Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Μοre Μonica ..... :smash:

2u95vl3.jpg

More, more .... (να σας πρηχτει το νταμ-ντι-ρι-ρι :proud:) .... ξεγνοια και αναπαμο μην βρειτε ! :devil-smiley-029:

Αυτό το μισάνοιχτο στόμα με το "σηκωμένο" χειλάκι είναι προκλητικό! :cool:

Ενώ τα κλειστά χέρια προσπαθούν να δώσουν (ψευδώς..) μία ντροπαλή εικόνα..

Κοινώς.. θανάσιμη παγίδα!! :laugh:

Last edited:
Το θειον ... βρεφος ! :p

c7554167d69eec557a9b64ef3d82afb4.jpg

Η εκκολαπτομενη ... αμαρτια ! :love:

58e2d3d475efd250cf2c6e8d0b299f05.jpg
178cdaa7fc407152a1185f69cc0c4fdb.jpg

To αγγιγμα του ... στυλιστα ! :love::love:

monica-bellucci-6.jpg

Απο κει και περα ..... υφαρπαγη ανδρικου πλυθησμου ! ΤΕΛΟΣ ....

9d3f0447659468ca8171e04086a0d5bb.jpg

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Σε εχω εσενα :proud: ... σε νιωθω :p .... θες τσαχπινα ντερμπεντερισα. :guitarist:

Όσο γερνάει ο άνθρωπος.... 😎

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καρα-κουκλάρα ακόμη!! :worshippy:

Ruby Rose

Μάνοοοο... για πες μου τι σκέφτεσαι γι' αυτό εδώ το νέο φρούτο που ανακάλυψα! :cool:
Κάνει τώρα τα πρώτα βήματα της από την TV στην μεγάλη οθόνη!

Μου φαίνεται πάντως ότι είναι "κακό" κορίτσι! :p

Το βίντεο είναι καλό παράδειγμα γιατί πρέπει "να προσέχουμε!" :p

Γυναικες που κανουν τετοια φρικαλεα εγκληματα με το παρουσιαστικο τους .... στην κλουβα και το τρελλαδικο.
Απο νεραιδα σε κουρεμενο γιδι .... μονο ενας Hannibal Lecter θα "εκτιμουσε" και ορεγοταν. Η τελωσπαντων
καποιος που δεν μπορει να χαρακτηρισθει αμιγως male homo sapiens (αλλα καποια παρανοικη μεταλλαξη !)
Οποτε ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους > το ανοσιουργημα που συντελεσθηκε (στο βιντεο) ευφραινει
αποκλειστικα .... λεσβιες .... (η ναζιστοπουλα !!!!)

Κουρεμενα γιδια ... αμα θελω ... παω και βρισκω σε δυο στανες βορεια του Πολυκαστρου (70 χιλιομετρα απο δω).
Και περα απο το τι χαρουλες θα κανουν οταν με δουν .... θα ειναι ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ με την φυση και τα γονιδια τους
(δηλαδη, Capra Hircus). Δεν θα το παιζουν αντιλοπες .... θα ειναι γιδια ..... ΠΕΡΗΦΑΝΑ γιδια !

Last edited:

Ruby Rose

Μάνοοοο... για πες μου τι σκέφτεσαι γι' αυτό εδώ το νέο φρούτο που ανακάλυψα! :cool:
Κάνει τώρα τα πρώτα βήματα της από την TV στην μεγάλη οθόνη!

Μου φαίνεται πάντως ότι είναι "κακό" κορίτσι! :p

Το βίντεο είναι καλό παράδειγμα γιατί πρέπει "να προσέχουμε!" :p

https://www.youtube.com/watch?v=DYT_dZb1RJ8

2rhtw90.jpg

Χαχα.. :cool:
Λοιπόν όντως η τύπισσα είναι απίστευτη εκεί στην αρχή με τα μακριά ξανθά μαλλιά!! ;)

Αλλά επειδή όταν δω γυναίκα με κοντό μαλλί, πρέπει όντως να πιστεύω ότι της πηγαίνει..
εδώ πιστεύω ότι της πηγαίνει και το κοντό! :cool:

Για τα άλλα βέβαια τα τόσα πολλά tattoo και μένα δεν μου αρέσουν..

Πάντως η τύπισσα φαίνεται να το έχει για να κάνει ειδικούς ρόλους στην TV ή την μεγάλη οθόνη!! :p

Και όπως βλέπω μάλλον την πρόσεξαν κάμποσοι από την σειρά που έπαιξε..
το "Orange Is the New Black" του Netflix και δέχτηκε κάμποσες προτάσεις για ταινίες!

Θα την δούμε τώρα στο John Wick: Chapter 2..

Μου θυμίζει κάπως την Megan Fox.. αλλά ελπίζω να μην έχει την ίδια πορεία.. :p

Last edited:
Γυναικες που κανουν τετοια φρικαλεα εγκληματα με το παρουσιαστικο τους .... στην κλουβα και το τρελλαδικο.
Απο νεραιδα σε κουρεμενο γιδι .... μονο ενας Hannibal Lecter θα "εκτιμουσε" και ορεγοταν. Η τελωσπαντων
καποιος που δεν μπορει να χαρακτηρισθει αμιγως male homo sapiens (αλλα καποια παρανοικη μεταλλαξη !)
Οποτε ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους > το ανοσιουργημα που συντελεσθηκε (στο βιντεο) ευφραινει

Κουρεμενα γιδια ... αμα θελω ... παω και βρισκω σε δυο στανες βορεια του Πολυκαστρου (70 χιλιομετρα απο δω).
Και περα απο το τι χαρουλες θα κανουν οταν με δουν .... θα ειναι ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ με την φυση και τα γονιδια τους
(δηλαδη, Capra Hircus). Δεν θα το παιζουν αντιλοπες .... θα ειναι γιδια ..... ΠΕΡΗΦΑΝΑ γιδια !

Είσαι με τα καλά σου άνθρωπέ μου?
Όλα αυτά για μια κουκλάρα με κοντό μαλλί και tattoos?

Δίλημμα το ποιοί είμαστε τα γίδια και ποιοί όχι.
Άσε που τα κακόμοιρα τα γιδάκια δε μας φταίξαν και σε τίποτα.

μονο ενας Hannibal Lecter θα "εκτιμουσε" και ορεγοταν. Η τελωσπαντων

Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το τυπάκι.
Θέτε να μου περάσετε καμιά άσπρη φορμούλα και να με κλείσετε σε κανά τρελάδικο για λοβοτομή που δεν αντιστοιχώ στην βαρβάτη εικόνα περί homo universalis που έχετε στο νού σας?

Συνέλθετε ρε με τους χαρακτηρισμούς...

Eρωτας ..... με γιουσουφακι ..... δεν ειναι του γουστου μου ! :icon15:

Χαιρομαι (παραυτα) για ενα πραγμα > ΔΕΝ προκειται ΠΟΤΕ να πλακωθουμε με τον φιλτατο Gojakla. :laugh:

Προστιθεται και αυτος στην no danger list (μαζι με τον Galen). -bye-

Χαχαχα.. που το θυμήθηκες αυτό το καημένο.. :p

Αλλά εντάξει, συμφωνώ ότι γούστα είναι αυτά! :cool:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χαιρομαι (παραυτα) για ενα πραγμα > ΔΕΝ προκειται ΠΟΤΕ να πλακωθουμε με τον φιλτατο Gojakla. :laugh:

Προστιθεται και αυτος στην no danger list (μαζι με τον Galen). -bye-

Με μένα ποτέ δεν είσαι σίγουρος εε?? :p

Αλλά μην φοβάσαι.. έχω Expanded Universe! ;) :laugh:

Τι να φοβηθω βρε συ .... :laugh:

Ολες αυτες που ποσταρουμε εδω μεσα .... ειναι φωτο και πεντοχιλιαρο.

Διαθετεις τετοιο κασε ? Αμα διαθετεις .... ολες δικες σου (με αποδειξη παραλαβης !)
Και εγω με το ενα ποδι σηκωμενο, τιμωρια, στoν τοιχο ... :p ... (ως μαυραγοριτης ! :slapface:)

Last edited:

Ένα ακόμη βιντεάκι με την Ruby..
γιατί είναι ωραία και με κοντό μαλλί.. :p

........

Μάνο.. μην ανησυχείς, θα τις βρούμε πριν αρχίσουν να κυκλοφορούν εδώ μέσα.. :p

Δεν θέλουμε πολλούς ανταγωνιστές! :laugh:

Πεθαίνω Μανο.....θεϊκό ποστ......και μένα δεν είναι το στυλ μου αλλά προς τα κει πηγαίνουν τα πράματα με πολλά κορίτσια να μου το θυμηθείς.... σε λίγο όλοι θα είμαστε ολίγον τι ερμαφρόδιτοι.....

Είσαι με τα καλά σου άνθρωπέ μου?
Όλα αυτά για μια κουκλάρα με κοντό μαλλί και tattoos?

Δίλημμα το ποιοί είμαστε τα γίδια και ποιοί όχι.
Άσε που τα κακόμοιρα τα γιδάκια δε μας φταίξαν και σε τίποτα.

Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το τυπάκι.
Θέτε να μου περάσετε καμιά άσπρη φορμούλα και να με κλείσετε σε κανά τρελάδικο για λοβοτομή που δεν αντιστοιχώ στην βαρβάτη εικόνα περί homo universalis που έχετε στο νού σας?

Συνέλθετε ρε με τους χαρακτηρισμούς...

Gojakla το πρόσωπό της είναι υπέροχο δεν χωράει καμιά αμφιβολία ωστόσο αυτό το στυλ κοπελιάς προϋποθέτει ότι και συ πρέπει να είσαι πολύ χυμαντάν τυπάς για να βγάλεις άκρη....τα piercing και τα Tatoos (και δεν μιλάμε τώρα για μια μικρή δαγκωμένη φραουλίτσα στο κωλομέρι) δείχνουν τύπισα με βάρη ιστορικό....

Είμαι άνθρωπος που γενικεύω και τσουβαλιάζω γενικά και ξέρω ότι δεν είναι σωστό και προσπαθώ όσο μπορώ να μην το κάνω αλλά πραγματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστευω ότι είναι έτσι τα πράματα αρκετά πιο συχνά από ότι να είναι η άλλη η εξαίρεση

Κάποια στερεότυπα είναι στερεότυπα για κάποιο λόγο.....
....αλλά πάλι... μπορεί να είμαι εγώ κανένας φλώρος κολλημένος.....

ο δε Μάνος είναι και λίγο μεγαλύτερος από μένα οπότε αν έμενα μου φαίνεται έτσι...φαντάζομαι στον ίδιο πως θα μοιάζει μια τέτοια κοπελιά

για να το πω αλλιώς....εγώ όταν σπούδαζα είχα μια δυο τέτοιες τύπισσες στη φουρνιά μου στη σχολή....... πριν μερικά χρονάκια όμως αυτά τα έβλεπες μόνο σε καμιά ταινία στην TV..........τώρα αν βγεις έξω έχει αρκετές έτσι και κάθε χρόνο μου φαίνεται ότι είναι παραπάνω.....και αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόοδος ούτε απελευθέρωση........γενικά μου φαίνεται ότι σιγά σιγά χάνεται η μπάλα......ίσως σημαίνει ότι απλά μεγαλώνω...ίσως τίποτα άλλο χειρότερο....όπως και να χει .....to each his own.....

Για την δεν Beckinsale τι να πω....πιστευω ότι αν έλεγες σε έναν γλύπτη: φτιάξε μου το τέλειο πρόσωπο από μάρμαρο...θα έβγαζε την μάπα της......ή έστω κάτι πολύ κοντινό

Όπως βλέπω η Ruby το έχει αυτό το στυλ εδώ και χρόνια! (βιντεάκι του 2010)

Και ok συμφωνώ ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πρότυπα ας πούμε.. και μπορεί να έχει και μία δόση "τρέλλας"!

Πάντως πιθανόν.. καταλαβαίνω ότι καθώς ήταν στο χώρο του μόντελινγκ.. και στην συνέχεια στην TV και τον κινηματογράφο..
εάν όντως έχει το ταλέντο να υποστηρίξει αυτή την ιδιαίτερη εικόνα της, και να γίνει πετυχημένη και διάσημη.. μπράβο της και μαγκιά της!

Αρκεί βέβαια να μην ξεφύγει σε άλλα πράγματα, που θα κάνουν όντως κακό στον εαυτό της..

Ο Μάνος τώρα καταλαβαίνω ότι έχει δυνατό μέσα του το πρότυπο της Monica.. οπότε οκ! :cool:

Last edited:
Δεν ειμαι απαξιωτικος για τις υποκριτικες ικανοτητες (... της γιδομορφης).

Μπορει ΑΝΕΤΑ να παιξει τον κατωθι ρολο >

sith_by_davidvargo-d5voh6p.jpg

Kαι θα ναι και ΤΑΜΑΜ ρολος ..... κανεις δεν θα κατηγορησει εναν Sith .... για ελλειψη θυληκοτητας ..... :laugh:

Το βαζω σε spoiler για να μην προσβαλω την καλαισθησια των υπολοιπων ποστ
(εχουμε κατοχυρωσει ενα α επιπεδο καλαισθησιας !!! τι να κανουμε τωρα :proud:)

Status
Not open for further replies.