Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Ενα τυχαίο παράδειγμα απο Youtube.....ηθοποιοί χωρις make up από φώτο παπαράτσι. Πέρα από την ενοχλημένη γκριμάτσα γιατί τις τσάκωσε ο φακός απροετοίμαστες βλέπεις οτι κάποιες είναι όμορφες και χωρίς τίποτα (μη σου πω και πιο όμορφες κατά την άποψή μου)
κάποιες είναι σαν τέρατα...σχεδόν άλλοι άνθρωποι...

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.

Μωρε καταλαβα, αλλα ...
αν οντως ψαχνουμε να ποστερουμε τετοιες γυναικες .... το νημα ΚΛΕΙΔΩΣΕ :laugh:
Δηλαδη, εχει κλεισει τον κυκλο του. Δεν εχει τιποτα αλλο (αφτιασιδωτο) να προσφερει.
Σε προκαλω να ποσταρεις καποια (ηθοποιο, εννοειται) που ειναι ομορφοτερη το πρωι.
Την στιγμη που θα ξυπνησει.

Σιγα μην κλεισει το νημα...εχει παρα πολλες που ειναι ομορφες και χωρις τιποτα.

Τωρα για το ομορφοτερη το πρωι υπαρχουν...εκτος αν μπερδευεις το εντυπωσιακη με το ομορφη....φυσικα και πριν παει στην απονομη θα ειναι πιο εντυπωσιακη...

Να πω ένα παράδειγμα βγαλμένο από την καθημερινότητα. Στα νιάτα μου όταν πλησίαζα μια κοπέλα με σκοπό να ζητήσω τηλέφωνο για ραντεβού το έκανα πάντα πρωί και γενικά νωρίς και ποτέ δεν έχασα...
Φίλοι που το έκαναν 2:00 τα ξημερώματα στο club τις μισές φορές το πρωί τρέχαν να φύγουν μακριά από αυτό που αντίκρισαν... πολλές φορές αφήνοντας πίσω κάλτσες ρολόγια κινητά κτλ....

Τωρα δε, με τις προχωρημένες τεχνικές μακιγιάζ οπως το "contouring" τα πράγματα ειναι πολυ χειρότερα φαντάζομαι για τους νέους εκεί έξω.

..αλλα μην τρελαθουμε τωρα υπαρχουν πανέμορφες γυναικες ηθοποιοι και χωρις πολλες μπογιές και φωτοσοπ....το να φαντασιωνόμαστε κάτι ψεύτικο και μη υπαρκτό είναι χάσιμο χρόνου...

...αλλά όπως σε όλα.... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

Μπορώ να ανεβάζω όλη μέρα....
..αλλά καταλαβαίνω τις ενστάσεις σου....αν θες να βρεις την original wonder woman των 70s χωρίς make up σημερα και να είναι ωραία θα δυσκολευτείς λίγο...-bye-

...και πριν με κατηγορήσετε ότι δεν είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζω hot enough.....επιστρέφω δριμύτερος με Terresa Palmer σε διακοπές...

Attachments

• Teresa-Palmer.jpg
    Teresa-Palmer.jpg
    71.1 KB · Views: 105
Amber Heard χωρίς makeup και μάλιστα αφού έχει φάει και ξύλο απο τον Depp....άλλη μια απόδειξη ότι αν είσαι όμορφη δεν χρειάζεσαι τίποτα...

Attachments

• 34D7B49D00000578-0-image-a-3_1464852867397.jpg
    34D7B49D00000578-0-image-a-3_1464852867397.jpg
    66.2 KB · Views: 100
Δεν νομιζω να βρισκεις πιο στεγνες φωτο απο τις δικες μου :laugh:
Αλλα ακομα και αν βρεις ... γιατι πρεπει να μπεις στο στοχαστρο του Τζουτζη ?
(Tι κανει αυτο το παιδι ? :rolleyes: ... που χαθηκε ? :smash:)

Εδω είμαι, δεν χάθηκα.
Απλά είμαι πιο φρέσκων καταστάσεων
Εσυ βάζεις όλα τα σαπακια.
Κι εγω λοιπόν τουμπεκί.

Sent from my iPad using Tapatalk

Στεγνές είναι οι φώτο χωρίς extras, χωρίς σοβάδες και μπογιές και πάνω απ όλα χωρίς τεχνάσματα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Θα μου πεις γιατί? Γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη μια γυναικά ή είναι όμορφη ή δεν είναι...και οι φωτο τύπου εξώφυλλου περιοδικού ή τύπου screensaver/wallpaper ή και φώτο τύπου... στο red carpet στα oscar και σε απονομές βραβείων όπου είχαν τρεις επαγγελματίες μακιγιέρ.... είναι μεγάλη απάτη. Αν είναι μια γυναίκα όμορφη πραγματικά, θα είναι όμορφη και όταν ξυπνάει.

Δικός μου είσαι.
Μια γυναικα καταλαβαίνεις αν ειναι όμορφη, οταν ξυπνάει.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλα ...

μερικοι μαλλον θωπευουν ανηλικα (αφου ειναι τα μονα που δειχναν φρεσκα οταν ξυπνανε).

(Tην σακατεψες την Portman .... σαν παπαδια που σβηνει καντηλια ... ενα πραμα)

Άντε πάλι με τα ανήλικα...
Όλες πάνω όμορφες δεν είναι στις φώτο που ανέβασα? (ακόμα και αν δεν είναι του γούστο σου...μιλάμε σε γενικές γραμμές) Ε....η πιο μικρή σε ηλικία είναι 31 και η πιο μεγάλη 47 ετών....απόδειξη ότι αυτό που λες πιο πάνω δεν ισχύει...υπάρχουν γυναίκες που ακόμα και στα 40's τους είναι κούκλες...ακόμα και όταν ξυπνάνε. Το να είναι μια γυναίκα φρέσκια και σφιχτή δεν είναι ούτε παράνομο ούτε αμαρτία...

Τώρα στα 50+ να μοιάζει όμορφη όταν ξυπνάει .....ζητάμε πολλά νομίζω....θα ήταν αφύσικο...

Υ.Γ......4 από τις παραπάνω γυναίκες που ανέβασα έχουν και παιδιά (και δεν είναι γύφτισσες σε καταυλισμό....σταρ του σινεμά στο Hollywood είναι)

...και έτσι για να σε σοκάρω για να δεις πως μοιάζει μια 19χρονη γιατί κάπου κάτι δεν υπολογίζεις καλά. Η παρακάτω είναι μια φώτο της Emma Watson τραβηγμένη σε μια εκδήλωση το 2009, είναι γεννημένη το 1990 πράγμα που σημαίνει ότι είναι 19 ετών....

Emma Watson at Finch & Partners’ Pre-BAFTA Party 2009...

Attachments

• emma-watson-pre-bapta-party5.jpg
    emma-watson-pre-bapta-party5.jpg
    109.3 KB · Views: 71
Εντάξει τα ξέρω μωρέ.. γιατί ένα διάστημα τσέκαρα τακτικά κάτι celeb forums..
.. αλλά προτιμώ τα πιο περιποιημένα πράγματα! :cool:

'Αμα παντρευτώ τότε ναι να τα βλέπω όλα αναγκαστικά.. τώρα δεν έχω λόγο.. :p

Aκριβως αυτο.

Καποιοι νομιζουν οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες ειναι ομορφες το πρωι.
Βασικα, ουτε καν οι 25αρες ειναι ομορφες το πρωι (αν εχουν
κανει τροπο ζωης τα ξενυχτια, τα τσιγαρα και τα ποτα .... )
Οποτε για μεγαλυτερες (ηλικιες) ουτε που το συζηταω
πως θα ναι το πρωι. Δεν θελω να ξεστομισω την εκφραση :rolleyes:
Ειναι ασεμνη !

Οποτε την αφηνεις να σηκωθει μονη της ... και δεν την κοζαρεις
απο καθε πιθανη και απιθανη γωνια (ετσι κι αλλιως, με την τσιμπλα
στο ματι εισαι, καλυτερη δουλεια δεν εχεις ?) Και οταν σηκωθεις
με το καλο ... μετα απο κανα διωρο ... την απολαμβανεις οπως
ΔΕΝ ειναι ! :flute:

Μετα απο αυτη την παπαδια που ποσταρε για Portman, ο φιλος Teddy,
επιφορτιζεται με τον ρολο του makeup styler (μπας και ανεβασει λιγο
το φωτογραφικο του αισθητηριο) -bye-

Mα το ξερουμε οτι ειναι απατη.
Και οι φοροι που πληρωνουν 6 εκατομμυρια ελληνες, απατη ειναι.
Ειδες κανενα σεντσι να πηγαινει για αναπτυξη και ανταγωνιστικοτητα στην παραγωγη ?

Και συ ο ιδιος εισαι προιον απατης ... και εγω ειμαι προιον απατης.
Ειπε ο πατερας σου, (η ο δικος μου) "ηρθε η ωρα να κανω τον Θοδωρα η τον Μανο ?"
Με "απατη" της μανας μας .... γεννηθηκαμε !

Εκει θα το ριξουμε τωρα ? Ποια απατεωνια ειναι η μεγαλυτερη ? .... Σωθηκαμε ! :laugh:
Ποσταρετε ΟΤΙ σας εμπνεει ... ειτε αγουροξυπνησε ... ειτε στηθηκε για φωτογραφιση.
Δεν ειναι μνημειο ρεαλισμου αυτο το νημα :laugh:

Status
Not open for further replies.