Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Τελευταία έχω κολλήσει με την Sarah Gadon......μου θυμίζει κλασσάτη ηθοποιό των 40's....κάτι σε στυλ Veronica Lake αλλά στο ακόμα πιο όμορφο.....και παίζει και καλά...

Attachments

• dracula-untold-sarah-gadon-image.jpg
    dracula-untold-sarah-gadon-image.jpg
    77.3 KB · Views: 159
Τελευταία έχω κολλήσει με την Sarah Gadon......μου θυμίζει κλασσάτη ηθοποιό των 40's....κάτι σε στυλ Veronica Lake αλλά στο ακόμα πιο όμορφο.....και παίζει και καλά...

Ωραία.. έχει ιδιαίτερο στυλ!
Δεν την έχω δει σε κάποια σειρά προς το παρόν..
(Κυρίως σειρές κάνει..)

Eιναι μερικες ταινιες (La migliore Offerta) .... που με στοιχειωνουν !

Sylvia Hoeks ! :love:

tumblr_nwb5ul6Vlw1r6j5iio2_1280.jpg

la-migliore-offerta-sylvia-hoeks-in-una-scena-del-film-247294.jpg

The-Best-Offer-La-migliore-offerta-The-Best-Offer__40.jpg
The-Best-Offer__62.jpg

sylvia-hoeks-vindt-naaktscenes-verplicht.jpg

740full-sylvia-hoeks.jpg

Last edited:
Ευγε!....ταινιαρα και γυναικαρα. Μανο μου φαινεται μονο με μενα βλεπεις μονο sci fi και μετα μας πετας την εκπληξη.....την επομενη φορα θα βρω κατι τετοιο λοιπον...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και να πάρει... πάει και παίζει σε κάτι Ολλανδικές σειρές.. και δεν μπορούμε να τις βρούμε!!!

Sylvia Hoeks

Damnnnnn !!!

Χθες το βράδυ έπαιζε στο Σκάι το best offer. Δεν θα συμφωνησω όμως για την ηθοποιό.
Προτιμώ την...
590be0d6bcfff018c1668ff2a3ba19a0.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Γιατί πρέπει σώνει και καλά να προτιμάμε τη μια η την άλλη; Αφού να τις παντρευτούμε δεν πρόκειται μπορούν να μας αρέσουν όλες η τουλάχιστον πολλές από αυτές.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και να πάρει... πάει και παίζει σε κάτι Ολλανδικές σειρές.. και δεν μπορούμε να τις βρούμε!!!

Sylvia Hoeks

Damnnnnn !!!

Μόλις παρήγγειλα το box set και με τα τρία season από το amazon. uk αλλά ήταν τελευταίο κομμάτι. Από ότι είδα όμως έχει και το γερμανικό amazon μερικά box sets αλλα είναι με τα πρώτα δυο seasons μόνο αλλά λογικά θα ξαναφέρουν και αλλά κομμάτια. Βγήκε τσουχτερή η χρέωση αλλά μόλις το δω θα το πουλήσω εδώ σε αγγελία για να βγάλω κάποια από τα έξοδα. Και το γερμανικό και το αγγλικό amazon το έχουν ευτυχώς με eng subs.

Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι! Ευχαριστώ που ανέφερες την σειρά!

Νταξ ότι κ να λέμε...
Μάλλον το νήμα πρέπει να μετονομαστεί σε "Γυναίκες ηθοποιοί κλπ... μετά τη Μόνικα"

Status
Not open for further replies.