Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να βάλουμε και κανένα βιντεάκι!

Να βλέπαμε κάθε βράδυ κάτι τέτοιο στον ύπνο μας ωραία θα ήταν Μάνο! :cool:

Ακη άσε τον Μάνο γιατί εγώ την πόσταρα πρώτος !!:violent-smiley-030:

Σας αγαπάω βρε κ@λόπαιδα γιατί μου φτιάχνετε πάντα την διάθεση,ότι και να μου συμβαίνει (που μου συμβαίνουν πολλά).:2thumb22sup:

Αρκεί ένα ποστ σας και αρχίζει το χαμόγελο,οπότε σας τις χαρίζω όλες για να δείτε τι καλό παιδί που είμαι..:firstprize:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εδώ πάντως θα κάνω εγώ παιχνίδι! :p

(Into The Blue) :cool:

giphy.gif

Χεχε! :cool:

Γρίφος. Τι κοινό έχουν όλες οι κυρίες που έχετε ποσταρει από την vivica fox και μετά;

Πες μας!! :p

Καλές οι πιο πανω αλλα και η Ζωή ειναι badass
7c084951a44b1d11330d0623681b1099.jpeg

Ξεκίνησα για την Jada αλλα ο χρόνος δεν ηταν καλός μαζί της
c8c5452d9b1d5c6dbc592fccaad37335.jpeg

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

:worshippy: :SFGSFGSF: :worshippy::worshippy::worshippy:

Ίσως ο καλύτερος κ@λος που έχω δει σε φώτο ή live στη ζωή μου. Ευχαριστώ για την φώτο. 10 με τόνο!

..για πες;

Ειναι εγχρωμες "για λευκους", με την λογικη οτι ο τονος του χρωματος τους δεν ειναι μαυρος-μαυρος (π.χ. τυπου νιγηριας), αλλα "σοκολατι". Η Vivica fox ειναι η πιο σκουρα απο αυτες, αλλα απο εκει και περα... ανεβαινε το brightness :D με αποκορυφωση βεβαιως την jessica alba, που πιο πολυ λευκη ειναι παρα εγχρωμη (νομιζω οτι το γενεαλογικο της δεντρο ειναι τοσο μπλεγμενο που δεν εχει καν νοημα να βαζουμε ποσοστα σε καθε φυλη :D )

Ειναι εγχρωμες "για λευκους", με την λογικη οτι ο τονος του χρωματος τους δεν ειναι μαυρος-μαυρος (π.χ. τυπου νιγηριας), αλλα "σοκολατι". Η Vivica fox ειναι η πιο σκουρα απο αυτες, αλλα απο εκει και περα... ανεβαινε το brightness :D με αποκορυφωση βεβαιως την jessica alba, που πιο πολυ λευκη ειναι παρα εγχρωμη (νομιζω οτι το γενεαλογικο της δεντρο ειναι τοσο μπλεγμενο που δεν εχει καν νοημα να βαζουμε ποσοστα σε καθε φυλη :D )

Ok κατάλαβα. Μμμμμ...niggalicius :idea: .....ορίστε λοιπόν η εξωτική Liya Kebede από την μακρινή Ethiopia!

Attachments

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Ίσως ο καλύτερος κ@λος που έχω δει σε φώτο ή live στη ζωή μου. Ευχαριστώ για την φώτο. 10 με τόνο!

:a0210:
Κι από μπροστά θεά είναι....

buLTbhr.gif

Status
Not open for further replies.