Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Παραγωγός ο Cameron και σκηνοθέτης ο Rodriguez. Θα πρέπει, στην χειρότερη, να έχει πολύ χαβαλε!

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

ωραιο νημα .

Last edited by a moderator:
Είδε κανείς το Gypsy με τη Naomi Watts; Αν δεν το είδατε δε χάσατε και τίποτα, η σειρά άξιζε μόνο για δυο πράγματα:

την Sofie Cookson

3s6M8Yj.jpg

actor-sophie-cookson-is-photographed-on-may-2-2014-in-london-england-picture-id460297916

Και τη Melanie Liburd

ML_Ebony1-566x377.jpg

B4bm7TMCQAAxlem.jpg

Οk ... ορισμενoι μουστοι ...
ειναι το ιδιο γευστικοι ειτε κοπουν απ'το τσαμπι, ειτε βγουν απο το βαρελι !
Πολυ σπανιο φαινομενο ... (απο τα σπανιοτερα).

13 ετων ... (δηλαδη, 1986 :bang:)

1986-angelina-jolie-567_0.jpg

15 ετων !!!!! (.... :blink: .... υπηρχε συμμαθητης της, που κοιτουσε αλλη ?)

55af4449e06c8f3747762414dc143b5d--angelina-jolie-young-angelina-jolie-tattoos.jpg

angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-9.jpg

21 ετων (....)

Cute-Angelina-Jolie-Face-23312216.jpg

35 ετων (SALT :love: ... ταινια υμνος στις ματαρες της !)

vHLsgsvLtFWDlhBigKDRsYIC1p6.jpg

Tα ρεστα μου .... και βγαινω ! :proud:

Last edited:
Κούκλα η Jolie! Μου άρεσε πολύ στο Tomb Raider και στο Gone in 60 Seconds, αλλά ήταν απίστευτη στην ταινία που έπαιξε την Gia Carangi....εκεί με το κόκκινο φόρεμα και το chinois make-up καθώς και εκεί στο burgerαδικο ή bar (δεν θυμάμαι σίγουρα) που δούλευε στην αρχή της ταινίας.

Τελευταία όμως έχω πάθει πλάκα με μια Ελληνίδα ηθοποιό που παίζει σε μια παράσταση κάτω στην Αθήνα (εσείς που μένετε κάτω μπορείτε να την δείτε και live). Αναφέρομαι στην Τζωρτζίνα Λιώση, που μου χει κλέψει την καρδιά.

Attachments

• tzortzina-liosi1.jpg
    tzortzina-liosi1.jpg
    57.8 KB · Views: 167
  • liosi1.jpg
    liosi1.jpg
    75.7 KB · Views: 166
Εγώ επιμένω.

Λες αν γνώριζε σε ενα μπαρ την Λιωση ή μια σαν αυτήν να της έλεγε "όχι είσαι πολύ άγουρη για τα γούστα μου"... σοβαρά αμφιβάλω, αλλά αν είναι όντως έτσι πάω πάσο...
:secruity:

Για το Μάνο η γυναίκα πρέπει να πατήσει τα δεύτερα -άντα για να έχει ενδιαφέρον.

Kαι στα πρωτα (-αντα) ... δεν χαλιεμαι ! :p
Bασικα, σε οποια ηλικια εχει μαθει να χρησιμοποιει την γλωσιτσα (και οχι τα δοντακια) -bye-

Εγώ επιμένω.

Λες αν γνώριζε σε ενα μπαρ την Λιωση ή μια σαν αυτήν να της έλεγε "όχι είσαι πολύ άγουρη για τα γούστα μου"... σοβαρά αμφιβάλω, αλλά αν είναι όντως έτσι πάω πάσο...
:secruity:

Αφου ... τα χουμε συζητησει απο κοντα, τι θες να (ξαν)ακουσεις ? :rolleyes:
Ασε που ... δεν θα με πιστεψουν αν τα γραψω onpost.

Status
Not open for further replies.