Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
:offtopic:

Παρε ενα tower και ασε τα λαπτοπια ..... :laugh:

pc-tower-concept1.jpg

Να φτιαξεις και ραχιαους ... απαιχτους -bye-

:offtopic:

Στο Kill Bill .... μου εβγαλε εναν Μπρους Λη (απο μεσα).

Kill-Bill-Vol--1-uma-thurman-263932_924_1400.jpg

Δεν ξερω αν ... τον ειδε και τρομαξε .... (μπορει να κανω λαθος, η Ουμα ξερει ... :p)

Kill-Bill-Vol--1-uma-thurman-263930_1400_910.jpg

Domo arigato .... -bye-

Last edited:
Μόνο στο Kill Bill μπορώ να πω πως μου άρεσε κάπως, κατά τα άλλα, τίποτα. Ας την πάρει κάποιος άλλος, ελεύθερα από μένα :p

Aφου περασαμε απο Κιλμπιλιαδα .....

.... ας δειξουμε πως ειναι ΣΗΜΕΡΑ η (χθεσινη) Λολιτα απ'την Κολαση !

kuri.jpg

Καμια σχεση, ε ? .....

chiaki_kb02a.jpg

Chiaki Kuriyama !

Last edited:
Χμμμμμμμ .....

Δεν την θυμαμαι στο Playboy !

Ομως την ειδα στο Dead or Alive (2006) και μαζευω το σαγονι μ απ'τα πατωματα :p

Jaime Pressly

jaime-pressly-39.jpg

AAAAAAOYTΣ ..... :laugh: ...... αρκουδοξυλο απο ξανθια :p
Αν ο τυπος δεξια, δεν ειχε σβερκο απο πλατανο ... θα του χε φυγει το σκαλπ για τα διχτυα :flipout:

Jamie_Pressly_0005.jpg

Τορνος !!!!

Last edited:
Στο Kill Bill .... μου εβγαλε εναν Μπρους Λη (απο μεσα).

Kill-Bill-Vol--1-uma-thurman-263932_924_1400.jpg

Δεν ξερω αν ... τον ειδε και τρομαξε .... (μπορει να κανω λαθος, η Ουμα ξερει ... :p)

Kill-Bill-Vol--1-uma-thurman-263930_1400_910.jpg

Domo arigato .... -bye-

Να σου πώ την αλήθεια....το kill bill δεν το έχω δεί ποτέ,αποσπασματικά πολλύ λίγο...δεν ξέρω,αλλά δεν με τραβάει να το δώ.Ίσως επειδή είναι του ταραντίνο!!(Αν δεν κάνω λάθος).Στο μπάτμαν μου άρεσε,στο pulp fiction με τον john travolta την έχω δεί,και στους ''άθλιους'' (1998),όπου δεν έκανε καμία θεά σε εκείνο το έργο...αλλά μ'άρεσε κ πάλι.

Γούστα είναι αυτά!

Η Ουμα εχει πολυ εκφραστικο προσωπο και ενα πολυ καλο σωμα. Δεν ειναι του σωρου.
Και ερμηνευτικα (στους Αθλιους) εδειξε οτι αξιζε κατι περισσοτερο απο Pulp Fiction και Kill Bill.
Το κακο (κατα την δικια μου αποψη) ειναι οτι στους Αθλιους δεν εφτασε το μαξιμουμ της
αποδοσης της (ειτε δεν μπορουσε, ειτε δεν την αφησαν). Οι περισσοτεροι, και μονο που
επαιξε στους Αθλιους την αποθεωσαν. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Χρειαζεται πολυ
περισσοτερα απο εκφραστικο προσωπακι για να αποδωσεις τετοιους ρολους ....

Αποψεις ειναι αυτες .... δεν χρειαζεται να συμφωνεις (μιας και ειμαι ανικανοποιητος σε
πολλα θεματα που ικανοποιουν την πλειοψηφια .... κατα γενικη ομολογια, δυστυχως :p)

Να ρωτησω τους moderators μας :
Στα post 305 και 311 εβαλα 2 και 2 φωτο, αντιστοιχα.
Στο 311, εξακολουθει να φαινεται η μια, αλλα εχουν χαθει και οι δυο απο το 305.
Απο hotlinking τις εχασα ?

Η Ουμα εχει πολυ εκφραστικο προσωπο και ενα πολυ καλο σωμα. Δεν ειναι του σωρου.
Και ερμηνευτικα (στους Αθλιους) εδειξε οτι αξιζε κατι περισσοτερο απο Pulp Fiction και Kill Bill.
Το κακο (κατα την δικια μου αποψη) ειναι οτι στους Αθλιους δεν εφτασε το μαξιμουμ της
αποδοσης της (ειτε δεν μπορουσε, ειτε δεν την αφησαν). Οι περισσοτεροι, και μονο που
επαιξε στους Αθλιους την αποθεωσαν. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Χρειαζεται πολυ
περισσοτερα απο εκφραστικο προσωπακι για να αποδωσεις τετοιους ρολους ....

Εγώ προσωπικά δεν την αποθεώνω επειδή έπαιξε στους άθλιους...σίγουρα όμως έδειξε κάποια καλά στοιχεία,και άξιζε κάτι περισότερο.
ίσως εάν ο ρόλος της ήταν μεγαλύτερος,να βλέπαμε κάτι περισσότερο....ή κ μετέπειτα στην καριέρα της,εάν είχε παρόμοιες ευκαιρίες.Δεν μου έρχεται κάποια άλλη δουλειά της στο νού μου....
Παρ'όλα αυτά,μ'άρεσε και ο ρόλος που είχε σε 1 ταινία όπως το μπάτμαν.

Άρα πάνω κάτω συμφωνούμε!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Dead or Alive!
Σήμερα προσπαθούσα να θυμηθώ αυτή την ταινία για την άλλη ξανθιά που έπαιζε εκεί, την Holly Valance! :D

στο Playboy και στο poison ivy series

εκει που περασαν και καποια αλλα πιπινινα (καποτε...) (alyssa milano - drew barrymore)

Μολις τωρα πιστοποιησα τις αναφορες σου ( ...... μμμμμμμμ :p)
Aπλα, τις αγνοουσα -bye- (ειμαι νινι ακομα :laugh:)

Φιλε Blue

Δεν θα τα παμε καλα, καθολου καλα. Εχουμε ιδια γουστα :twoguns: .... θα πλακωθουμε αγρια ! :laugh:
Μονο εγκλειστους σε μοναστηρι μας βλεπω μονοιασμενους !!!!! Μην τυχει και βρεθουμε σε
καμια πιπινοπαραλια .... οκ ? .....

Last edited:
Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ούτε κρύο ούτε ζέστη....προς το χλιαρό!! :p:p (Για την lucy liu). Σαν γυναικεία παρουσία πάντα!

Status
Not open for further replies.