Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!
Από την μια εχεις δίκιο....απο την άλλη.......δεν έχουν όλες την ευτυχή σύμπτωση γονιδίων να είναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου....
Σ-Υ-Ν-Τ-Ρ-Ι-Π-Τ-Ι-Κ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ !
Θυμαμαι καποτε (προ αμνημονευτων χρονων) στο γυμναστηριο του Στυλιανιδη (το παλιο, πανω απο το Καραβαν Σαραϊ)
ειχαμε μια κοντουλα συμπαθητικη κοπελιτσα που ειχε τρελλαθει στο stepper (γλουτους) και το μηχανημα για στηθος.
Τους 4 μηνες που ημουν εκει (ναι, εχω κανει μαλακιες στην ζωη μου) η καημενουλα .... ΙΔΙΑ εμεινε. Δεν ειχε τον
σωματοτυπο. Ηταν ολιγον ατσουμπαλη (δεν μπορω να την περιγραψω και δεν νιωθω και καλα να το κανω).
Οσες και οτι ασκησεις και αν εκανε (διατροφη δεν χρειαζοταν, δεν ειχε κυτταριτιδα) .... δεν αλλαζε το ατσουμπαλοειδες.
Καθε μιση ωρα ... εμπαινε μια αλλη ΘΕΑ που εκανε χορο στην διπλανη αιθουσα ... ταχα μου να παρει κατι σχοινακια
για αναπηδησεις τα οποια πηγαινε και εφερνε καθε μιση ωρα (η παμπονηρη). Καθε φορα που εμπαινε στην αιθουσα με τα βαρη ....
... ΕΠΕΦΤΑΝ μερικα σιδερα κατω.

Γκνταπ, γκντουπ ... :flute:
Mηχανημα, η βαρη ... εκεινη η θεα ... δεν ειδα ποτε να αγγιζει (μπορει να το εκανε καποια αλλη εποχη αλλα ... πολυ αμφιβαλλω).
Η καριολα η (γονιδιακη) Φυση ... κανει συμφωνο μεταξυ daddy και mommy. Οτι και να κανει το offspring μετα ... αντε γεια
Nature is the ultimate racist ! :nounder: