Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Μα .... ολοκληρο το νημα ειναι .... ονειροπαρμενο.
Ακομα και στην εποχη τους, ολες αυτες οι θεες, χωρις τον αναλογο στυλιστα και φωτογραφο .... πατημενα συκα !!!
Ομως .... τι ποσταρουμε εδω μεσα ? Την στιγμη που επλεναν τα πιατα, την στιγμη που γυρνουσαν κουρασμενες σπιτι,
η την στιγμη που ξυπνουσαν ?

Αλλωστε ..... λιγο να κοιταξει κανεις την συμμετοχη μου στο νημα ...... καθε πενηντα (και πανω) φωτογραφιες
αντιστοιχει ΜΟΝΟ μια αποδομητικη (φωτο). I am ΕΧΤRΕΜΕLΥ far from being οbjective. I am just TRYING to be !

Εγώ πάλι από την άλλη όταν βλέπω σε μια φώτο ή σε μια ταινία μια όμορφη γυναίκα...την αξιολογώ επιτόπου. Δεν με νοιάζει πως κατέληξε..

...και στο κάτω κάτω αν σε χαλάει όταν μια που είναι κούκλα στα 30 της καταλήγει άσχημη στα 60 της, υπάρχει λύση.....μη ασχολείσαι με γυναίκες που σήμερα είναι 60....υπάρχουν πολλές ωραίες που είναι 20-30-40 ετών....

...δεν έχω απαιτήσεις μια γυναικά να είναι ωραία στα 60....μου φτάνει αν ήταν ωραία στα νιάτα της.

Και είναι και αυτό που λέμε.. ότι ο χρόνος έχει καλύτερη σχέση με κάποιες..
αρκεί να τον "καλοπιάνεις" και εσύ βέβαια! :cool:

Εγώ πάλι από την άλλη όταν βλέπω σε μια φώτο ή σε μια ταινία μια όμορφη γυναίκα...την αξιολογώ επιτόπου. Δεν με νοιάζει πως κατέληξε..

...και στο κάτω κάτω αν σε χαλάει όταν μια που είναι κούκλα στα 30 της καταλήγει άσχημη στα 60 της, υπάρχει λύση.....μη ασχολείσαι με γυναίκες που σήμερα είναι 60....υπάρχουν πολλές ωραίες που είναι 20-30-40 ετών....

...δεν έχω απαιτήσεις μια γυναικά να είναι ωραία στα 60....μου φτάνει αν ήταν ωραία στα νιάτα της.

Το βλεπω λιγο πιο ... δαρβινικα ... το ολο ζητημα (και φυσικα δεν μπορω να αντικρουσω τα οσα γραφεις).
Οταν τα γονιδια ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ θα επιμυκηνουν κατι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ .... για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.
Κατα τα αλλα .... δεν επαψε να με ελκει το σφριγος της νεαρης ηλικιας, το κατασπρο των ματιων και το
αλαβαστρο της επιδερμιδας. Αλλα σκεψου λιγο .... τι σημαινει ολο αυτο .... να δινει μαχες καθημερινα και
να αντεχει στο μηκος του χρονου ! Η να σπαει ακριβως στα 35 ! :blink: ..... Δεν πρεπει με καποιο τροπο
να το αναγνωρισουμε αυτο σε καποιες ελαχιστες γυναικες ? (λεγε με .... Christie Brinkley .... :laugh:)

Yποψιν, οτι .... μερικες δεν εχουν απλως εκπληκτικα γονιδια .... αλλα και ολοκληρο το συγχρονο οπλοστασιο
της συγχρονης ιατρικης (και κοσμετικης) λογω απιστευτης οικονομικης τους ευχεριας. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ... λοιπον !

Last edited:
Oσο μεγαλωνεις .... θα αντιλαμβανεσαι οτι ειναι παραπανω απο ενα .... απλο point !

Επειδη ο ξαδελφος στην Αριζονα ετυχε να δουλεψει και στα καζινα του Λας Βεγκας
(την περπατησε την ζωη του) μου περιεγραψε κατι απλο που, ομως, μου διεφευγε πληρως
(και πως να μην μου διαφυγει, αρσενικο ειμαι).

"Οι πραγματικα ομορφες γυναικες, δειχνουν λιγο .... κοινες (οχι κατι φοβερο) στα 20/25 τους.
Μετα ομως, οσες επιλεξουν να μην κανουν τροπο ζωης, τα ποτα, τα ξενυχτια και τα τσιγαρα
γινονται ΘΕΙΚΑ ομορφες εκει κοντα στα 35, ισως και λιγο παραπανω .... και ειναι ελαχιστες !!!"

Και ο ξαδελφος βρεθηκε διπλα .... σε μερικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θεικα ομορφα θυληκα .... δεν νομιζω
να υπαρχει αμφιβολια τι κυκλοφορει στο Βεγκας. Μπορει να μην ειναι ηθοποιοι, αλλα ειναι ....
λικνιζουσες ονειρωξεις. Για να μην πω κατι πιο .... βαρβατο !

ΕΙΔΕ .... ποιες αντεχουν .... και ΓΙΑΤΙ αντεχουν !
Σε εναν ισοπεδωτικο τροπο ζωης που αβανταρει .... ποτα, ξενυχτια και τσιγαρα !

....τώρα που γράφεις για όμορφα κορίτσια και λας Βέγκας μου ήρθε στο νου η Μολι Σιμς...

Attachments

• images.jpg
    images.jpg
    7.6 KB · Views: 81
Αν σου πω .... και εμενα, αυτη μου ηρθε ? :laugh:

2012 >
http://umad.com/img/2016/3/molly-sims-smile-hd-pictures-14498-14980-hd-wallpapers.jpg

molly-sims-07.jpg

Μην φοβαστε .... δεν θα την αποδομησω αλλο !

Μάνο εδω στην Ελλάδα οι κυριες αυτης της ηλικιας εχουν απο καιρο κουρέψει τα μαλλιά αλα "κράνος" και κάθονται κάθε πρωί πρώτο στασίδι πίστα....μια χαρά είναι λοιπόν η τυπισα....την θυμάμαι από το 70's Show και ακόμα και τότε (πριν 10χρονια) ήταν θεά....

ΧΑ ΧΑ Καλο. :2thumb22sup:

Πες τα χρυσόστομε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τζουτζη

Δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε !
Oχι μονο αυτο ... αλλα αν μας πλησιασει η ιδια λολιτα ... ΔΕΝ προκειται να της κανω αναλυση DNA (για το πως θα δειχνει στα -ηντα).
Θα σ'αφησω λιγο να ελπιζεις, να παιξεις μαζι της, να τα ψευτοβρειτε ... μεχρι να αφησω την περιεργεια της να κορυφωθει ...
οχι για σενα, φυσικα.

Το ιδιο προβλημα θα υπαρξει και με τον Blue08 (φυσικα). Μονο με τον Galen ... τα χουμε βρει (ατυπα). Δεν "συμφωνουμε" αρχετυπικα !

Μανο δεν εχω κανένα πρόβλημα, ούτε με ενοχλούν οι αναρτήσεις σου. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα.
Καλοπροαίρετα μιλώντας, προτιμώ να κανω τα στραβά μάτια στο πως ειναι σημερα οι διάφορες σταρ και να τις θυμαμαι στις δόξες τους.
Πες με αιθεροβάμωνα.
Φιλικά πάντοτε.
Χρήστος.

Sent from my iPad using Tapatalk

...τώρα να πω κάτι και να γίνω αντιπαθής σε όλους εδώ μέσα με ένα μονάχα ποστ...?

ΔΕΝ μου αρέσει η Μπελουτσι....καθόλου όμως....για να μην σου πω ότι την ψιλοφοβάμαι κιόλας....το ίδιο και για την Σοφία Λόρεν...δεν ξέρω τι θέματα έχω ψυχολογικά ...αλλά δεν.

...τώρα τρέχω να κρυφτώ πριν αρχίσει να βρέχει φάπες....

Μάνοοο.. κανένα πρόβλημα δεν θα έχουμε μαζί.. :cool:

Γενικά δεν καιγόμουν 100% ποτέ.. όσο όμορφη και να ήταν μία "γκόμενα".. :p
Συνήθιζα να αφήνω τον "φίλο" μου να κάνει 1ος παιχνίδι άμα γούσταρε..

Ωραίες γυναίκες βρίσκεις με λίγο ψάξιμο.. :p
Γενικά για να προχωρήσω κάτι με μία γυναίκα δεν φτάνει μόνο η ομορφιά της.. :cool:
που και εδώ έχω συγκεκριμένα γούστα για μένα..

Δηλαδή απ' όσες λέω εδώ ότι είναι ωραίες..
λιγότερες είναι στα απόλυτα προσωπικά μου γούστα.. :p

Μανο δεν εχω κανένα πρόβλημα, ούτε με ενοχλούν οι αναρτήσεις σου. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα.
Καλοπροαίρετα μιλώντας, προτιμώ να κανω τα στραβά μάτια στο πως ειναι σημερα οι διάφορες σταρ και να τις θυμαμαι στις δόξες τους.
Πες με αιθεροβάμωνα.
Φιλικά πάντοτε.
Χρήστος.

... μου δινεις αφορμη να σταματησω τις αποδομησεις ! Δεν εχει νοημα ... ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ! :laugh:

...τώρα να πω κάτι και να γίνω αντιπαθής σε όλους εδώ μέσα με ένα μονάχα ποστ...?

ΔΕΝ μου αρέσει η Μπελουτσι....καθόλου όμως....για να μην σου πω ότι την ψιλοφοβάμαι κιόλας....το ίδιο και για την Σοφία Λόρεν...δεν ξέρω τι θέματα έχω ψυχολογικά ...αλλά δεν.

...τώρα τρέχω να κρυφτώ πριν αρχίσει να βρέχει φάπες....

Θα τα πουμε οταν ... ξαναπερασω απο το σπιτι ! :smash:
To Πατερ Ημων θα πεις .... νερακι θα το λες. :smash:

Χαχαχα.. άστα να πάνε..
να μην ξέρεις καλά τα γούστα του κολλητού σου.. :laugh:

Μάνο.. άρχισε το με λίγο ψυχανάλυση..

"Μίλησε μου για την παιδική σου ηλικία.." :p

Συνήθιζα να αφήνω τον "φίλο" μου να κάνει 1ος παιχνίδι άμα γούσταρε..:p

Eν τη ευγενικοτητα του χαρακτηρος σου .... κρινεσαι ακρως επικινδυνος. :laugh:
Την μεγαλυτερη ζημια, ΔΕΝ την κανουν αυτοι που ορμουν πρωτοι ... αλλα αυτοι που μενουν τελευταιοι.
Γιατι σκανδαλιζουν μεχρι σκασμου τις λεγαμενες. Και απο οτι βλεπω ... γνωριζεις τα ωφελη της υπομονης.

ΑΚΡΩΣ επικινδυνος ! ... :flipout:

Status
Not open for further replies.