Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Ποια είναι η 15χρονη? Γιατί αν εννοείς την Rossana...στην φώτο είναι 31 ετων....για άλλη μια φορά Μάνο....όποια δεν έχει φτάσει τα συντάξιμα.... δεν είναι ανήλικη!

...κάτσε γιατί με έπιασες αδιάβαστο...το Rossana των Toto ήταν για αυτήν;

αλήθεια;

Ποια είναι η 15χρονη? Γιατί αν εννοείς την Rossana...στην φώτο είναι 31 ετων....για άλλη μια φορά Μάνο....όποια δεν έχει φτάσει τα συντάξιμα.... δεν είναι ανήλικη!

...κάτσε γιατί με έπιασες αδιάβαστο...το Rossana των Toto ήταν για αυτήν;

15χρονη μπορει να μην ειναι (στην φωτο) αλλα εγραψα οτι ειναι φυλακισμενη στο κορμι (σιλουετα) μιας 15χρονης.
Koινως .... skinny ! Οπως καθε 15χρονη. Και αν στα 31 εδειχνε ετσι ... αυτο ειναι το σουλουπι της. Tελος.
Δεν προκειται να στρογγυλεψει αλλο (και εκει που πρεπει :love:)

Ναι, οποια δεν εχει φτασει τα συνταξιμα ... δεν ειναι ανηλικη αλλα δεν ειναι κατ'αναγκη και ενηλικη.
Και οταν γραφω ενηλικη .... εννοω παροξυσμος παθους (oχι ηλικιας). Ε, οπως και να το κανουμε ...
η Rosanna εχει καποιες ανεπαρκειουλες. Οχι τιποτα σοβαρο (αφου γ@μευσιμη ειναι ΚΑΙ αυτη)
αλλα λεμε τωρα .... αυτο το κατι αλλο ! Που ανατιναζει ...

Oι Τoto ΔΕΝ εβγαλαν το Rosanna για την Αρκετ. Aλλα μου μπηκαν σκεψεις .... :flute:
31 - 8 χρονια = 23. Αρα το 1982 η Αρκετ ηταν 23 ετων .... χμμμμμ ....
μηπως την ειχε ανακυλυψει καποιος απ'το γκρουπ ? :rolleyes:

Kαι τελωσπαντων, βρε Θοδωρα ... αμα αρασει σε ΣΕΝΑ ... δεν πα να κανουμε τουμπες εμεις !
Γουσταρεις Αρκετ, ΤΕΛΟΣ. Δεν λες παλι καλα ... ο ανταγωνισμος (αν κρινω απο δω μεσα) ειναι minimum.
Tι να πουμε για την Μπελουτσι ... που μονο να την σκεφτω ... θα μου ζητηθουν δικαιωματα χρησης του
ονοματος της. Για φαντασιωση ... παει 200 ευρω το δευτερολεπτο !

Last edited:
... Η Αρκέτ εγκρίνεται! Έχει μιά σέξυ καμπύλη σε μυτούλα και μουσουδάκι που την κάνει .....επιθυμητή, βρε αδελφέ! Η άλλη (των '80ς), που έβαλε ο Μάνος πρίν, προσωπικά μου είναι άγνωστη, δεν έχω δεί ταινία της (μάλλον) ποτέ, αλλά κι' αν την είδα σε κάποιο κανάλι θα πέρασε απαρατήρητη......Not bad!
....Γιά τη Ροζάνα λέω.......

... Η Αρκέτ εγκρίνεται! Έχει μιά σέξυ καμπύλη σε μυτούλα και μουσουδάκι που την κάνει .....επιθυμητή, βρε αδελφέ! Η άλλη (των '80ς), που έβαλε ο Μάνος πρίν, προσωπικά μου είναι άγνωστη, δεν έχω δεί ταινία της (μάλλον) ποτέ, αλλά κι' αν την είδα σε κάποιο κανάλι θα πέρασε απαρατήρητη......Not bad!
....Γιά τη Ροζάνα λέω.......

Μοιάζει με ένα σέξι ρακούν! Εεε, Εεεε;

Attachments

• raccoon_fairfield_county_health_department.jpg
    raccoon_fairfield_county_health_department.jpg
    25.6 KB · Views: 111
...Καλά! Πάει τώρα να βάζουμε και γυναίκες, που δεν μας αρέσουν......ως γυναίκες; Γιατί μη μου πείς ότι γουστάρεις αυτό το φρικιό!

ΥΓ: τα περί κολοκυθόπιτας ισχύουν πάντα!
- Καλά να μη πώ ποιά είναι ..... θα έχω κλέψει.

jeepers-creepers-foster.jpg

Εμενα το τερατακι με ενδιαφερει...νομιζω δεν το εχω συναντησει καπου. Απο ποια ταινια ειναι ;;;

Απ' αυτήν "jeepers creepers 3" του 2017. Δεν την είδα, ούτε σκοπεύω.....Αν τη πετύχω σε κάνα κανάλι θα τη δώ!

Το πρωτο το βρηκα και γω καλο.
αμα πετυχω θα την δω κι αυτην... μ'αρεσει ο δαιμονας της :rolleyes:

Να προσθεσω οτι μ'αρεσει επισης και ο τυπος αυτης της κυριας διπλα, ασχετως ηλικιας.

Εχει κατι το επιβλητικο και το αρχοντικο ;)

Η άλλη (των '80ς), που έβαλε ο Μάνος πρίν, προσωπικά μου είναι άγνωστη, δεν έχω δεί ταινία της (μάλλον) ποτέ, αλλά κι' αν την είδα σε κάποιο κανάλι θα πέρασε απαρατήρητη......

Κοιτα ... οτι εισαι μεγαλη (ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΡΙΑ) διπλωματικη επιστημη :worshippy:... κανεις δεν διαφωνει !
Αν ΕΣΕΝΑ σου περασε απαρατηρητη .... ΜΗΝ της ανοιξεις την πορτα .... υπαρχει κοσμακης στην ουρα. :rolleyes:
Aμετρητος κοσμακης ! Λεφουσι ατελειωτο :laugh: ... κιλιμι επιλαχοντων ... απο δω μεχρι την Καλαματα.

Erin Gray > http://www.imdb.com/name/nm0001292/

3792d933e0f11c2c327d43da773a4787.jpg

Δεν θα παει χαμενη η κοπελα. Ουτε αχαϊδευτη .... :rolleyes: .... (οχι οτι ειχε βγει στο μπαλκονι και εχυνε δακρυ, λεμε τωρα).

Να προσθεσω οτι μ'αρεσει επισης και ο τυπος αυτης της κυριας διπλα, ασχετως ηλικιας.
Εχει κατι το επιβλητικο και το αρχοντικο ;)

Σκεψου ποσο πιο αρχοντικο ηταν αυτο το βλεμμα .... το 1988 ... στο "They Live".
Δεν μπορουμε να περιμενουμε απο ΟΛΕΣ τις ηθοποιους να γερασουν οπως η Brinkley.
Δεν γινεται αυτο. Το παρηγορο ειναι οτι μερικες κρατανε το δυνατο τους ατου ...
και στα γεραματα τους. Οχι οτι ειναι γ@μευσιμες ... αλλα το κρατανε (γαλανα ματια).
Αν θες να τις αποδομησεις, βεβαια, ειναι το πλεον ευκολο σπορ.
Τι να κανει η κακομοιρα στα 69 της ... (για την Meg εννοω).
Να περιμενει ποιος avclubιτης θα την παρει τηλεφωνο ?

ΟΧΙ δα ... εχει μια αξιοπρεπεια (και καλα κανει).

Αλλωστε (συζυγος και πατερας δεν εχω χρισει) ο καημος και η λαχταρα της ...
ειναι στα ΠΑΙΔΙΑ της πια. Οχι στους γκομενους. Απο αυτους, μαλλον χορτασε.

Last edited:
Την είχα δει πρώτη φορά πιτσιρικάς στο Rush Hour 2 στο Θερινό "Ναταλί"....και είπα στα παιδιά που ήταν μαζί μου....να αυτή η σχιστομάτα μου αρεσει (τότε νόμιζα ότι είχε κι άλλες τέτοιες, αλλά σαν αυτήν καμιά)

Cap_Girl.jpg

Δεν ξέρω ποιά είναι..
.. την είδα προχθές στην νέα σειρά του BBC McMafia!

Η παραλία είναι στο Tel Aviv .. :cool:

* Οι ανατολίτισσες κατά Ιαπωνία.. μου αρέσουν και μένα πολύ! ;)

Status
Not open for further replies.