Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Χρόνια πολλά στους ονειροπόλους ερωτιάρηδες του νήματος! Ευχαριστώ για το καταφύγιο που χτίσατε μέσα σε αυτό το κατά τα άλλα τεχνικό φόρουμ.

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά στους ονειροπόλους ερωτιάρηδες του νήματος! Ευχαριστώ για το καταφύγιο που χτίσατε μέσα σε αυτό το κατά τα άλλα τεχνικό φόρουμ.

Χρόνια πολλά Θοδωρή ,αρκεί το <καταφύγιο> μην παίρνει περίεργες όψεις μερικές φορές ...

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά Θοδωρή ,αρκεί το <καταφύγιο> μην παίρνει περίεργες όψεις μερικές φορές ...

Το νημα αυτο, μια χρησιμοτητα εχει ... ΚΑΝΕΙΣ να μην υσυχαζει με την γυναικα του ! :laugh:
Πετρο ... ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν γυναικες που ακομα και αν τις βαλεις σε ενα swimsuit
και επειτα μεσα σε ενα βαρελι :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
θα ανατιναζουν τον ανδρικο ποθο οπως δεν μπορει να κανει καμια αλλη με χιλια δυο σικ φορεματακια.
Αλλα ουτε και αν την εδειχνες τελειως γυμνη.

Νομιζω οτι με τα swimsuit που κυκλοφορουν σημερα ... δεν εχει αναγκη υπαρξης το απολυτα γυμνο.
ΚΑΜΙΑ ... :laugh:
Μαλιστα, το απολυτα γυμνο δεν ερεθιζει καθολου. Ειναι σαν να δηλωνεις ασεβεια απεναντι στην θυληκη σαγηνη.
Χιλιες φορες, ενα swimsuit (στριγκατο, ει δυνατον :rolleyes:).

Το θελω να πω με ολα αυτα ?

Το νημα ειναι 200% πιο ερεθιστικο απο .... ενα τσοντοπεριοδικο (ευχομαι να συμβαλω και εγω, σάυτο -bye-).

Τα επίπεδα του γυμνού νομίζω ότι είναι στο 0% οπότε νομίζω κρατιέται ένα επίπεδο.

Το γυμνό δεν είναι πάντα η αιτία της δημιουργίας προβλημάτων .

Χρόνια πολλά κι' από μένα, σ' όσους συμμετέχουν στο νήμα αυτό....! (Που πολύ μου θυμίζει "λεύκωμα Γυμνασίου Αρρένων.....", σαν εκείνο, που τελείωσα πρίν....∞..χρόνια :ciao: ) .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

Είναι προσβλητικό το νήμα με κάποιον τρόπο;

Θοδωρή ,νομίζω ότι τά έχουμε πεί .
Ας μην επανερχόμαστε .

Συμβάλλεις...όταν δεν κάνεις τις "αποδομησεις" σου :)

Μπορω να τ'αποφυγω. Το χω σκεφθει παρα πολλες φορες.
Ομως ετσι νιωθω να χανω επαφη με την πραγματικοτητα.
Η οποια ειναι μια > η εξωτερικη ομορφια ... εχει ημερομηνια ληξης !!!!
Εαν ΔΕΝ εχει ληξη ... τοτε δεν εχει λογο υπαρξης αυτο το νημα, ετσι δεν ειναι ?
Ολοι (και ολες) θα ακτινοβολουσαν με τι ακτινες γ της νιοτης τους. Και ΤΕΛΟΣ.

Σ'αλλους αρεσε ... σ'αλλους οχι ....
Θεωρω οτι ειναι συμβολο του κινηματογραφου, τουλαχιστον του μεταπολεμικου.

Lauren Bacall

3168878-e1419973782233-1940x1092-1152x648.jpg

30953111_sq-da0258dc5c6b6ff23438c64c44163a469b32c3f4-s800-c85.jpg

Εχει κατι το ... ανδρικο η ματια της > http://media.cleveland.com/moviebuff_impact/photo/lauren-bacall-b-w-1944jpg-5d16fc80ea34c000.jpg (βαρατε αλυπητα :laugh:)
Mια βαθυτητα, μια σοβαροτητα, μια καθωσπρεπικοτητα. Ενα κατιτις που δεν απανταται στα σημερινα icons.
Ωστοσω ... δεν την λες αντρακι. Ειναι περα για περα θηλυκη (και θηλυπρεπης).
Ας μιλησουν ... οι παλαιοτεροι -bye-

Last edited:

Όντως πανέμορφη αλλά και τρομακτική ταυτόχρονα.

Θελει και το αναλογο αρσενικο διπλα της.
Εξ ου και εδενε τοσο στο πανι με τον Χαμφρει.
Αν αντιθετα ειχε διπλα της κανενα φλωρο, θα γελουσε ο κοσμος με το αποτελεσμα. Με λουρακι θα τον εσερνε...

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Θελει και το αναλογο αρσενικο διπλα της.
Εξ ου και εδενε τοσο στο πανι με τον Χαμφρει.
Αν αντιθετα ειχε διπλα της κανενα φλωρο, θα γελουσε ο κοσμος με το αποτελεσμα. Με λουρακι θα τον εσερνε...

Right on the spot ! :a0210:

Status
Not open for further replies.