Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Jennifer Connely.

Προς επιρρωσιν αυτων που ελεγα ....

tumblr_mtmzf1yMee1sjq3gio1_500.jpg

... "μερικες γυναικες πρεπει να 35αρισουν για να λαμψει το υπερκαινοφανες τους" :love:

5622787_m_5622789_4836.jpg

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΜ .... :proud::proud::proud: .... (τα σκαγια κερασμενα :rolleyes:)

1233261368s1wgdMj%255B1%255D.jpg

Για να μην μεινουν παραπονεμενοι οι πιπινοζουζουνηδες :flute: .... και στα 27 .... ΚΟΡΥΦΑΙΑ η ομορφια της !

8414231755_4489e4a351_b.jpg

Last edited:
Δε λέω καλά τα έξυπνα, αλλα αυτά είναι τα πιο όμορφα ματια του κόσμου.
3303640-jennifer_connelly3.jpg

Jennifer Connely.

Μαζί με την Beckinsale, μακράν οι πιο όμορφες της γενιάς τους, ΙΜΗΟ

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H Backinsale για μενα ειναι αυτο που λεμε κλασική συμμετρική ομορφιά έτσι όπως το εννοούσαν οι αρχαίοι Έλληνες. Μιλάμε μια γυναικά στο κάθε 1.000.000 τουλάχιστον να βγει έτσι.

Δεν υπάρχει ταινία της που να την είδα και να μην έπαθα πλάκα. Εκεί όμως που έπαθα την μεγαλύτερη ζημιά ήταν στο Haunted, αν δεν το χετε δει και σας αρεσει αυτή η γυναίκα...κάνετέ μου την χάρη...
http://www.imdb.com/title/tt0113269/?ref_=nm_flmg_act_37

Πολύ καλή η εικόνα του HD μπορώ να πω!! :D

Μάλιστα μου έκανε εντύπωση κάπως γιατί όταν το έριξα στην UHD φάνηκε καλύτερη από το monitor στο PC.. (χωρίς επεξεργασία..)
Παιχνίδια της αναλογίας απόστασης / μεγέθους οθόνης.. αλλά ίσως κάνει και άλλα κόλπα η Samsung!

Αν και υπάρχει και το κόλπο να παίξεις την ταινία με software player στην TV και να βελτιώσεις την εικόνα από εκεί, σε παλιές ταινίες..

Εκεί που η Καιτούλα τα βγάζει όλα για να κάνει μπάνιο στην λίμνη οπτασίαααα!!! :D

Σας έφταξα τώρα εεε ??? :p

* Ήταν test.. μόλις την δω θα σας πω περισσότερα!

Δύσκολα να συγκριθεί κάτι με το GOT σε κάθε επίπεδο..
αν και ορισμένοι χαρακτήρες σαφώς δεν έχουν τον χρόνο ή την θέση να δώσουν δυνατές ερμηνείες όπως κάποιοι άλλοι..

Το Taboo αν και έχει σεναριακές αδυναμίες είχε μία κορυφαία παραγωγή γενικά,
που δεν βρίσκεις πολλά παρόμοια τώρα..

Γνώμη μου -εννοείται- αλλά έχω δεί πολύ καλύτερες από το GOT.
The Sopranos, Damages, B.B., Fargo, Sherlock, The Night Of, Homeland, True Detective, House of Cards, Berlin Station οι πρώτες που μου έρχονται στο νού.

"Κορυφαία παραγωγή" δεν μου λέει και πολλά. Η παραγωγή είναι το αμπαλάζ, περισσότερη σημασία δίνω στο story. Από αυτή την άποψη
το Taboo ήτανε "κο κο κο...κι από αυγό τίποτα". Και ο Tom Hardy είδα πόσο σπουδαίος είναι στο "Locke". Εδώ μου φάνηκε σκέτη ρουτίνα.
Αν δεν ήταν κι ο Jonathan Pryce..."πλερέ λε, Χαραλάμπ"...

Γνώμη μου -εννοείται- αλλά έχω δεί πολύ καλύτερες από το GOT.
The Sopranos, Damages, B.B., Fargo, Sherlock, The Night Of, Homeland, True Detective, House of Cards, Berlin Station οι πρώτες που μου έρχονται στο νού.

"Κορυφαία παραγωγή" δεν μου λέει και πολλά. Η παραγωγή είναι το αμπαλάζ, περισσότερη σημασία δίνω στο story. Από αυτή την άποψη
το Taboo ήτανε "κο κο κο...κι από αυγό τίποτα". Και ο Tom Hardy είδα πόσο σπουδαίος είναι στο "Locke". Εδώ μου φάνηκε σκέτη ρουτίνα.
Αν δεν ήταν κι ο Jonathan Pryce..."πλερέ λε, Χαραλάμπ"...

Μιλάω και για σειρές συγκεκριμένου είδους.. ότι εντελώς γενικά..

.. και οι σειρές που αγαπώ πιο πολύ απ' όλες είναι οι σειρές εποχής/φαντασίας!
οπότε είναι βασικό για μένα μία καλή-προσεγμένη παραγωγή!

π.χ ας πούμε θεωρώ γενικά κορυφαίο και το Penny Dreadful!

Μιλάω και για σειρές συγκεκριμένου είδους.. ότι εντελώς γενικά..

.. και οι σειρές που αγαπώ πιο πολύ απ' όλες είναι οι σειρές εποχής/φαντασίας!

A OK...από αυτές το Battlestar Galactica -αν κι από ένα σημείο και μετά, με κούραζε. Και από σκέτες εποχής The Borgias. Και το Westworld δείχνει promising. Αλλά...πολύ φιλόδοξο...

Και εμενα μου αρεσε το Borgias .... (οσο εχω δει αποσπασματικα).

Αλλα εχει εναν ακρογωναιο λιθο στο cast .... Jeremy Irons !

Το BSG με τον Olmos ... δεν μπορει να συγκριθει !

Polly_Walker.jpg

Polly Walker

Για τον Μάνο..
μία "νταρντάνα"! :cool:

Στο Rome που θυμήθηκα..(εξαιρετική σειρά HBO).. τα δίνει όλα! :cool:

.........

Ωραία Μάνο.. στο Χορεύοντας.. ! ;)

Last edited:
Status
Not open for further replies.