Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Αυτή πάντα θα είναι ωραία γυναίκα.

Απλά ξέρει να το διαχειρίζεται και να συμφιλιώνεται με τη πραγματικότητα .

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Απλά ξέρει να το διαχειρίζεται και να συμφιλιώνεται με τη πραγματικότητα .

Από την μια εχεις δίκιο....απο την άλλη.......δεν έχουν όλες την ευτυχή σύμπτωση γονιδίων να είναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

Από την μια εχεις δίκιο....απο την άλλη.......δεν έχουν όλες την ευτυχή σύμπτωση γονιδίων να είναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου....

Σ-Υ-Ν-Τ-Ρ-Ι-Π-Τ-Ι-Κ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Θυμαμαι καποτε (προ αμνημονευτων χρονων) στο γυμναστηριο του Στυλιανιδη (το παλιο, πανω απο το Καραβαν Σαραϊ)
ειχαμε μια κοντουλα συμπαθητικη κοπελιτσα που ειχε τρελλαθει στο stepper (γλουτους) και το μηχανημα για στηθος.
Τους 4 μηνες που ημουν εκει (ναι, εχω κανει μαλακιες στην ζωη μου) η καημενουλα .... ΙΔΙΑ εμεινε. Δεν ειχε τον
σωματοτυπο. Ηταν ολιγον ατσουμπαλη (δεν μπορω να την περιγραψω και δεν νιωθω και καλα να το κανω).
Οσες και οτι ασκησεις και αν εκανε (διατροφη δεν χρειαζοταν, δεν ειχε κυτταριτιδα) .... δεν αλλαζε το ατσουμπαλοειδες.

Καθε μιση ωρα ... εμπαινε μια αλλη ΘΕΑ που εκανε χορο στην διπλανη αιθουσα ... ταχα μου να παρει κατι σχοινακια
για αναπηδησεις τα οποια πηγαινε και εφερνε καθε μιση ωρα (η παμπονηρη). Καθε φορα που εμπαινε στην αιθουσα με τα βαρη ....
... ΕΠΕΦΤΑΝ μερικα σιδερα κατω. :rolleyes: Γκνταπ, γκντουπ ... :flute:

Mηχανημα, η βαρη ... εκεινη η θεα ... δεν ειδα ποτε να αγγιζει (μπορει να το εκανε καποια αλλη εποχη αλλα ... πολυ αμφιβαλλω).
Η καριολα η (γονιδιακη) Φυση ... κανει συμφωνο μεταξυ daddy και mommy. Οτι και να κανει το offspring μετα ... αντε γεια -bye-

Nature is the ultimate racist ! :nounder:

Last edited:
Συνεχιζουμε με Απω Ανατολη :love:

Wakana Matsumoto > https://www.imdb.com/name/nm2614548/

Να σας τρελλανω λιγο ? .... Στην κατωθι φωτο .... ειναι 30 ετων ! :blink: :bang:

wakana_matsumoto_japan_02.jpg

540full-wakana-matsumoto.jpg

bc036d5ce7f0424401b42e0ad9f1fd76.jpg

216a671d4cefbe55ec007921f7ae1175.jpg

wakana_matsumoto_japan_04.jpg

Ναι Ok .... ειναι αβυζη !
Και ? :smash: ...... ΚΑΙ ? :smash: ...... ΚΑΙ ? :angry:..........

5b6edd5a7fd348e1dbabce28957a5884fa07a0a855da4-quWFaC

Last edited:
Σαν τις Ελληνίδες δεν έχει

d96f5b963c1b97dc973efab436821bf3.jpg

e470e6f2f3b95c2face2b2afe8677e18.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

...Πώς είπαμε τα τσικάκια στα γιαπωνέζικα........;

ΥΓ: Γιατί αλήθεια όλες οι ασιάτισες προσπαθούν, διά του μακιγιάζ, να ευρωποφέρνουν;

Αντε μην κανω αποβαση :smash: .... ο Γκαλακτικας ! :proud:

Anne Lockhart :love::love::love:

01c7c73244d3609e3f73ec3e9f6acd47.jpg

annelockhart-trio-web.jpg

Τι Σταρμπακ και τι Απολλο ? .... αντε γεια .... η τυπισσα τους επισκιασε !

Εγώ την ξέρω από εκείνο το horror που έπαιζε με την Sharon Stone πιτσιρίκα και μια άλλη αρχες 80's. Galactica ούτε ξέρω τι είναι. Για να το εχεις δει εσύ μάλλον κάτι με διαστημόπλοια είναι.

Τώρα που το βλέπω στο imdb σαν απομίμηση star trek μοιάζει.

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Τώρα που το βλέπω στο imdb σαν απομίμηση star trek μοιάζει.

Kυριε Χατζηγεωργιου ... :rolleyes:

ενα μονημερο ban στον κυριο :smash: ... να στρωσει χαρακτηρα ! :proud:

Status
Not open for further replies.