Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Με νευριάζει όμως ότι ακόμη και σε αυτή την περίπτωση μερικές γυναίκες βλέπουν το ζήτημα ως ευκαιρία "αποκατάστασης" για την υπόλοιπη ζωή τους..

απο αυτες τις γυναικες μακρια ειτε ειναι 15-25-35-45-55 κτλπ. Για αυτες ειναι πιο σημαντικη η "ιδεα" του γαμου, παρα ο ανθρωπος που εχουν διπλα τους.

Δεν εχω την τεραστια εμπειρια αλλα ... το θυληκο μυαλο ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ focused ... ακομα και οταν δειχνει νωχελικο.
Το βλεπεις στα ματια της ... επεξεργαζεται σεναρια ... για το πως θα σου πει αυτο που ξερει ΗΔΗ ... οτι θα σε ξυνισει.
Και τοτε ποια ειναι η διαφορα με εμας ? (που ουτε εμεις θελουμε να διαφωνουν μαζι μας) ... Αυτο που δεν μας αρεσει
ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ για καποια αλλη στιγμη. Το λεμε στα ισα ακομα και αν ο αλλος ΔΕΝ μας το ζητησει η ΔΕΝ ειναι ετοιμος
να το καταλαβει. Παρολη την πανωλεθρια αυτης της τακτικης ... ειμαστε πιο προβλεψιμοι και γιαυτο πιο διαχειρισιμοι.
Και μ'αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ειμαι διαχειρισιμος και προβλεψιμος σε καποιον ... που δεν θελει ΛΑΧΤΑΡΕΣ.
(και να εχει εκφρασει, απο την πρωτη στιγμη, οτι δεν θελει λαχταρες ... γιατι υπαρχουν αλλοι του ειδους μου ...
που και τις ΘΕΛΟΥΝ και τις ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ).

Last edited:
Για να κλείσουμε το off topic, πιστεύω ότι ισχύει αυτό που λένε:

"Οι γυναίκες ανησυχούν για το μέλλον, μέχρι που παντρεύονται. Οι άντρες δεν ανησυχούν για το μέλλον, μέχρι που παντρεύονται."

'nuff said.

Για να κλείσουμε το off topic, πιστεύω ότι ισχύει αυτό που λένε:

"Οι γυναίκες ανησυχούν για το μέλλον, μέχρι που παντρεύονται. Οι άντρες δεν ανησυχούν για το μέλλον, μέχρι που παντρεύονται."

'nuff said.

γενικα δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν κρυβουν καποια αληθεια μεσα τους :)

Παντως, θεωρω οτι ειναι λαθος τροποι σκεψεις και οι δυο. Ουτε οι γυναικες πρεπει να νομιζουν οτι παντρευτηκαμε και μετα the end, ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα. Το αγγουρι ειναι το μετα.
Απο την αλλη και οι αντρες δεν γινεται να μαγευονται απο εναν κωλο που κουνιεται, να φορανε την κουλουρα και μετα να ανακαλυπτουν οτι η κυρια σερνει κουσουρια ή να σκεφτονται με τη λογικη "νταξει μωρε, θα την παντρευτω για να σταματησει να με πρηζει και θα συνεχισουμε κανονικα τη ζωη μας μετα". Αν δεν ερθουν παιδια, παιζει να ισχυει αυτο, αν ερθουν ομως, αλλαζουν τα ΠΑΝΤΑ!

Από την υπέροχη αυτή παρένθεση του νήματος κρατάω τα εξής που μου άρεσαν πάρα πολύ:
Η μοναχικοτητα ειναι κατι σαν ανηφορικη πεζοπορια, που ΔΕΝ την επελεξες
αλλα εχεις την υπεροχη ψευδαισθηση οτι, ωρα και στιγμη θες, μπορεις να
... βγεις απο το μονοπατι. Μονο που δεν βγαινεις .... :nounder:

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Πολυ το φιλοσοφισαμε .... (και κυκλοφορει και ο Tzoutzis :laugh:)

Ποια ειναι η κυρια ? :love:

View attachment 140480

c70ac965aaf1a5483bfaf162b7936afe.gif

NG_Beaver.jpg~original

368474_large.jpg

Γυναικάρα και ως χήρα.

Άξιοι Άξιοι !! :D

Κάτι μου έλεγε.. αλλά δεν πήγε καθόλου ο νους μου εκεί! :D

Tι γιαβρι (αρχικολασμου) "ξεκοκκαλιζε" ο King .... :love:

d1e22f71f1e404a05ce39cbf70e74227.jpg

4d1afc4e94f56ad51a5a131f402db365.jpg

Αλλα και μετα .... ανευ του Βασιλια !!!

hbz-elvis-women-1975-priscilla-presley-gettyimages-56142032.jpg

e706c722-01bb-4220-877a-a9ded18d8a08.jpg

Young-Priscilla-Presley-before-plastic-surgery.jpg

priscilla-presley-shared-photo-371713836.jpg

Βεβαια ... εκανε μια πλαστικη .... που ακομα να την ξεπερασει ! Αλλα ειπαμε ... κυκλοφορει ο Tzoutzis :flute:

Διαβάζω, διαβάζω κι αναρωτιέμαι αν είμαι σε φόρουμ ψυχολογίας/ψυχανάλυσης. Ο τίτλος όμως μιλάει για γυναίκες που μας αρέσουν. Ηθοποιοί ή μη (θα προσθέσω).
Αν εδω δεν ειναι ο κατάλληλος χώρος για λάτρεις του γυναικείου φύλου, παντρεμένους κι ανύπαντρους, να αποχωρήσω.
Αν όμως ειναι οπως νομίζω, να βαλω κι εγω το κατιτίς μου...

9b0ebc24acbce81fa3917e18cf66dfc3.jpeg

Καλημερα σε ολους.
Τα όνειρα, για το βράδυ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Έλεγε ο Μάνος για tzoutzis και νόμιζα ότι θα βγει κανένας στην ηλικία του Δράκουλα να ποσταρει φωτο ερωτικές απεικονίσεις από την εποχή των σπηλαίων :)
Αντί για αυτό είχαμε ποστ μέσα στη φρεσκάδα

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Έτσι !!

Κάτι να μας φτιάχνει την μέρα κάθε πρωί.. και αυτό ψυχολογική υποστήριξη είναι!! :p

Ρε αντε απο κει ... με τα (ανορεχτικα) πιπινια σας. :laugh:
Και θα φιλοσοφουμε (ενιοτε) οποτε θελουμε :smash:

Tzoutzis ... καμια μακρινη συγγενεια, μηπως ? :flute: ....

ΓŽΒ€ΓŽΒ·Γβ€š ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓŽΒΊΓŽΒΏΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ―ΓΒΓŽΒ±Γβ€š.png

Last edited:
Ρε αντε απο κει ... με τα (ανορεχτικα) πιπινια σας. :laugh:
Και θα φιλοσοφουμε (ενιοτε) οποτε θελουμε :smash:

Tzoutzis ... καμια μακρινη συγγενεια, μηπως ? :flute: ....

View attachment 140606

Μα καμία με Ελληνικές ταινίες ;
Παίζει να μην την εχω δει ποτέ, αν και το όνομα Ζήκος μου ειναι ακουστο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Να τον αναλαβει η Διαχειρηση .... ΑSAP ! ... :smash:

Συζητείται ήδη το θέμα του....

Διχαζόμαστε εάν θα δώσουμε στους ενόρκους δυνατότητα να προτείνουν και τη θανατική ή μόνο ισόβια :p

Ας βοηθήσω λίγο την κριτική επιτροπή να αποφασίσει...
1a0463b4560033212d55760d28a4cf95.jpg

Sent from my C6833 using Tapatalk

Status
Not open for further replies.