Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Babis δε σ' αρέσει η Μόνικα αλλά σ' αρέσουν οι "θεές" του αγγλοσαξωνικού χόλυγουντ; Είναι σαν να αδιαφορεί κανείς για ένα σπιτικό καλό σιροπιαστό με μια μπάλα παγωτό από πάνω (κατα προτίμηση καρυδόπιτα, "ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ" όπως τη λεν στο Πήλιο) και να θεωρεί το πιο εκλεκτό γλυκό μια εγγλέζικη πλάκα σοκολάτας με μέντα. :)

E οχι και Σαπουντζακη η Μπελουτσι!!!

Απο την άλλη, ειναι μεγαλύτερο ανοσιουργημα αυτά τα περι αγγλοσαξωνικων και μεντας, για ποιες, τη Γκρέις και την Ωντρει. Ειπαμε περι ορεξεως αλλα οχι κι ετσι. Ας αφήσουμε τουλαχιστον τα φιλε μινιον για όσους τα εκτιμούν.

Babis δε σ' αρέσει η Μόνικα αλλά σ' αρέσουν οι "θεές" του αγγλοσαξωνικού χόλυγουντ; Είναι σαν να αδιαφορεί κανείς για ένα σπιτικό καλό σιροπιαστό με μια μπάλα παγωτό από πάνω (κατα προτίμηση καρυδόπιτα, "ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ" όπως τη λεν στο Πήλιο) και να θεωρεί το πιο εκλεκτό γλυκό μια εγγλέζικη πλάκα σοκολάτας με μέντα. :)

Κοίτα, πιστεύω οτι θα έπρεπε στους άνδρες να επιβληθεί η διγαμία... Μια Mόνικα για το κρεβάτι και μια Grace για το Restaurant.

Κατά τα άλλα, δεν είναι εγκλημα να μην σ´αρέσει μια γυναίκα που αρέσει σχεδόν σε όλους... Ούτε και η Μονρόε μ´αρέσει, τι πρέπει να κάνω γι´αυτό; :nounder:

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ
:frown:

124750404-6e70194c-4f7c-4972-ab99-e50f860ec2a3.jpg

Το background το βλέπεις;;;;

αυτες οι γκόμενες είναι βήμα και διακοσάρι. Ωσπου να βγει από το αμάξι να μπει στο ξενοδοχείο σου χει στοιχίσει έναν JVC.....

δεν μιλάμε ν' αρχίσουν τα ψώνια.......εκεί θες χορηγία δέκα platinum κάρτες....

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Κατά τα άλλα, δεν είναι εγκλημα να μην σ´αρέσει μια γυναίκα που αρέσει σχεδόν σε όλους... Ούτε και η Μονρόε μ´αρέσει, τι πρέπει να κάνω γι´αυτό; :nounder:

Σωστά...ούτε εμένα μ'αρέσει η μονρόε,μου είναι αδιάφορη!! Και την Monica εάν την δείς το πρωί,ή 1 μέρα χωρίς τα πολλά πολλά πάνω της,μπορεί κ να μην σου κάνει αίσθηση.

(χοχοχοχοχο .... αρχιζει να παρεκτρεπεται η κουβεντα στο ποσο ακριβη ειναι η Μονικα .... χιχιχιχιχιχι)

Μπαμπη ... το νημα δεν προσπαθει να παντρεψει την Μονικα (!!!!).
Μερικες φωτο ποσταρουμε, και ετυμηγορουν οι υπολοιποι για την αισθητικη τους.

No more no less -bye-

Last edited:
Μπορούμε να βολευτούμε και με τίποτα άλλο! :p

Προτιμώ να είμαι κυνηγός νέων ταλέντων! :cool:

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

(χοχοχοχοχο .... αρχιζει να παρεκτρεπεται η κουβεντα στο ποσο ακριβη ειναι η Μονικα .... χιχιχιχιχιχι)

Μπαμπη ... το νημα δεν προσπαθει να παντρεψει την Μονικα (!!!!).

No more no less -bye-

Εγώ τι φταίω τώρα ο έρμος; Απλά είπα οτι δεν μου αρέσει... So simple...
Ε, αν τώρα μου λένε "έ, όχι κι έτσι η Μόνικα.. ετσετερά... ετσετερά...." τι να κάνω; Να μην απαντήσω; :D

Xαχαχαχαχα .... ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ, φιλε Blue !

Susan_Coffey.jpg

Αυτη σου κανει ? ..... (για νεο ταλεντο) .....

Δεν θα αποκαλυψω ονοματακι για να δω αν θα γκουγκλαρετε :p

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Εγώ τι φταίω τώρα ο έρμος; Απλά είπα οτι δεν μου αρέσει... So simple...
Ε, αν τώρα μου λένε "έ, όχι κι έτσι η Μόνικα.. ετσετερά... ετσετερά...." τι να κάνω; Να μην απαντήσω; :D

Nαι αλλα ποσταρες μια φωτο που εριξε λαδι στην φωτια ..... (νομιζω) .... :p

Xαχαχαχαχα .... ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ, φιλε Blue !

Susan_Coffey.jpg

Αυτη σου κανει ? ..... (για νεο ταλεντο) .....

Δεν θα αποκαλυψω ονοματακι για να δω αν θα γκουγκλαρετε :p

Susan Coffey μηπως?

Κι αφού θέλετε ποστάρισμα... Τώρα έρχοναι οι Γυναίκες... Παρακαλώ τα γατάκια στη άκρη. :grinning-smiley-043

SGG-030947.jpg

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Κι αφού θέλετε ποστάρισμα... Τώρα έρχοναι οι Γυναίκες... Παρακαλώ τα γατάκια στη άκρη. :grinning-smiley-043

SGG-030947.jpg

Rhona Mitra...παμε για αλλα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Σωστά...ούτε εμένα μ'αρέσει η μονρόε,μου είναι αδιάφορη!! Και την Monica εάν την δείς το πρωί,ή 1 μέρα χωρίς τα πολλά πολλά πάνω της,μπορεί κ να μην σου κάνει αίσθηση.

Χε χε.... ομφακες εισιν.. .... NOT!

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Γλωσσοπλάστη μου εσύ!!! Ώστε αυτό παθαίνουμε όταν την βλέπουμε...ανεβαίνει η αισθητική μας!!:flipout:

Αυτές οι γυναικάρες πάλι με πηγούνι πιο τετράγωνο και θεληματικό από το δικό μου... :)

Status
Not open for further replies.