Μπα.. μπορεί η Τζάκλυν να ήταν πιό όμορφη αλλά η Farrah ήταν πιό εντυπωσιακή και ο παράγοντας του οτι από μωρό μου άρεσαν οι ξανθιές ,δεν μου άφηνε περιθώρια για τις άλλες δύο..
Υ.Γ. Μην ξεχνάτε και την υστερία με τα μαλλιά της Φάρα ,που τρέχανε όλες στα κομμωτήρια να αντιγράψουν το στυλ της!![]()
Εγώ το κατάλαβα πάντως..
ακόμη και για 24 ώρες, γίνεται αισθητή η απουσία σου!![]()
Ααα ήθελα να σε ρωτήσω..
To Playboy που έλεγες.. το Αμερικάνικο ήταν.. ή το Ελληνικό.. θυμάσαι ??
Έψαξα και δεν βρήκα τίποτα.. μου φαίνεται ήταν πολύ σεμνό κορίτσι η Jaclyn!![]()
To 1978 (η 79) .... ΔΕΝ υπηρχε ελληνικο Playboy (η Jaclyn, τοτε, ηταν οσο σεμνη ηταν καθε αλλη σταρλετιτσα :flute
Κατεβαινες κατω στα δυο γνωστα περιπτερα της πλατειας Συνταγματος ... και αγοραζες το αμερικανικο.
Το οποιο ισως και να μην αγοραζονταν (με τοι χαρτζηλικι που παιρναμε μερικοι). ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ !
Ποια μονομοχια ?
Την εχεις δει lately ? > http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015...ah_Fawcett_Foundation-m-119_1441914064494.jpg
Οκ .... KAΛΗ για 70αρα .... αλλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ! Μην μας βγει η σταμπα του γριομανη
Μιλφοκαρχαριας, ναι .... οχι ομως και τζιλφοκαρχαριας ! Αν και, για καποιους συγκριμενους εδω μεσα,
οτιδηποτε πανω απο 38 ... θεωρειται GILF. Διαφωνω καθετα, διαγωνια και οριζοντια .... αλλα το ιδιο και αυτοι !

Η Τζακλυν π.χ. υπάρχει περίπτωση, αν ηταν άγνωστη, να περναγε δίπλα απο μια αντρική παρέα και να γυρνάγαν όλοι να την κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα ; Εστω και στα 30 της ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.