Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Μανο μια και το νημα μιλαει για ηθοποιους θα σου βαλω αλλη μια συγχρονη βερσιον της Νοτιας

mary_louise_parker-1440x900.jpg

Game Set Match...
Οποιος εβλεπε to Weeds και παλαιοτερα το West Wing ξερει για τι μιλαω...
Γεννημα θρεμμα South Carolina,χαρντ ροκ ηφαιστειο....

Τι γυναικα...Νομιζω οτι και αυτην και την Κονι Νιλσεν τις ειχα "αναφερει" πριν πολλες πολλες σελιδες...

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ώρες-ώρες ζηλεύω απίστευτα αυτόν τον @#$%^ τον Sean Penn. :argue:

Μην τον ζηλεύεις πια, την έχει χωρίσει εδώ και καιρό και τα'φτιαξε με την Charlise...δεν ξέρω αν το κορίτσι είναι διαθέσιμο όμως!!!1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Τωρα ξερεις ποιαν εχει ε?

Εχει φοβερο γουστο ο μπαγασας...

Μην τον ζηλεύεις πια, την έχει χωρίσει εδώ και καιρό και τα'φτιαξε με την Charlise...δεν ξέρω αν το κορίτσι είναι διαθέσιμο όμως!!!1

Μα αυτό ακριβώς λέω... Ξέρεις τι είναι να χωρίζεις απο τέτοια γυναίκα και να σε παρηγορεί η Σαρλίζ;

$$$%-τάνα ζωή... :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Σαβουρο@@@μης σκετος ο Σων ρε παιδακι μου....:flipout:

Δεν λες παντως οτι το ειχε και ανεκαθεν...
Απο τη Ρομπιν και μετα να το δεχτω παντως!

Πριν ηταν μικρος και δεν ηξερε,τον μαγεψε η Μαντονα που ειναι πλανευτρα μην την υποτιμας...:flipout:

Πάντως το νήμα έχει γίνει πολύ σνομπ όσο αναφορά τις Ελληνίδες. Για να δούμε ποιος αναγνωρίζει την παρακάτω κυρία....

filini.jpg

Ωραίος! Μπορώ να πω ότι σχετικά άνετα ανταγωνίζεται τις χολιγουντιανές υπάρξεις. Βέβαια η φωτογραφία είναι αρκετά παλιά.

Πριν ηταν μικρος και δεν ηξερε,τον μαγεψε η Μαντονα που ειναι πλανευτρα μην την υποτιμας...:flipout:

Α οχι. Εμενα μπορει να μη μου αρεσε ποτε, αλλα δεν την υποτιμω.
Αντε ισως μονο σαν τραγουδιστρια, αλλα και παλι αντικειμενικο θα με χαρακτηριζα.:p
Παντως η ατιμη με οποιον εμπλεκε τον ξεζουμιζε και καλλιτεχνικα.
Εκεινος ο φουκαρας ο Γκαι μια ταινια της προκοπης δεν εκανε οσο ηταν μαζι της.
Μολις χωρισαν εγινε ανθρωπος παλι!

Παντως η ατιμη με οποιον εμπλεκε τον ξεζουμιζε και καλλιτεχνικα.

Στην περιπτωση του Σον παντως δεν ισχυε.Δεν ξερω αν την ξεζουμισε αυτος αλλα η ιδια εχει δηλωσει οτι ηταν......"αξεχαστος".:rolleyes:
Βεβαια δεν ξερω πως το εννοουσε δεδομενου οτι την ειχε μπαουλιασει στο ξυλο....:p

Status
Not open for further replies.