Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Καλες ολες τους ...... αλλα ....... κατι τους λειπει !

Χμμμμμμμ ....

Η "ωριμότητα" ? :cool:

.. ή η εμπειιρία ?? :p :laugh:

H Adrianne εκεί στην 5η φωτογραφία την ασπρόμαυρη, πολύ με προκαλεί με το βλέμμα της! :p ;)

Πάρτε και ένα βιντεάκι με την Adrianne!
Βάλτε το σε HD και Full Screen! ;)

Θέλω να σας φτιάξω την μέρα από το πρωί! :cool:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και όμως.... σε αυτές που δεν λείπει τίποτα συνήθως έχουν τις περισσότερες ανασφάλειες.....

Ωραίος !! Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι !! :2thumb22sup:

Όμως σε εμάς τους άντρες δεν παίζει ρόλο η ομορφιά. Οι γυναίκες ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποια θα είναι ομορφότερη. Εμείς δεν τα κάνουμε αυτά. Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη. Πίστη στον εαυτό μας. Να πιστέψουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε, και φυσικά χρειάζεται επιθετική πολιτική !!

Εγώ διεκδικώ και χωρίς πιστωτική !!

Αλλά καλύτερα να μην σας πω τα αποτελέσματα..... :bigcry:

Το καλύτερο είναι να τις ανακαλύπτεις πριν γίνουν πολύ σπουδαίες, ώστε να μην έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις! :p
Και όταν είναι ακόμη πάνω στο άνθος τους! ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

V0dPp.jpg

Και μιας και αλλάξαμε σελίδα στο θέμα να βάλω άλλη μία φωτογραφία της Adria Arjona που θα δούμε στο True Detective!!

F**k f**k f**k !! :cool:

Ωραία δουλειά είναι να κάνεις Casting!! :p

Έλα τώρα.... μην μου πεις ότι σου αρέσει αυτή ? Τι να την κάνεις ??

Κατ αρχάς το κορίτσι δεν έχει καθόλου γούστο. Συγνώμη τώρα αλλά πηγαίνει το χακί με το πορτοκαλί ? Θα βγαίνεις ραντεβού μαζί της και θα φοράει άλλα ντάλλον !! Θα ντρέπεσαι να κυκλοφορείς !!

Ναι ωράια, όμως ξεχνάμε κάτι. Μπορεί το thread να είναι για ωραίες γυναίκες όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν μετράει και πολύ.

Φαντάζεσαι να παντρευόσουνα την Cameron Diaz ? Ίσως να ένιωθες ο ποιο ευτυχισμένος άντρας όλου του κόσμου.

Κοίτα όμως μετά από μερικά χρόνια πως μπορεί να είναι..... :bang:

diaz.jpg

Oh God, άστα να πάνε!!
Τέτοιου είδους φωτογραφίες μπορεί να μπαίνουν σε Spoiler μη μας έρθει τίποτα ξαφνικό! :p :laugh:

btw αύριο έχω να σας βάλω ακόμη "κάτι" νέο που θα δούμε σύντομα την νέα χρονιά! :cool:

Status
Not open for further replies.