Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Προσωπικά έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να πιστεύω σε sites και περιοδικά.

Να πιστέψω τι; αφού τα βλέπετε. Η απάτη της απάτης ω απάτη. Σε κάποιες περιπτώσεις το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ απλά δεν έχει καμιά σχέση.

Τα βραβεία πρέπει να τα παίρνουν οι photosoπάδες και οι μακιγιέρ.

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/601441/kanei-thaumata-to-photoshop-/

Thank U Τάσο.. :award:

tooth.gif

Ας ειναι καλα το σφραγιδακι στο photoshop :laugh:
Εχει σωσει υποληψεις και υποληψεις .... οχι αστεια !

Μιας και ο Τασος εριξε το γαντι ....

grace-kelly.jpg
audrey-hepburn_011109.jpg

Οροσημα φωτογενειας ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !

Αμ τα άλλα... πως τα λέν μωρέ... smudge... liquify... έχουν "αναστηλώσει" Παρθενώνες... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Μιας και ο Τασος εριξε το γαντι ....

grace-kelly.jpg
audrey-hepburn_011109.jpg

Οροσημα φωτογενειας ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !

Εντάξει, το παραχέσατε μου φαίνεται...

Είπαμε να ποστάρουμε φωτογραφίες... κι εσείς ποστάρετε εικονίσματα !!!! :grinning-smiley-043

Γιατί, η Μόνικα δλδ είναι όπως τις φωτογραφίες που ανεβάζετε? Τα 50 κοντεύει η γυναίκα! Ή η Πφάιφερ? Κι όμως, ουδείς αμφισβητεί ότι μιλάμε για Θεές.

Grace και πάλι Grace... πρόσφατα ξαναέβλεπα το Rear Window και το Το Catch a Thief.... ε τι άλλο να πεις. Ένα κόσμημα.

Επιστρέφω σε κάτι που έχει αναφερθεί γιατί βρήκα "νέα στοιχεία"! :p

"Στην πραγματικότητα -και το ομολογώ-προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο ώστε να την εξερευνήσω ενδυματολογικώς και σωματικώς, εννοείται νοερά.
Τα ματάκια εκπέμπουν διακριτική πονηριά. Το σώμα της, τυλιγμένο στα λευκά.
Ποιος ξέρει, μπορεί κάποιος να της σφύριξε «ο Ελληνας παριστάνει τον συντηρητικό, γι’ αυτό φρόντισε να ντυθείς σεμνά».
Τα μαγουλάκια της, στρογγυλά.

Ομως τίποτα δεν μπορούσε να κρύψει τους φυσικούς χυμούς μέσα στους οποίους «κολυμπούσε» με θρασύτατη φυσική αθωότητα αυτό το σπάνιο μωρό."

269443608_7b7b4a9994.jpg

Είχα δει το Breakfast at Tiffany's σε HD!

Απόλαυση μοναδική !! ;) :D

Last edited:
Γιατί, η Μόνικα δλδ είναι όπως τις φωτογραφίες που ανεβάζετε? Τα 50 κοντεύει η γυναίκα! Ή η Πφάιφερ? Κι όμως, ουδείς αμφισβητεί ότι μιλάμε για Θεές.

Grace και πάλι Grace... πρόσφατα ξαναέβλεπα το Rear Window και το Το Catch a Thief.... ε τι άλλο να πεις. Ένα κόσμημα.

Ελπίζω να μην απαντάς σ' εμένα... Εγώ εκτιμώ απεριόριστα τα κοσμήματα

(Την Grace βεβαίως, όχι τη Μόνικα... μην τα μπλέκουμε, αμαρτία).

Να την δεις στο High Society!!-bye-

Ειναι ολιγον ακομψο να ΜΗΝ λογιζεται ως κοσμημα η Μονικα.
Μπορει να ειναι διαμαντια η Audrey (η η Grace) αλλα ειναι αναμφισβητητα ζαφειρι και η Μονικα.

Επιστρέφω σε κάτι που έχει αναφερθεί γιατί βρήκα "νέα στοιχεία"! :p

"Στην πραγματικότητα -και το ομολογώ-προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο ώστε να την εξερευνήσω ενδυματολογικώς και σωματικώς, εννοείται νοερά.
Τα ματάκια εκπέμπουν διακριτική πονηριά. Το σώμα της, τυλιγμένο στα λευκά.
Ποιος ξέρει, μπορεί κάποιος να της σφύριξε «ο Ελληνας παριστάνει τον συντηρητικό, γι’ αυτό φρόντισε να ντυθείς σεμνά».
Τα μαγουλάκια της, στρογγυλά.

Ομως τίποτα δεν μπορούσε να κρύψει τους φυσικούς χυμούς μέσα στους οποίους «κολυμπούσε» με θρασύτατη φυσική αθωότητα αυτό το σπάνιο μωρό."

Διάβαζοντας τη συνέντευξη σκεφτόμουνα: "τι βλακείες γράφει αυτός ο τύπος, και τι ηλίθιες ερωτήσεις κάνει στην κοπέλα;" μετά είδα την υπογραφή και κατάλαβα: Δ.Δανίκας (για όσους ξέρουν).

Χμ.. εγώ πάντως δεν τον ξέρω.. :cool4:

" Διάρκεια υλικού πριν το τελικό μοντάζ:
800 ώρες!
"

(!!!)

Αυτό για τον φίλο που είπε ότι ο σκηνοθέτης έχει να βγει καιρό από το σπίτι του! :laugh:

Ρε τον πορνογερο θεματα που παει και ανοιγει...
Τωρα το παρατηρησα οτι αυτος αναψε την σπιθα!! :worshippy:

Διάβαζοντας τη συνέντευξη σκεφτόμουνα: "τι βλακείες γράφει αυτός ο τύπος, και τι ηλίθιες ερωτήσεις κάνει στην κοπέλα;" μετά είδα την υπογραφή και κατάλαβα: Δ.Δανίκας (για όσους ξέρουν).

Αντεξα να διαβασω κατι λιγοτερο απο τη μιση.
Τα λεγαμε και σε αλλο νημα. Η χαμερπεια του εχει φτασει σε νεο ιστορικο χαμηλο...

e7mv.jpg

- Natasha Yarovenko -

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αα.. τώρα θυμήθηκα μία παρόμοιου θέματος ταινία που είχα δει, η οποία όμως είχε καλαίσθητο "στυλ" το Room In Rome!
.. και η οποία δεν ήταν τόσο τολμηρή..

Last edited by a moderator:

Ειναι ολιγον ακομψο να ΜΗΝ λογιζεται ως κοσμημα η Μονικα.
Μπορει να ειναι διαμαντια η Audrey (η η Grace) αλλα ειναι αναμφισβητητα ζαφειρι και η Μονικα.

Κοίτα, δεν ξέρω αν είναι κομψό η άκομψο αλλά ισχύει κι εδώ το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Το ξέρω οτι αποτελώ μειοψηφία αλλά η Μόνικα δεν μου λέει πολλά πράγματα. Πολύ ωραίο πρόσωπο αλλά λίγο μπατάλω. Κάτι σαν μίγμα Βάνα Μπάρμπα Ζωζώ Σαπουντζάκη και Σπεράντζα Βρανά.
Κι αυτές είχαν ωραία βυζιά και μπούτια αλλά διαμάντια δεν έγιναν ποτέ γιατί, πολύ απλά, τους έλειπε το class...

Status
Not open for further replies.