Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Εφοσον ολα γινονται με το μυαλο .... βουρ .....
Εξελεγη και βουλευτινα του ΚΚΕ (το 2015). Σιγουρα δεν ειναι ντεκαπαζ στον εγκεφαλο. :proud:

eg.jpg

Για την γυναικα ... ΝΑΙ ... δεν της καιγεται καρφακι για εξωτερικη εμφανιση. Βλεπει "αλλα πραγματα".
Η ετσι αφεθηκαμε να πιστευουμε (αφου μονο ενας στους δεκα ελληνες χωραει μεσα σε 28αρι τζην).
Τι να κανει η κακομοιρα η ελληνιδα ? :nounder: Ακομα και αν πει την λαχταρα της ... θα αλλαξει τιποτα ?

Οποτε .... δινει βαρυτητα στο πνευμα (αναγκη την φιλοτιμια ποιουσα).

Παναθεμά σε, ούτε εδώ καταλαβαίνεις τι λέω; Τούρκικα γράφω; Προσπαθώ να πω με εύσχημο τρόπο ότι δεν είναι υποχρεωτικό μια γυναίκα να είναι ξέκ$λ@ για να κάνει καλό κρεββάτι, πόσο πιό καθαρά να το πω πια; Οι σοφιστικέ μπορούν κάλιστα να γίνονται τίγρεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έγινα κατανοητός;

Κατανοητος εγινες ! :rolleyes:
Ομως, ΔΕΝ εγινες αποδεκτος !!!! Toυλαχιστον οχι απο μενα :p

Οσο πιο ακατοικητη ειναι μια γυναικα ... τοσα περισσοτερα δινει στον "στιβο".
Η σοφιστικε εχει αποκτησει τοσο ειδικο βαρος, τοση αυτοεκτιμηση,
ωστε θεωρει ιερη της υποχρεωση να δωσει ... οσο το δυνατον λιγοτερα.
Αυτο δεν θα το βρεις σε καμια στατιστικη. Ειναι εμπειρια. Η την εχεις ...
... η δεν την εχεις !

-bye-

Eιναι πασιφανες .... οτι σε τετοια θεματα ... ο καθενας ειναι σιδηροδεσμιος των βιωματων που εζησε.

Οποτε μην συχγυζεσαι .... -bye- .... δεν υπαρχει 1 + 1 = 2, σε τετοια θεματα !

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Εχεις την ποσοτητα (σε πλυθησμο) ... oμως, αμφιβαλλω αν εχεις και την ποιοτητα. :flute:

Θα σου λεγα να ανταλλαξουμε πολεις (.... χαζος ειμαι ? :laugh:)

Μεταξυ μας ...

η ακομα καλυτερη ποστωση ..... Σερρες και Καβαλα .... "καθε σπιτι και . . . . . . ." :flute:

Την ποιότητα της πόλης σου την έζησα έξι χρόνια που σπούδαζα εκεί.

Ολες οι πρώτες μου καψούρες ήταν Σαλονικιές
και μάλιστα ΔΑΠίτισες!!!
και το αγαπημένο μου στέκι ήταν το LA..:grandpa:

Ευτυχώς εδώ στην Αθήνα μένω Κολωνάκι οπότε όλο και κάτι καλό θα πετύχω,αν και έχει χαλάσει πολύ ο κόσμος του πιά..
πού οι παλιές εποχές των 90'ς που χαζεύαμε την Μπάρμπα,την Κουλιανού,την Μπαλατσινού κλπ..

Εφοσον ολα γινονται με το μυαλο .... βουρ .....
Εξελεγη και βουλευτινα του ΚΚΕ (το 2015). Σιγουρα δεν ειναι ντεκαπαζ στον εγκεφαλο. :proud:

eg.jpg

Για την γυναικα ... ΝΑΙ ... δεν της καιγεται καρφακι για εξωτερικη εμφανιση. Βλεπει "αλλα πραγματα".
Η ετσι αφεθηκαμε να πιστευουμε (αφου μονο ενας στους δεκα ελληνες χωραει μεσα σε 28αρι τζην).
Τι να κανει η κακομοιρα η ελληνιδα ? :nounder: Ακομα και αν πει την λαχταρα της ... θα αλλαξει τιποτα ?

Οποτε .... δινει βαρυτητα στο πνευμα (αναγκη την φιλοτιμια ποιουσα).

Η του ύψους ή του βάθους είσαι....Μου αρεσει η γυναικά να είναι όμορφη αλλά θέλω να είναι ξύπνια και να έχει έστω λίγο κλάση....εναλλακτικά να είναι αλανάκι. Ζητάω πολλά; Προφανώς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μια κοπέλα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά πρέπει να είναι για τα μπάζα εμφανισιακά ούτε ότι θα είναι καμιά ψωνάρα που θα έχει σαν χόμπι να μου κάνει την ζωή δύσκολη.

Επίσης μια γυναικά περιποιημένη, καλοδιατηρημένη και με πλούσιο μπούστο, δεν είναι ντε και καλά εύκολη, σεξουλιάρα και γενικό low maintenance. Δεν ξέρω πως σου κόλλησε αυτό το στερεότυπο. Θα τα ρίξω σε κακές εμπειρίες που ίσως σου έτυχαν με τέτοια κορίτσια...και τις βάζεις όλες στο ίδιο καζάνι...

και μια που έπιασες την βουλή...

Attachments

• ax02.jpg
    ax02.jpg
    100 KB · Views: 127
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μάνοο.. τα παλιομοδίτικα εσώρουχα σου αρέσουν ?? :p

Για περισσότερα δες Wonder Woman.. :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μμμμμμ... εποχής.. δεν το έχω δει..

Δεν ξέρω πως σου κόλλησε αυτό το στερεότυπο. Θα τα ρίξω σε κακές εμπειρίες που ίσως σου έτυχαν με τέτοια κορίτσια...και τις βάζεις όλες στο ίδιο καζάνι...

1) ...

Eιναι πασιφανες .... οτι σε τετοια θεματα ... ο καθενας ειναι σιδηροδεσμιος των βιωματων που εζησε.

2) Eιλικρινα, ευχομαι στον καθενα εδω μεσα, να βρει τις εξαιρεσεις που αραδιαζονται στο νημα.
Μην το ριξουμε ομως στην ατυχια μου (η σε λαθος επιλογες). Ειναι μαλλον φθηνο κολπο ...
αφου οι εμπειριες του καθενος (και οι επιλογες του καθενος) δεν κυκλοφορουν σε bluray
ωστε να μπορουμε να τα περασουμε αμεση συγκριση, μεταξυ μας.

-bye-

Κορίτσι για σπίτι
b4d399ffe7f0f36edf5fe2770821dc83.jpeg

Alice Eve όνομα και πραμα !

Sent from my iPad using Tapatalk

Κουκλάρα...την έμαθα πρόσφατα απο το black mirror αν και εκεί παίζει μια ψωνάρα. Μου θυμίζει κάπως την κοπέλα που παίζει στο gotham. Η φώτο που ανέβασες θα αρέσει και στον Μάνο πιστεύω (...ντεκολτε γκουχ γκουχ) κάτσε να ανεβάσω και μια φωτο της ίδιας που θα αρέσει και στον blue08 που νομιζω ότι σιγά σιγά τον έχω πάρει χαμπάρι...

Attachments

• MV5BMTQzOTgwNjQwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNDI0OTY1Nw@@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_.jpg
    MV5BMTQzOTgwNjQwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNDI0OTY1Nw@@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_.jpg
    100.2 KB · Views: 90
ΚΑΜΙΑ απο οσες ποσταρουμε ... δεν ειναι κοριτσι για σπιτι ! :laugh:

Εκτος αν η "φτωχοκαλυβα" σας διαθετει εμβαδο 1000 τμ, δεκα μπαλκονια,
τριαντα λουτροκαμπινεδες και ... μισθο κηπουρων απο 1500 $ τον μηνα.

Εφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να γίνει milf,έγινε όμως μύθος.Υπάρχουν άπειρες γνωστές φωτογραφίες της -ακόμα και γυμνές αλλά για μένα,

Η απόλυτη σκηνή της είναι στο "Niagara" (1953)με το φούξια φόρεμα και το λευκό μαντήλι:

1002102_555402351188869_79598034_n.jpg

Εφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να γίνει milf,έγινε όμως μύθος.Υπάρχουν άπειρες γνωστές φωτογραφίες της -ακόμα και γυμνές αλλά για μένα,

Η απόλυτη σκηνή της είναι στο "Niagara" (1953)με το φούξια φόρεμα και το λευκό μαντήλι:

1002102_555402351188869_79598034_n.jpg
Μια αυτή και μια η Monica. Τι γυναίκες.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Status
Not open for further replies.