Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Κοριτσια του Μαη ... οι μουσες σου ! :p

Ξερεις, οι ρωγες απ´το σταφυλι γινονται πιο ζουμερες αν ... τις αφησεις να μεγαλωσουν λιγο !

Λιγο παραπανω απο βδομαδα ...

περαν απο τις πρωτες 2 που ειναι 18 στις φωτο οι αλλες ειναι πανω απο 27. Η Vodianova δε στη φωτο ειναι πιο μεγαλη απο μενα και εχει και δυο παιδια αν δεν κανω λαθος. Εγω παλι ειμαι μολις 30ετων να μην ειναι και λιγο μικροτερη η μουσα?. Σε ξεγελουν τα καλλυντικα και τα αθωα χαμογελα.:o

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ενταξει εχεις ενα point. Οριστε και αυτη που νομιζω οτι ουτε αυτη την ανεβασε καποιος και μου εκανε εντυπωση. Οταν ειχα δει το "Taxi (1998)" ημουν 2-3 γυμνασιου και οταν μπηκε η Μarion στην σκηνη στο garage αρχισε να ποναει η κοιλια μου οπως οταν ειχα βγει πρωτη φορα ραντεβου (και ας ηταν μεσα απο το τζαμι της οθονης).

Last edited:
Κοριτσια του Μαη ... οι μουσες σου ! :p

Ξερεις, οι ρωγες απ´το σταφυλι γινονται πιο ζουμερες αν ... τις αφησεις να μεγαλωσουν λιγο !

Λιγο παραπανω απο βδομαδα ...

Είναι ωραίο όμως να "βγάζεις" τα "κορίτσια του Μάη" εσύ στην ζωή! :cool:
Να τις ωριμάζεις εσύ! ;)

Η συγκεκριμενη φωτο της Μονικα εχει photoshop. Εχω δει φωτογραφισεις της πριν απο δεκα (ισως και παραπανω) χρονια και εμοιαζε μεγαλυτερη απο τωρα(στη φωτο). Αυτη η γυναικα εχει κατι το πολυ ιδιαιτερο. Οσο παραπανω την κοιταω τοσο δεν μπορω να καταλαβω αν μοιαζει πιο πολυ με Dominatrix ή με καθολικη αγιογραφια. Οσο για το σχολιο του Blue08 απλα respect! Παντως να πω και κατι αλλο χιλιες φορες μια γυναικα να δειχνει τα χρονια της και να γερναει αξιοπρεπως παρα αυτα τα ευτραπελα με τα botox και τις πλαστικες που κανουν πολλες διασημες απο τα 40 πλεον.

περαν απο τις πρωτες 2 που ειναι 18 στις φωτο οι αλλες ειναι πανω απο 27. Η Vodianova δε στη φωτο ειναι πιο μεγαλη απο μενα και εχει και δυο παιδια αν δεν κανω λαθος. Εγω παλι ειμαι μολις 30ετων να μην ειναι και λιγο μικροτερη η μουσα?. Σε ξεγελουν τα καλλυντικα και τα αθωα χαμογελα.:o

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ενταξει εχεις ενα point. Οριστε και αυτη που νομιζω οτι ουτε αυτη την ανεβασε καποιος και μου εκανε εντυπωση. Οταν ειχα δει το "Taxi (1998)" ημουν 2-3 γυμνασιου και οταν μπηκε η Μarion στην σκηνη στο garage αρχισε να ποναει η κοιλια μου οπως οταν ειχα βγει πρωτη φορα ραντεβου (και ας ηταν μεσα απο το τζαμι της οθονης).

Παντως, μικροδειχνουν ! Οσων χρονων και να ναι.
Ξερεις τι σημαινει αυτο ! Θα γινουν μουστος μετα τα 40 ... :p
Αν δεν το ριξουν στα τυρογαριδακια ... :smash:

Δεν βλεπω καμμια γυρω μου να τρωει γενικότερα. Ολες ειναι με ενα ποτηρι λευκο κρασι και μια σαλατα ροκα... μονο εγω ο μπουλης τρωω ακομα αυτες τις αηδιες! :music-smiley-005:

Θα μας χωσουν μεσα για ... παιδεραστεια !!!! :flute: 15 ετων ? :laugh::laugh::laugh:
Και μετα μιλανε οι υποκριτες δυτικοευρωπαιοι για παιδεραστεια στην Aπω Ανατολη ? :icon15:

Παντως, τα πολυ παραδεισενια baby-faces ... "σπανε" πολυ ασχημα μετα τα 26 ! Δεν ξερω γιατι !
Αντιθετα, κατι ψιλοκαλουτσικα teens που προσεχουν τον εαυτο τους καθολη την διαρκεια της ζωης τους
γινονται κατι μιλφαρες ... θεικες, απαλευτες ! Για στρωσιμο κινητηρα και καλιμπραρισμα σασι .... :p

Last edited:
Χαχαχα.. φαντάζομαι θα έχει και την έγκριση της μαμάς της όλη αυτή η δημοσιότητα! :cool:

Πάντως ναι.. συνήθως δύσκολα να μπορέσεις να ελέξεις τις αλλαγές στο σώμα σου στην εφηβεία..
Αλλάζουν εύκολα τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο σου..

EΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ....

Αποτελει συμπαντικο μυστηριο ΠΩΣ στον κορακα
θα μετεξελιχθει το κολαγονο στο super-duper baby face ... σε ΜΟΛΙΣ 5 χρονια !

Ας πουμε στα 20 !!! (για παραπανω ... καηκαμε !)

MV5_BMj_I5_OTgy_OTE0_NF5_BMl5_Ban_Bn_Xk_Ft_ZTgw_Mj_Y2_Mj_Y4_NDE.jpg

Jessica Green

Μάνοοο... βρήκα την νέα γοργόνα μου στο νέο "Pirates of the Caribbean : Dead Men Tell No Tales (2017)" ;) :cool:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/119343-Pirates-of-the-Caribbean-Dead-Men-Tell-No-Tales-(2017)

Oχι ρε μαστορα ... δεν θα παρω !
Εχω βρει γυναικα ...

%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%AC.jpg

... και την εχω και απεναντι !
Και με γουσταρει τρελα ! Λιωνει για παρτη μου καθε πρωι.
Και καθε βραδυ ... ποτιζει τις γλαστρες της σαν να ειναι το τελευταιο.
Η Jessica ... ειναι αυτοποτιζομενη ! Δεν με χρειαζεται. Oυτε, σας χρειαζεται.

:icon15:

Status
Not open for further replies.