Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.

Χμ.. Susan Coffey.. χμ..
Ομολογώ πως δεν την είχα ξαναπροσέξει αγαπητέ φίλε SR71B! :D

Όπως βλέπω είναι πολύ νέα σε σινεμά/TV..
http://www.imdb.com/name/nm4405191/

Πολύ καλή στην φωτογραφία αυτή! ;)
Εδώ και το facebook της!
https://www.facebook.com/SusanCoffey213

Για να τεστάρω και εγώ λίγο την μνήμη σας..
Αυτό εδώ το μωρό σας λέει κάτι ?

Πιστεύω πως την έχετε δει οι περισσότεροι.. (όχι στην εμφάνιση της φωτογραφίας..)
τον τελευταίο χρόνο.. και σε σκηνή που πιστεύω σας τράβηξε την προσοχή! :cool:

Ακούω.. και εάν είναι δύσκολο να βοηθήσω και άλλο.. :D

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Κι αφού θέλετε ποστάρισμα... Τώρα έρχοναι οι Γυναίκες... Παρακαλώ τα γατάκια στη άκρη. :grinning-smiley-043

SGG-030947.jpg

Αμαν... Τα σέβη μου ...

επειδή μερικοί είμαστε άσχετοι από ... άνδρες, ποιός είναι ο τζιτζιφιόγκος στην φωτο με την Μπελούτσι ;

Ο Ρωσος μεγιστανας Telman Ismailov (απο το Αζερμπαιτζαν) ...

http://newpost.gr/post/268072/telman-ismailov-poios-einai-o-bathyploytos-azeros-poy-eklepse-thn-kardia-ths-monika-mpeloytsi

Το νεο φλερτ της Μονικα (αφοτου χωρισε με τον ηθοποιο Vincent Cassel).
ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε οτι η Μονικα ειναι υποδειγμα πιστης και ηθικης συντροφου.
Φωτογραφιες κοιταμε .... ΟΧΙ συνειδησεις και χαρακτηρες.

Last edited:

Κι αφού θέλετε ποστάρισμα... Τώρα έρχοναι οι Γυναίκες... Παρακαλώ τα γατάκια στη άκρη. :grinning-smiley-043

SGG-030947.jpg

Σορρυ Μπαμπη.

Την υποφαινομενη ΔΕΝ την παω ιδιαιτερα, αφου εχει ενα προσωπο εντελως καθημερινο (αν και πανεμορφο).
Ως γραφιστας ψαχνω αυτο που ΔΕΝ υπαρχει (.... η υπαρχει σε εξαιρετικα χαμηλη πoσοστωση).
Ευτυχως δεν ειμαι φωτογραφος γιατι θα πληγωνα πολυ κοσμο :p
H Rhona Mitra ειναι γυναικαρα (και κορμαρα) αλλα οχι το προσωπο που αιχμαλωτιζει αμετακλητα.

Last edited:

Ό,τι πει ο Μπάμπης!! Γυναίκες? Γυναίκες...

678109-classic_beauty___raquel_welch___face_n_cleavage_indian_maiden_live_model_color_7x_lrg.jpg

raquel-welch-849296769.jpg

bd-bo-derek.jpg

View attachment 97454

Bo Derek (10 !) και Raquel Welch (Barbarella) ειναι καταγραφες παιδικων χρονων και ως τετοιες ανεκτιμητες.
Ο μισος ανδρικος πλυθησμος (εκεινης της εποχης) ειχε μουλιασει το βρακακι του και ο αλλος μισος ....
απλα ηταν ατυχος που δεν ειχε τηλεοραση και σινεμα (!!!!!) καπου κοντα. Η Raquel με στοιχειωσε στον
ρολο (The China Syndrome) δημοσιογραφου που δεν την αντιμετωπιζε ως κορμι αλλα ως μαχητικοτητα
χαρακτηρα (στην ταινια παντα). Αντιθετα, στην Barbarella ειναι πολυ πιο fuckable ..... αλλα και dummy !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Ως γραφιστας ψαχνω αυτο που ΔΕΝ υπαρχει (.... η υπαρχει σε εξαιρετικα χαμηλη πoσοστωση).

Νόμιζες ότι θα γλιτώσεις?:Banane0:

7of9.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Bo Derek (10 !) και Raquel Welch (Barbarella) ειναι καταγραφες παιδικων χρονων και ως τετοιες ανεκτιμητες.
Ο μισος ανδρικος πλυθησμος (εκεινης της εποχης) ειχε μουλιασει το βρακακι του και ο αλλος μισος ....
απλα ηταν ατυχος που δεν ειχε τηλεοραση και σινεμα (!!!!!) καπου κοντα. Η Raquel με στοιχειωσε στον
ρολο (The China Syndrome) δημοσιογραφου που δεν την αντιμετωπιζε ως κορμι αλλα ως μαχητικοτητα
χαρακτηρα (στην ταινια παντα). Αντιθετα, στην Barbarella ειναι πολυ πιο fuckable ..... αλλα και dummy !

Στην Barbarella είναι η κ. Jane βεβαίως βεβαίως....

Jane-Fonda-as-Barbarella.jpg

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

40αρα ΜILFαρα που καθιζει κατω 20αρες και 25αρες (να μην πω τιποτα χειροτερο :p).

JERI RYAN ..... αλλα ..... βαλε και μια φωτο της που να μην την αποψιλωνει και σακατευει.

jeri+ryan.jpg

Οσο και αν δεν της φαινεται ... ειναι γερμανιδα !!!
H γυναικα .... ΔΕΝ ειναι πια 40. Εχει ξεφυγει πιο πανω .... :p

Last edited:
Girl_pic2.jpg

Την δικιά μου μάλλον δεν θυμηθήκατε που την έχετε δει! :p

Ούτε εδώ σας λέει τίποτα ? :cool:

Βασικά ούτε εγώ την ήξερα.. αλλά μόλις είδα την σκηνή της έψαξα για τα στοιχεία της! ;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το παίρνει το ποτάμι!! :p

Το μωρό λέγεται Charlotte Hope!

Εάν είναι κάποιος που δεν βλέπει Game of Thrones να μου το πει τώρα να το ξέρω! :p :laugh:

Πιστεύω θα την θυμάστε την σκηνή αυτή.. ;)
Και εάν θέλετε να την δείτε ολόκληρη..

Εάν είναι κάποιος που δεν βλέπει Game of Thrones να μου το πει τώρα να το ξέρω! :p :laugh:

ΕΓΩ !!!!! ...... δεν εχω δει Game of Thrones (ουτε τωρα που το δειχνει η TV).
Δεν γουσταρω μεσαιωνικες ιστοριες (μονο μελλοντικες ..... :p :p :p).

ΕΓΩ !!!!! ...... δεν εχω δει Game of Thrones (ουτε τωρα που το δειχνει η TV).
Δεν γουσταρω μεσαιωνικες ιστοριες (μονο μελλοντικες ..... :p :p :p).

Εγώ το παράτησα στα μισά της 3ης.
Βαρέθηκα μέχρι θανάτου το ατέλειωτο μπλα-μπλα και περπάτημα.

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Παρών!! Τι παίρνω? Βουρδουλιές??:Banane0:

Ο Μπλες της παρέας πάντως, ή είναι νεαρός αρκετά ή κανά γέροντας kinky!!! Δεν εξηγείται αλλιώς που ποστάρει συνέχεια πιπίνια!!:Banane0:

Φίλε μου Blue, δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ για θηλυκό, να είσαι σίγουρος!!-bye-

Last edited:
Status
Not open for further replies.