Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
έχει παίξει σε ταινία μαζί με τον Πορτοκάλος...και ένα σωρό επίσης γνωστά ονόματα (σε μικρές εμφανίσεις)
επίσης σε ιστορική ταινία τεράστιου σκηνοθέτη αλλά και συμπρωταγωνίστρια του Steve McQueen
Μετά ...πολλή τιβί.(70-80-90)

πως σας διέφυγε...

Επαιξε κι' ένα μικρό ρολάκι στά "Πουλιά" του Χίτς, με άλλο όμως κτένισμα....Ε;
.....η γλυκύτατη Σούζαν Πλεσέτ

Laia Costa, απολαύστε την στο "Newness" ...

Attachments

• MV5BNmM5NTNmMmQtMzFkNy00NjA0LTk5YzctNjM5N2Y0NTYxYmI3XkEyXkFqcGdeQXVyNTc5MTM5MTI@._V1_.jpg
    MV5BNmM5NTNmMmQtMzFkNy00NjA0LTk5YzctNjM5N2Y0NTYxYmI3XkEyXkFqcGdeQXVyNTc5MTM5MTI@._V1_.jpg
    39.2 KB · Views: 158
  • 10.jpg
    10.jpg
    19.8 KB · Views: 158
Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Mαλλον αρχίσαμε να πηγαίνουμε σε υποδεέστερες παρουσίες

Ας μην γινομαστε ρατσιστες .... :flute: .... ανθρωπινα οντα ειναι και αυτα !

Αν την εβλεπε κανεις στο δρομο πριν δει το Victoria, ομολογω οτι μαλλον δε θα γυριζε να της ριξει δευτερη ματια.
Οποιος ομως δει την ερμηνεια της εκει, νομιζω οτι δεν θα ξεχασει το προσωπακι της...

Εν ολιγοις, στο παρον νημα δε θα την εβαζα μεν...
αλλα ειναι για πιο πανω.

Αυτα βεβαια απο μενα, που μου βγαζει πραγματα και η ερμηνεια και οι κινησεις και ολο το πακετο.
Αν καποιος ψαχνει προσωπο μοντελου και αναλογιες κομικ ηρωιδας, λογικο να μην τον συγκινησει...

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Αν καποιος ψαχνει προσωπο μοντελου και αναλογιες κομικ ηρωιδας, λογικο να μην τον συγκινησει...

Ποσο καλα με ξερει αυτο το παιδι -bye- ...

Δείτε το newness ....Και αγοράστε σαλιάρα οι άπιστοι. Απλά δεν έχει φωτογενεια το κοριτσι. Στις καλες της φωτο μου θυμίζει υπάλληλο της Aegean χαλαρά....

Που ειχαμε μεινει ? .... A .... ναι ..... :proud:

Erica Durance ! :love::love::love:

http://www.imdb.com/name/nm1570568/

erica-durance-ctv-upfront-2014-01.jpg

2005-WB-Campaign-7.jpg

erica2.jpg

3770141dafaf2054a659f5e0a5386941--erica-durance-lois-lane.jpg

erica-durance-1024x768.jpg

Φυσικα .... την γνωρισα ως Lois Lane (στο σαιξπηρικο δραμα :flute: Smallville - Superman - Τα χρονια της νιοτης ! :proud:)
Tι ? .... δεν ηταν σαιξπηρικο ? :blink: ..... Kαλα ντε, Οk :rolleyes: .... μην βαρατε, παρασυρθηκα (o γυμνασιοπαις :rolleyes:).
Ειχε πολυ διαλογο .... και νομισα οτι ηταν κλασσικο δραμα.

Εγω βεβαια ... μυαλο δεν εχω για να βαλω ! :rolleyes: Την αναμενω, λιαν συντομως,
σε λιαν αφταστες ερμηνειες και απροσπελαστες κορυφες της 7ης τεχνης >
http://2.bp.blogspot.com/-0rRbJldcm.../zmqCb2zUia0/s1600/Erica+Durance+She-Hulk.jpg

Last edited:
...Τι να πώ; Μιά χαρά κούκλα είναι! Αλλά, σοβαρά τώρα, πάτε σινεμά και βλέπετε έργα σαν αυτά, που πρωταγωνιστεί; Ή τη βλέπετε σε DVD, Blu-ray, pay-tv, κλπ;
Η σπανιόλα-καταλάνα, που έβαλε ο teddy πριν, πιό ανθρώπινη και εξίσου όμορφη μου φάνηκε!

Το SmallVille ... δεν ειναι καν κινηματογραφικο εργο. :flipout:
Ειναι ... "Οι εφηβικες σηκωμαρες του Superman" :laugh::laugh::laugh:
Σε τηλεοπτικη σειρα (ατελειωτη) :proud: ...

Και ΝΑΙ ... καποιος πρεπει να δει και αυτες τις σειρες !
Πως θα ζησει το HollyVille ? Με κριτικους κινηματογραφου σαν τον ... spcav ? :flute:
Υπαρχουν οι ηλικιες 12 με 17 ... :proud: ... που δεν χρειαζονται τιποτα περισσοτερο.

Ε ... ισως και λιγο παραπανω απο 17 ...:flute:

Last edited:
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Μια κολοκυθοπιτα τωρα ... δεν θα με χαλαγε ! :proud:

Χτύπα ενα γαλακτομπούρεκο που μπορείς να το βρείς πιό εύκολα

Status
Not open for further replies.