Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Lara-Flynn-Boyle-lara-flynn-boyle-33235544-1024-768.png

την οποια προσπαθω να θυμαμαι οπως ηταν και οχι οπως εχει γινει, μαλλον λογω αποτυχημενων πλαστικων. Γυρω στο 2004 ηταν στα καλυτερα της.

Μπραβο παιδια για ολες (φυσικα ομως τις εχουμε ξαναβαλει ολες παλαιοτερα)

rosario dawson ...μαθητης γυμνασιου την ειδα πρωτη φορα στο KIDS του κλαρκ το 1994 να τρωει καρπούζι και ζαλίστηκα....μετα στο λυκειο την ειδα στο σινεμα στο 25th hour (2001) και έπαθα κακο.....αλλά με αποτελείωσε στο sin city το 2005...
(μαζι με την paula patton του DEJA VU και την μαγευτικη ΛΙσα Μπονε τις βαζω στις καλύτερες της chocolate love κατηγορίας...

Καρλα γκουτσινο επίσης στο sin city......οπως ειπε ο Μαρβ....."she's a dyke, but god knows why....with that body of hers, she can have any guy she wants" ή περιπου κατι τετοιο...
μου αρεσε ακομα και στο καλιφορνικατιον.

Η τελαιυταια avpap ειναι η λιλι σωστα? Αν ναι την αδικη η φωτο ....οπου και να την εχω δει θεα μου φαινεται.

Ελα ρε...ετσι εγινε αυτη? Την θυμαμαι σε εκεινη την ταινια με τον cage και ηταν θεα.... κατσε να δω πας την λενε και να ανεβασω φωτο....

Ελα ρε...ετσι εγινε αυτη? Την θυμαμαι σε εκεινη την ταινια με τον cage και ηταν θεα.... κατσε να δω πας την λενε και να ανεβασω φωτο....
Άσε, είδα πρόσφατες... δράμα

Ωωωω τι βρήκα...... και τις 3
στα + ότι φοράνε jeans με κανονικό χρώμα και όχι αυτές τις αηδίες που περνούν για jeans σήμερα....

Attachments

• 8680f0f099369db9a114acbd561ddd37--twin-peaks-girls-twin-peaks-donna.jpg
    8680f0f099369db9a114acbd561ddd37--twin-peaks-girls-twin-peaks-donna.jpg
    74.3 KB · Views: 107
Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

To σιτεμενο .... σε μενα :proud:

Δεν προκειται να παει χαμενο (ΤΕΤΟΙΟ "σιτεμενο" :rolleyes:)

Θα τσακωθούμε...:BDGBGDB55:
Να πατε να παιξετε αλλου εσεις οι δυο
e55b81668694090adea8e83d06b2cd06.jpg

Για την Κάρλα το ανέφερα και εγώ. Δεν ξέρω πόσο καλό είναι αλλά θέλω σίγουρα να το δω!

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Θα τσακωθούμε...:BDGBGDB55:

ΑΝΕΤΑ .... οτι ωρα θες :proud: .....

Carla_Gugino9.jpg

Φερε και παρεα ... :flute: ....

για να σε κουβαλησουν σπιτι :flute: .... με φορειο :laugh: ...

Carla-Gugino-Nude.jpg

Status
Not open for further replies.