Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Tι μαλλι ειναι αυτο που ειχε :love: ... (Raquel Welch, 1969)

2llki0h.jpg

MA TI MAΛΛΙ EINAI AYTO, ΚΥΡΑ ΜΟΥ :love:

Χωρια τα ζυγωματικα, τα ματια της, η συμμετρια προσωπου .... και μια κορμαρα ... πεφτω-κατω-αφηστε-με ! :proud:

Tι μαλλι ειναι αυτο που ειχε :love: ... (Raquel Welch, 1969)

MA TI MAΛΛΙ EINAI AYTO, ΚΥΡΑ ΜΟΥ :love:

Χωρια τα ζυγωματικα, τα ματια της, η συμμετρια προσωπου .... και μια κορμαρα ... πεφτω-κατω-αφηστε-με ! :proud:
....Άξια! Άξια! Άξια...............!

:happynewyearblue:

(Προσοχη :smash: .... ακολουθει "δυνατη" ευχη ! :flute:)

Ευχομαι ...

... η καινουργια χρονια να σας βρει ... ατζεντηδες και παραγωγους ! :rolleyes:

alexis-ren2.gif

Πολυ σταρλετιτσα εκει εξω .... :love:

Last edited:
Σου βρισκω κατι τετοιες, στο κρατικο θεατρο βορειου ελλαδος ... οτι στιγμη θελεις ! :proud:
Ξερω και που πανε για καφε .... μετα ! :rolleyes:
Μάλλον σε παράλληλο σύμπαν ζούμε....έχω πάει πόσες φορές και τα κορίτσια είναι.....el sabor.....

Ισως !
Τωρα προσφατα που πηγα (στα Ανεμοδαρμενα Υψη) ... μονο σαβουρες δεν ειδα.
Και φευγοντας μετα, ειδα που πηγαν .... (δεν σου λεω :proud:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Ενημερωμένο σε βρίσκω...:SFGSFGSF:

Eχω προλαβει να δω ηδη κοντα-κοντα 2 ταινιες που πρωταγωνιστει.
Εκτος απο τα ματια της που ειναι to die for, δειχνει και αξιοπρεπεστατη στο ερμηνευτικο κομματι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

Εκτος απο τα ματια της που ειναι to die for, δειχνει και αξιοπρεπεστατη στο ερμηνευτικο κομματι.

Στην προτελευταία φωτο μου θυμίζει την Felicity Jones. Όντως ωραιοτάτη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

Rebel in the rye, gypsy και Borgias έχω δει μόνο που έχει παίξει. Το πρόσωπο της έχει ενδιαφέρουσες γωνίες (η γεωμετρία του κρανίου της ίσως έχει κάτι από Σιενα ΜΙλερ; ) Όποτε αλλάζει make up μεταμορφώνεται στην κυριολεξία.

Στην προτελευταία φωτο μου θυμίζει την Felicity Jones. Όντως ωραιοτάτη.

Η Felicity εχει πιο θαμπη ματια .... πιο vague ! :proud:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυ

Rebel in the rye, gypsy και Borgias έχω δει μόνο που έχει παίξει. Το πρόσωπο της έχει ενδιαφέρουσες γωνίες (η γεωμετρία του κρανίου της ίσως έχει κάτι από Σιενα ΜΙλερ; ) Όποτε αλλάζει make up μεταμορφώνεται στην κυριολεξία.

Χεχε, δεν εχω δει κανενα απο αυτα.
Εγω ειδα Sing Street και The blackcoat's daughter.
To πρωτο συνισταται σε ολους. Το 2ο δε σου το προτεινω... ειναι ολιγον τι horror... :devil-smiley-029:

Καλή χρονιά στην παρέα του νήματος!

Μιά απ' τις αγαπημένες μου κοριτσίστικες φιγούρες του Ελληνικού σινεμά, η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου :

BeFunky_1.png.png

....λέω κοριτσίστικες, γιατί μετά τα 22 της δεν ξανάπαιξε. Θρυλική, γιά μένα η συμμετοχή της, σε μιά απ' τις κορυφαίες Ελληνικές ταινίες το "Δράκο" του Ν. Κούνδουρου απ' όπου η πιό ναζιάρικη ερμηνεία του Χατζηδάκειου "Ιλισσού" :

https://www.youtube.com/watch?v=2f4iRvawNB0

Μετά την επίσης "θρυλική" "Θεία απ' το Σικάγο" δεν ξανάπαιξε.....

Status
Not open for further replies.