Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Μάλλον τις βοηθάει το καλλίγραμμο σώμα.....

To "μαλλον" ..... μου φτιαξε την μερα .... :laugh:

maria_sharapova_ripped.jpg

Oσους κοιλιακους εχω παρει εγω σε ολοκληρη την ζωη μου ..... αυτη, σε ενα τουρνουα :p

Last edited:
Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Στο προκείμενο κύριοι...για ηθοποιούς δηλαδή.
Για τενίστριες ανοίχτε ένα νήμα στα αθλητικά.

Christina Hendricks ( .... απο το Mad Μen ... στο Alter ... οταν λειτουργουσε !)

Christina-Hendricks3.jpg

Christina_Hendricks.jpg

christina-hendricks-1.jpeg

cam-che.jpg

Christina-Hendricks-Mad-Men-Season-Season-7-LA-Premiere-Wes-Gordon-Tom-Lorenzo-Site-TLO%20%284%29.jpg

Koκκινομαλλα ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ !
Ουτε που το συζηταω οτι η σιλικονη κοντευει να σκασει μεσα απο το ντεκολτε της.
Και λοιπον ? ...... ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ !

(αυτην την φανταζομαι γιατρινα .... η καλυτερα, ψυχολογο-σεξολογο .... δεν προκειται να γινω ΠΟΤΕ καλα :laugh:)

Ηταν θεα και στα ντουζενια της ( ... να προλαβω τους κακεντρεχεις, που θα στυλιτευσουν τον ενα τονο σοβα
στο προσωπο της). Δεν ξερω ποια εκδοση της μου αρεσει περισσοτερο. Μαλλον ... επιλεγω ΚΑΙ τις ΔΥΟ :p

Christina_Hendricks-skin-eyes-young-chicki-stunning-hot_thumb_585x795.jpg

Εδω το εξωφυλλο (Lucky) που οταν την αντικρυσα ..... απλα με ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ.
Κακα τα ψεμματα, στο Mad Men, η Χριστινα χαντακωθηκε (... μην πω τιποτα χειροτερο).

christina-hendricks-lucky-august-2011-issue.jpg

Περα απο τα εξωφθαλμα και χτυπητα εμφανισιακα της χαρακτηριστικα, αυτο που ερχεται ως κερασακι
στην τουρτα (και τι ΤΟΥΡΤΑ ειναι αυτη) ειναι τα ...... εκπληκτικα ζυγωματικα της. Εξαιρετικα και συμμετρικα.

Last edited:
Μια απο τις τρανοτερες αποδειξεις οτι οι πιο καυτες γυναικες στην απεναντι πλευρα του ατλαντικου βγαινουν στον Αμερικανικο Νοτο.
Ρωτηστε και το Δημοκηδη,κατι ξερει....
Γεννημα θρεμμα του Τενεσσι η Κριστινα μαγεψε και στο Drive...

Δε θυμάμαι, την Connie Nielsen την αναφέραμε;

connie-nielsen-nbc-television-upfront-presentation-02.jpg

Αν και νομίζω ότι έμεινε σε όλους μας αξέχαστη στο Συνήγορο του Διαβόλου
Σεμνότυφοι και καρδιακοί να μην ανοίξουν το σπόιλερ παρακαλώ.

connie_nielsen.jpg

bdsmmr-DevilsAdvocate-ConnieNielsen-04.jpg

Στον Gladiator ακτινοβολησε μια ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ που τυφλα να χει οποιαδηποτε Επικαρπεια !!!
Ορισμος αυτοφωτου και αυτεξουσιου φαινοτυπου .... !!!!

silver3.jpg

Gladiator%20007.jpg

Gladiator09.jpg

Last edited:
Βεβαίως και την θυμόμαστε στο Devil's.. όπου έπαιζε και η Charlize! ;)

Αν ήταν η Charlize στην θέση της στην ταινία πάντως.. δεν θα χρειαζόταν καθόλου να μου κάνει "κήρυγμα" ο Al για να αμαρτήσω! :p :laugh:

Με πρόλαβες SR71B! ;)

Last edited:
Περα απο τα Virtual Reality κρανη .... σε 20-30 χρονια, θα βγουν τα πρωτα pleasure models.
Υπαρχει ενα θεματακι ηθικης (και αυτοδιαθεσης) αλλα πιστευω οτι θα φερθεις με τον
ΚΑΥΛΥΤΕΡΟ δυνατο τροπο στον κλωνο της Σαρλιζ ..... :p

Aλλιως ... θα σου ρθει εξωδικο (και ας κυκλοφορουν 1.000.000 κλωνοι της Σαρλιζ).
Συννενοηθηκαμε ? ..... -bye-

Last edited:
Χαχαχα!! :laugh:

Ελπίζω να πέσουν γρήγορα οι τιμές τους... :p

Δεν θέλω να μείνω με 1 μόνο κλώνο! :cool: :laugh:

Κουάξ είναι τόσο περιστασιακά ο ρόλος που δεν καταλάβαινα ποια είναι! Βλέποντας και άλλες φωτογραφίες της μου φέρνει λίγο σε Evangeline Lilly. Ανερχόμενη θα έλεγα και εις ανώτερα!

Ps/edit: το comment αφορούσε την Roxanne McKee μια σελίδα πίσω, αλλά έγινε μπέρδεμα εκ παραδρομής.

Last edited:
"
Χαχαχα!! :laugh:
Ελπίζω να πέσουν γρήγορα οι τιμές τους... :p
Δεν θέλω να μείνω με 1 μόνο κλώνο! :cool: :laugh:
"

(τυπικη νεανικη απληστια ..... :icon15: ..... τς τς τς τς)

Περα απο τα Virtual Reality κρανη .... σε 20-30 χρονια, θα βγουν τα πρωτα pleasure models.
Υπαρχει ενα θεματακι ηθικης (και αυτοδιαθεσης) αλλα πιστευω οτι θα φερθεις με τον
ΚΑΥΛΥΤΕΡΟ δυνατο τροπο στον κλωνο της Σαρλιζ ..... :p

Και να τον αποκτήσεις τον κλώνο της Σαρλίζ...... σε 30 χρόνια θα μπορείς να τον κάνεις κάτι..... ? :grandpa:

Μιας και ανεφερε (ο υπερμυγας) για "νοτια ομορφια", ας θυμησω μια παλια καραβανα
απο τα Dallas και Flamingo Road. Εντυπωσιακο μαλλι και ματια (μονο για σαλονια, αυστηρως :p).

Μοrgan Fairchild >

morgan-fairchild-blonde-layered-hairstyle.jpg

Νεωτερη .... δεν μπορω να πω οτι ειχε κατι εντελως ξεχωριστο επανω της ! Ηταν μια ακομα χαζοξανθουλα. Του σωρου !

morgan-fairchild.jpg

Status
Not open for further replies.