Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Eπειδη την κοβω να χει μακρια φρυδογραμμη ... δεν γινοταν αλλιως.
Την λεπτυνε !
Τέτοιο παλικάρι με τόσο βαθιές γνώσεις πάνω στη γυναικεία... φρυδογραμμη, πως και δεν σε τύλιξε καμμία; :)

Aνοιγουμε ... μεγαλη κουβεντα ! :laugh:

Aς πουμε (πολυ χοντρα) οτι εκπεμπω απο την πρωτη στιγμη ... "δεν παντρευομαι".
Οποτε οσο και να αγαπας ... καταντα κενο γραμμα (για αυτες).

-bye-

δεν υπαρχει δεν παντρευομαι, υπαρχει μονο δεν γνωρισα την καταλληλη γυναικα :hanged:

Μαλλον θα είμαι από τους δύσκολους..
με τα "στανταρ" που έχω και εδώ μέσα.. :p :laugh:

Δεν εισαι ο μονος, Ακη ... -bye-

Αλλα για να λεω ολη την αληθεια, αυτες που πραγματικα ηθελα μοιραστω την ζωη μου μαζι τους ... ΔΕΝ ηταν θεες.
Βεβαια δεν ειχαν διαρκως το μυαλο τους στο φαι ... και κατορθωνα και ηταν ... ποθητες ως εικονα. Το οποιο, απο μενα
ηταν αρκετο για να ζησω μαζι τους. Για αλλους λογους εφυγαν (... και δεν αντιτιθεμαι στις γονιδιακες επιταγες τους,
ετσι επρεπε να συμβει !!!)

αχ αυτα τα στανταρ, τοσο των αντρων οσο και των γυναικων.... εχουν οδηγησει σε διαζυγια ή ραφια. Παντως τα διαζυγια (επειδη το εχω πολυ κοντα μου το παραδειγμα) ειναι πολυ χειροτερα!

παντως για να ειμαι ειλικρινης, αν δεν ειχα γνωρισει τη γυναικα μου, οταν τη γνωρισα, ειναι σιγουρο οτι θα ημουν ακομα εργενης... δεν ξερω ποια αλλη θα αντεχα ή/και θα με αντεχε :)

Παντως τα διαζυγια (επειδη το εχω πολυ κοντα μου το παραδειγμα) ειναι πολυ χειροτερα!
Το καθενα εχει την "χαρη" του.

Το διαζυγιο ειναι πιο interactive .... fully immersive experience :laugh:
Κατι σαν VR κρανος .... που δεν ξεκολαει. :flipout:

Η μοναχικοτητα ειναι κατι σαν ανηφορικη πεζοπορια, που ΔΕΝ την επελεξες
αλλα εχεις την υπεροχη ψευδαισθηση οτι, ωρα και στιγμη θες, μπορεις να
... βγεις απο το μονοπατι. Μονο που δεν βγαινεις .... :nounder:

Το καθενα εχει την "χαρη" του.

Το διαζυγιο ειναι πιο interactive .... fully immersive experience :laugh:
Κατι σαν VR κρανος .... που δεν ξεκολαει. :flipout:

Η μοναχικοτητα ειναι κατι σαν ανηφορικη πεζοπορια, που ΔΕΝ την επελεξες
αλλα εχεις την υπεροχη ψευδαισθηση οτι, ωρα και στιγμη θες, μπορεις να
... βγεις απο το μονοπατι. Μονο που δεν βγαινεις .... :nounder:

"the grass is always greener on the other side"

πιστεψε με.. το διαζυγιο (αν κατσει στραβο διαζυγιο και με παιδι) ειναι σαν να εισαι σε σετ τσοντας BDSM.
Αν τυχει και δεν υπαρχει παιδι και αν οι εμπλεκομενες μεριες θελουν να τα βρουν πολιτισμενα, τοτε μπορει να ειναι απλα μια γραφειοκρατικη διαδικασια με ελαχιστη ταλαιπωρια.

Σοβαρά τώρα μπορώ να πω ότι ένας από τους λόγους που δεν το αποφάσισα.. (τότε που ήταν ωραία να παντρευτείς κατ' εμέ.. (και ηλικιακά..))
ήταν ότι δεν ήθελα να κάνω παιδιά..
Δεν έχω πρόβλημα βέβαια με τα παιδιά.. (μου αρέσουν πολύ στους άλλους..) :p

Οπότε θεωρώ τον γάμο έναν καλό λόγο όταν θέλεις να κάνεις οικογένεια..

Από την άλλη ξέρω και έχω δει ότι κάμποσες φορές οι γυναίκες βλέπουν τον γάμο ως λύση ή επιλογή για τις δικές τους επιθυμίες ή ανάγκες..
Γνωστά και κάμποσα παραδείγματα ότι μερικές φορές οι γυναίκες μένουν έγκυες απλά για να οδηγήσουν τα πράγματα σε γάμο..

Και όντως όπως τα λέτε πιστεύω ότι εάν ένα ζευγάρι αποφασίσει να κάνει παιδιά.. έχει πολύ μεγάλες ευθύνες προς αυτά..
ώστε να προσπαθήσει να κρατήσει τον γάμο του ενωμένο.

Last edited:
ο "αστικος μυθος" λεει οτι οι γυναικες >40, οταν το βιολογικο ρολοι εχει σταματησει να κανει τικ-τοκ, ηρεμουν και ειναι πιο ευκολα να βρει κανεις καποιον απλα για συντροφικοτητα, χωρις το αγχος του παιδιου. Δεν ξερω αν ισχυει, εσεις θα μου πειτε. Παντως, απο οτι εχει παρει το ματι μου (παντρευτηκα στα 29 με σχεση απο τα 26, οποτε δεν εχω τεραστια εμπειρια) στα 33-38 τρωνε το μεγαλο ζορι και γινονται σαν το κοριτσακι του εξορκιστη.

Νομίζω ότι όντως ισχύει..
αλλά και πάλι πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αξίζει να το προχωρήσεις.. και θα πάει καλά..

Με νευριάζει όμως ότι ακόμη και σε αυτή την περίπτωση μερικές γυναίκες βλέπουν το ζήτημα ως ευκαιρία "αποκατάστασης" για την υπόλοιπη ζωή τους..

Status
Not open for further replies.