλυφοτυπιες" που ανασταινουν πεθαμενο.

Πολυυυυυυυυυυ γυναικααααααααααα ! :smash:

Αν δεν βγήκε στο Playboy δύσκολα το βλέπω να βγήκε στα άλλα.. :cool:

Αλλά με έφτιαξες.. να το ξαναψάξω! :p

333.jpg

Μου φαίνεται κατάλαβα τι γινότανε..

Οι φωτογράφοι κολλάγανε τόσο στο πρόσωπο της.. που δεν θέλανε να δουν κάτι άλλο..
Το ίδιο θα πάθαινα και εγώ!! :cool:

Θέλεις να το αφήσεις τελείως αγνό και αθώο αυτό το πρόσωπο !!!

Ξερεις τι σπυρακια βγαζουν τα δαντελωτα ? .... εκει που θα πιεστει πανω στην σαρκα .... ΑΗΔΙΑ :icon15:

Καποτε πατησα ποδι (με καποια) και απαιτησα να μην ξαναφορεσει .... Τιποτα, ηταν ερωτευμενη με τα δαντελωτα της.
Ακομα και στην γεννηση της .... δαντελωτα θα φοραγε. Βρε χρυση μου, βρε καλη μου, βρε γιαβρι μου .... ΤΙΠΟΤΑ.

Κολληματα ! :icon15:

Ποια μονομοχια ?
Την εχεις δει lately ? > http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015...ah_Fawcett_Foundation-m-119_1441914064494.jpg
Οκ .... KAΛΗ για 70αρα .... αλλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ! Μην μας βγει η σταμπα του γριομανη :laugh:
Μιλφοκαρχαριας, ναι .... οχι ομως και τζιλφοκαρχαριας ! Αν και, για καποιους συγκριμενους εδω μεσα,
οτιδηποτε πανω απο 38 ... θεωρειται GILF. Διαφωνω καθετα, διαγωνια και οριζοντια .... αλλα το ιδιο και αυτοι !

Καλώς τον Μάνο.
Εμ με αυτές που ανεβάζεις, μόνος σου αυτοχαρακτηριζεσαι τζιλφοκαρχαριας
Οι γυναίκες ειναι για τις θαυμάζεις.
Να τις βλέπεις και να νοιωθεις. Οτιδήποτε νοιώθει ο καθένας μας.
Μια "σιτεμένη" τι συναισθήματα να σου διεγείρει ;
Η Τζακλυν π.χ. υπάρχει περίπτωση, αν ηταν άγνωστη, να περναγε δίπλα απο μια αντρική παρέα και να γυρνάγαν όλοι να την κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα ; Εστω και στα 30 της ;
Μονο φυλακισμένοι θα την βλέπανε σαν ξερολούκουμο.
Ενώ την Biel ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Καταρχην,
συμφωνα με το urban idioms dictionary,
GILF = 60 year old hag with saggy funbags. :laugh:
Αρα το να γουσταρω μια 45αρα ... δεν με καθιστα τζιλφοκαρχαρια.

Κατα δευτερον,
ειμαι 50αρης και ΑΠΑΙΤΩ .... λαγνεια στο βλεμμα (περα απο ομορφια).
Ο Galen ας πουμε δεν χαλιεται αν καποια δεν διαθετει λαγνεια, αλλα ειναι
ενα κουκλι με 0% κυτταριτιδα. Εγω θα συγχωρεσω καποια λιγη κυτταριτιδα.
Λιγη, οχι κουβαδες ! Αρκει να υπαρχει λαγνεια στο βλεμμα. Ποσο πιθανο ειναι
να συναντησεις τετοια πραγματα σε μια 20αρα ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

Κατα τριτον,
υπαρχουν σιτεμενες στα 35 τους (λογω ζωης, επιλογων, οικογενειας, δουλειας, κλπ)
και τραγανες στα 60 τους (την ειδες την Christie Brinkley !!!). Δεν ζηταω ταυτοτητα
για να δω ηλικια. Τα θελγητρα μιας γυναικας ειναι ΑΜΕΣΑ αντιληπτα και μετρησιμα.
Απο το ενα μετρο. Η Christie .... εχει ακομα επιδερμιδα 40αρας (να τρελλαινεσαι !)
Θα την απορριψω επειδη ειναι 60αρα ?

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ..... :ridinghorse: ..... στα ορθια (και με τρακτερ να κορναρουν) ! :proud:

(και με μια 20αρα απ'εξω να κοιταει ... και να μην μπορει να καταλαβει τι της βρισκω).

Η Τζακλυν π.χ. υπάρχει περίπτωση, αν ηταν άγνωστη, να περναγε δίπλα απο μια αντρική παρέα και να γυρνάγαν όλοι να την κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα ; Εστω και στα 30 της ;

6ba028274f43f9944a1ca99c663d0c57.jpg

Aυτη ειναι η Γυναικα .... που ΚΑΝΕΙΣ δεν θα γυριζε να κοιταξει (στα 30 της) .... ???

Σε μένα πάντως υπάρχουν πολλές διάσημες που δεν θα έδινα καθόλου μα καθόλου σημασία.. :jester:

Status
Not open for further replies.