Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
το στανιο μου!!! ο google στα buttons κουμπια βγαζει και γκρουπ με λολιτεϛ. τα πιο κατω νομιζω ασχετα. αυριο ϴελω απαντηση γιατι αλλιωϛ δεν ξαναμπαινω εδω! μονο για κεφαλεϛ και πικαπ ϴα διαβαζω!

E αμα ειναι να διαβαζεις μονο για κεφαλες και πικαπ
(τι να γινεται αραγε εκεινο το παιδι ... ο Υπερηχας .... :flute:)
μην σου θαψουμε την αισθησιακη ενατενιση και οραματισμο ....

https://el.wikipedia.org/wiki/Μαστός

Αντε μπρε ... ειμαι και λυπησιαρης :proud: ... τυχερουλη ! :rolleyes:

Eχμ .... οχι και πανεμορφη.

Ομορφη .... ναι :rolleyes:

Eκτος αν υπαρχουν αισθησιακοτερες αποθανατισεις της (και δεν ξερεις να διαλεγεις φωτο :laugh:)

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Eχμ .... οχι και πανεμορφη.

Ομορφη .... ναι :rolleyes:

Eκτος αν υπαρχουν αισθησιακοτερες αποθανατισεις της (και δεν ξερεις να διαλεγεις φωτο :laugh:)

Συμπαθητική.....:grinning-smiley-043

Μάνο το βλέπουμε από εντελώς άλλη σκοπιά το θέμα.

...και οχι δεν εχει φωτο της "στημένες" , με ντεκολτέ να ποζάρει με ψευτο-λαγνο βλέμμα στο φακο....

....σου χαρίζω όλες τις μιλφαρες του κόσμου....άσε για μένα μια-δυο αιθέριες υπάρξεις....

Ίσα ίσα Πέτρο, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο με τον οποίον τα γούστα μας στις γυναίκες είναι τόσο εκ διαμέτρου αντίθετα....δύσκολα να μαλώναμε για την ίδια γυναίκα...

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ίσα ίσα Πέτρο, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο με τον οποίον τα γούστα μας στις γυναίκες είναι τόσο εκ διαμέτρου αντίθετα....δύσκολα να μαλώναμε για την ίδια γυναίκα...

Προτιμώ να μην τοποθετηθώ για να μην <δυναμιτίσω> το νήμα .

Μα Μάνο μου .................... σου τα είπε ο Θόδωρας όσον αφορα την Laurie Bird!!!!!!!!!!!! (και με βρίσκει συμφωνο):grandpa:

Ορίστε σωστός άνθρωπος! :ernaehrung004:

Βάζω και ακόμα μια φωτο...

Attachments

• MV5BZjU0ZGQwYjAtMTc0ZS00NWM3LWIwOTAtMTVlOTYwZWZlYWY2XkEyXkFqcGdeQXVyMjUyNDk2ODc@._V1_SX1777_CR0,.jpg
    MV5BZjU0ZGQwYjAtMTc0ZS00NWM3LWIwOTAtMTVlOTYwZWZlYWY2XkEyXkFqcGdeQXVyMjUyNDk2ODc@._V1_SX1777_CR0,.jpg
    76.5 KB · Views: 93
Status
Not open for further replies.