Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Πέρασε το Πάσχα πλέον, οπότε είμαστε κομπλέ νομίζω... :ernaehrung004:

Όχι, αλλά μπορούμε να κολαζόμαστε χωρίς αναστολές πλέον... :coool:

To "πλεον" ... ηταν ολα τα λεφτα :laugh:

Φροντισε και ο Ζαγγογιαννης να πεταξει εκεινο το αβυσαλλεο ντεκολτε της Olivia Hussey ... Mεγαλη Πεμπτη,

και πλεον ... δεν υφισταται κανενας ενδοιασμος (για την εγκρατεια μας). :flute:

Oντως .... :love:

Δηλαδη, το Λιζακι .... ειναι και 2 χρονια μεγαλυτερη μου ? :blink:

ΚΟΛΑΣΗ ! .... :laugh: ..... (δεν χρειαζεται να καταληξω πιπινοχαρχαριας :proud: ... σωθηκα !)

Πάρε εσύ το παλιό καλό κρασί..
και εγώ θα ψάχνω για νέες καλές ποικιλίες! :p

Kαλα ....
δεν περιμενω τιποτα. Ελλαδα βρισκομαι.
Ασε που περα απο το γονιδιακο μιγμα ... πρεπει να εχει μπει σε διατροφικο προγραμμα
(για δεκαετιες) που οι περισσοτεροι θα χαμε πηδηξει απο τα μπαλκονια. Και γυμναστικη
και ποδηλατακια και γιογκες και πιλατες .... ΚΑΙ ΣΕΞ καθε δεκαλεπτο.

Ας το αφησουμε καλυτερα. ΔΕΝ ειναι συνηθισμενο το lifestyle μεσα στο οποιο ζουν
για να φτασουν σ'ΑΥΤΗΝ την τελειοτητα. Με ποτα, τσιγαρα και ξενυχτια .... ΔΕΝ !!!

Γαλλία - Εκλογές: Η λατρεία του Μακρόν στην κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη Μπριζίτ του - Τα καυτά τους φιλιά [pics]
http://www.newsit.gr/kosmos/Gallia-...i-Mprizit-toy-Ta-kayta-toys-filia-pics/716651

40 αυτός - 60 αυτή !! :eek:
Πότε την γνώρισε άραγε ??

...

"Ο ανατρεπτικός έρωτας του με την πρώην δασκάλα του.."

Oh God!! :cool:

...

Δηλαδή Μάνο.. φαντάσου να ήσουν εσύ τώρα στα 32 και να γνώριζες την Μπελλούτσι.. ως καθηγήτρια Ιταλικών/Γαλλικών.. :p
Θα σου τα μάθαινε πολύ καλά τα Γαλλικά!! :p :laugh:

Last edited:
Mε την Bellucci μας χωριζουν μονο 2 χρονια διαφορα !
Βαλε την Raquel Welch (που μας χωριζουν 26 χρονια διαφορα) αλλα ΟΧΙ σημερα.
Βαλτην (ας πουμε) στα 46 της (και εγω στα 20) .... να γινει το πατιρντι της μιλφας.

Εδω την βλεπουμε .... στα πολυ ντουζενια της ... δεκαετια του 60 ....
(μπορει και να μην ειχα γεννηθει, μαλλον ειχα γεννηθει .... χμμμμ .... :rolleyes: )

554a5d5ffa2b91f395694217ff574d0c.jpg

Aντε και μια εγχρωμη ...

ab532562569b4ef0c7d366943492d144.jpg

Tην προλαβαν καποιοι αλλοι .... εδω μεσα :flute: (ονοματα δεν λεμε ... επιβαλλεται μια καποια κοσμιοτητα :proud:)
A ναι .... ωραια ολα αυτα .... εκτυφλωτικη ομορφια προσωπου ..... αλλα απο ΣΩΜΑ ? .... να θυμισω οτι
αυτο που θα δειτε δεν περιεχει τιποτα σιλικονουχο > https://jonmwessel.files.wordpress.com/2015/09/raquel_welch_001_50s.jpg

Yπαρχουν και πιο προσφατες φωτο .... αλλα κυκλοφορει ο Tzoutzis με την μαγκουρα :laugh: ....

Last edited:
Έρωτας είναι η τελευταία που βάλατε.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο την ιδια δεκαετια, μιας και φαινεται να εχετε αδυναμια στις κυριες "καποιας ηλικιας" :)

The-Avengers-the-sexy-one-diana-rigg-16557864-800-600.jpg

και η λατρεμενη

honor-blackman-pussy-galore-goldfinger.jpg

που ακομα απορω πως το ονομα του χαρακτηρα της περασε την λογοκρισια, εστω και εκεινη την εποχη

και η λατρεμενη

honor-blackman-pussy-galore-goldfinger.jpg

που ακομα απορω πως το ονομα του χαρακτηρα της περασε την λογοκρισια, εστω και εκεινη την εποχη

Κοριτσι του Bond .... και να μην προκαλει, να μην ανατιναζει βλεμματα .... τι ψυχη θα παραδωσουμε στο τελος ? :laugh:

παραδοξως, την θυμηθηκα απο το imdb επειδη την ειχε στο καστ του Avengers (ψαχνοντας για την Emma Peel). Πρεπει να εκανε την "κακια" εκει, γιατι πραγματικα δεν θυμαμαι. Τα δερματινα μου εχουν μπλοκαρει τη μνημη και δεν θυμαμαι τιποτα αλλο :drool:

Status
Not open for further replies.