Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Κούκλα είναι με καμπύλες που θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Τώρα τι ηλικία έχει και πως της φέρθηκε ο χρόνος ?

Το οτι η Φυση ειναι τοσο καταφορα αδικη με τις περισσοτερες γυναικες και τοσο σκανδαλωδως ευνοικη με καποιες ελαχιστες
ΜΗΝ τολμησεις να το ψηλαφισεις (ακομα και αερινα) με γυναικα. Ουτε καν ως υποψια ... ιδεα ... φλασια.... :flute: ....
Θα ξεχυθει ενας ωκεανος οργης απο αυτους που βρισκονται στην Ευρωπη (του Δια) καταπλακωμενος απο χιλιομετρα παγου
(δηλαδη, ψυχρης αδιαφοριας) και ζαμαν φου υφους .... για το τι κανει η Φυση. Για την γυναικα η Φυση υπαρχει οταν την ευνοει.
Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ... υπαρχεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ ... και το "ξυλο" που πρεπει να υποστεις για την προφανη διαπιστωση
: ΔΕΝ ελκουν ολοι ολους γιατι η Φυση ειναι μια αντριχιαστικα κυνικη σκυλα.

Μολις πας να πεις ..... "μα" ..... εχεις δει κουνελι να αρπαζεται απο τα αυτια και να πετιεται στην κατσαρολα ?
Πιο σβελτα θα συμβει ... με ΣΕΝΑ. Φιλικη συμβουλη .... -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Το οτι η Φυση ειναι τοσο καταφορα αδικη με τις περισσοτερες γυναικες και τοσο σκανδαλωδως ευνοικη με καποιες ελαχιστες
ΜΗΝ τολμησεις να το ψηλαφισεις (ακομα και αερινα) με γυναικα. Ουτε καν ως υποψια ... ιδεα ... φλασια.... :flute: ....
Θα ξεχυθει ενας ωκεανος οργης απο αυτους που βρισκονται στην Ευρωπη (του Δια) καταπλακωμενος απο χιλιομετρα παγου
(δηλαδη, ψυχρης αδιαφοριας) και ζαμαν φου υφους .... για το τι κανει η Φυση. Για την γυναικα η Φυση υπαρχει οταν την
ευννοει (και καταφορα κιολας). Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις .... υπαρχεις ΕΣΥ .... και το "ξυλο" που πρεπει να υποστεις.

Μολις πας να πεις ..... "μα" ..... εχεις δει κουνελι να αρπαζεται απο τα αυτια και να πετιεται στην κατσαρολα ?
Πιο σβελτα θα συμβει ... με ΣΕΝΑ. Φιλικη συμβουλη .... -bye-

Ως έμπειρος σίγουρα έτσι θα είναι και όντως οι γυναίκες είναι περίεργα πλάσματα. Θα κρατήσω τη συμβουλή για το μέλλον γιατί μια έκφραση λέει "happy wife happy life" και σίγουρα έτσι είναι.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mπα .... αν εννοεις εμενα εμπειρο .... ξερω εμπειροτερους εμου (και οχι εναν και δυο).
Δεν ειμαι ο σχεσακιας (η αλλιως αγαπουλας που τρεμει να μεινει μονος) και οι γυναικες
μολις αντιληφθουν κατι τετοιο ... φευγουν. Θελουν να νιωσουν οτι θα πηδηξεις απο το
μπαλκονι αν ... εκνευριστουν και ετοιμασουν βαλιτσα. Φυγουν δεν φυγουν .... εσυ
πρεπει να σαλταρεις. Αλλιως ..... εισαι ολα τα ατελειωτα που ακους μερικα βραδια ....
απο τα απεναντι μπαλκονια.

Οσο για το Happy Wife Happy Life .... οντως ετσι ειναι ! Για καποιο διαστημα ...
Πως ομως διατηρεις Happy μια Wife, χρονος μπει χρονος βγει ... ειναι μια αλλη ιστορια.
Υπαρχουν τροποι : να επανιδρυσεις την επανασταση ... ουπς, αυτο ειναι απο αλλο ανεκδοτο !
Να επανιδρυσεις το Αγνωστο. Δηλαδη, να δωσετε ραντεβου .... σαν να ειναι η πρωτη φορα.
Και να προσποιηθειτε ολο εκεινο το μπαλετο συναισθηματων και κινησεων που συνεβη
την πρωτη φορα. Εγω σκαω στα γελια ... δεν μπορω να το κανω. Το κανουν αλλοι ομως
και με ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Last edited:
Να και ενα ενστανταντε .... που μου ρθε .... αιφνης ......

brad-pitt-angelina-jolie-divorce-flirting.jpg

Aν δεν εχετε τραγιασκα .... πατε με την φαλακρα σας :flute: ....
Αλλα με οτι και αν πατε ... αυτο που πρεπει να ξεχειλιζει ωφειλει να ναι Αυτοπεποιθηση, Αποφασιστικοτητα, Focus
(οχι της Ford ... το αλλο). AYTH .... δεν θα σας κοιταξει λεπτο .... αλλα θα ναι locked on σε οτι πειτε και κανετε
με συστημα καθοδηγησης Word & Attitude following. Απο τα πιο εξελιγμενα συστηματα που υπαρχουν !

Eχεις δει κανενα τηλεοπτικο κουιζ ... που να δινετε απειρος χρονος στους διαγωνιζομενους ? :smash:

Να ερχονται ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ και να λενε "το ηξερα, αλλα επρεπε να βγαλω το καναρινι βολτα" ? :angry:

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Σε καποια φωτο :flute: .... εχει πληγει ανεπανορθωτα η σεμνοτυφια του φορουμ. :laugh:

Υeeeeeeeeeeessssssssssss :proud:
σαν πεσμενο μου φανηκε..οχι?
δεν με χαλαει παντωs.. παντα τετοια!!

Mπα .... αν εννοεις εμενα εμπειρο .... ξερω εμπειροτερους εμου (και οχι εναν και δυο).
Δεν ειμαι ο σχεσακιας (η αλλιως αγαπουλας που τρεμει να μεινει μονος) και οι γυναικες
μολις αντιληφθουν κατι τετοιο ... φευγουν. Θελουν να νιωσουν οτι θα πηδηξεις απο το
μπαλκονι αν ... εκνευριστουν και ετοιμασουν βαλιτσα. Φυγουν δεν φυγουν .... εσυ
πρεπει να σαλταρεις. Αλλιως ..... εισαι ολα τα ατελειωτα που ακους μερικα βραδια ....
απο τα απεναντι μπαλκονια.

Οσο για το Happy Wife Happy Life .... οντως ετσι ειναι ! Για καποιο διαστημα ...
Πως ομως διατηρεις Happy μια Wife, χρονος μπει χρονος βγει ... ειναι μια αλλη ιστορια.
Υπαρχουν τροποι : να επανιδρυσεις την επανασταση ... ουπς, αυτο ειναι απο αλλο ανεκδοτο !
Να επανιδρυσεις το Αγνωστο. Δηλαδη, να δωσετε ραντεβου .... σαν να ειναι η πρωτη φορα.
Και να προσποιηθειτε ολο εκεινο το μπαλετο συναισθηματων και κινησεων που συνεβη
την πρωτη φορα. Εγω σκαω στα γελια ... δεν μπορω να το κανω. Το κανουν αλλοι ομως
και με ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
δειξε μου ΕΝΑΝ !! εστω εναν μονο...

Την κατάλαβα από το βλέμμα απλά δεν απάντησα λόγω μουντιάλ (κολλημένος με την μπάλα:))
και εγω την καταλαβα Δημητρη. ειναι απο τιs αγαπημενεs αρτιστεs.
αλλα την ειδα τωρα μολιs

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

δειξε μου ΕΝΑΝ !! εστω εναν μονο...

Oπως φωνασκει και καποιος τελαλης (της φαπας) .... στον Πουτιν, πουτινιες δεν χωρανε ! :proud:
Aυτος ... δεν εισαι εσυ. Ειναι καποιος γνωστος, που το μυαλο του ... ΚΟΒΕΙ σε γυναικεια θεματα.
Γιατι και το δικο σας κοβει .... αλλα .... σε ολα τα αλλα (αυγολεμονα και μη :flute:) πλην του επιμαχου.
Η .... το φορουμ δεν προσφερεται για τετοιου ειδους γνωστικη εποπτεια, επαρκεια και μαθητεια. :flute:
Το πιθανοτερο ! :proud:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

σαν πεσμενο μου φανηκε..οχι?
δεν με χαλαει παντωs.. παντα τετοια!!

Εεεεεεεεεεεεεε .... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ..... :laugh:
Κυριε Kαθηγητα .... το κοριτσακι δεν τα "στηλωνει" με την κυτταριτιδα της. :flipout:
Ειναι νεανικα, φρεσκα ... ανευ κυτταριτιδας. Αυτη ειναι η φυσιολογικη ανατομια τους.

Που ειναι ο πιπινοσκουαλος .... κυριος κυριος Γαλεν :proud: .... να γνωματευσει και
ετυμηγορησει ως πραγματογνωμων και ΠΠΝ ειδημων:smash: .....

Toυ φιλου Nemesi54 ...

Οlivia Munn > https://www.imdb.com/name/nm1601397/

Η ντρεπεται η βαριεται να την ποσταρει .... μαλλον το δευτερο ! :rolleyes:
Τεσπα .... τον κοντραρω με Φλος Ρουαγιαλ :smash: :proud: .... ας μου δειξει κατι καλυτερο :flute:

rs_1080x1350-171215133936-1080x1350.Olivia-Munn-Hair-Hacks.jl.121517.jpg

Και μια κινηματογραφικη αποπειρα ως Psylocke (που δυστυχως δεν εγινε πραγματικοτητα :nounder:)

x-men-apocalypse-olivia-munn-betsy-braddock-psylocke.jpg

Βοnus material :love: > https://i0.wp.com/superheronews.com...25440_n.jpg?quality=85&strip=info&ssl=1&w=800

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

Oπως φωνασκει και καποιος τελαλης (της φαπας) .... στον Πουτιν, πουτινιες δεν χωρανε ! :proud:
Aυτος ... δεν εισαι εσυ. Ειναι καποιος γνωστος, που το μυαλο του ... ΚΟΒΕΙ σε γυναικεια θεματα.
Γιατι και το δικο σας κοβει .... αλλα .... σε ολα τα αλλα (αυγολεμονα και μη :flute:) πλην του επιμαχου.
Η .... το φορουμ δεν προσφερεται για τετοιου ειδους γνωστικη εποπτεια, επαρκεια και μαθητεια. :flute:
Το πιθανοτερο ! :proud:
βρε εννοω να μου δειξειs εναν που μετα απο χρονια οπωs λεs, επανιδρυσε το Αγνωστο...κλπ κλπ

Status
Not open for further replies.