Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Μεγαλη λατρεια για τη συγκεκριμενη! Με διαφορα η αγαπημενη μου ηθοποιος των τελευταιων χρονων.

Συμφωνώ, η Τζέσικα είναι ηθοποιάρα αλλά και κουκλάρα! :love::love::love:

Να'μαι κι εγώ με ένα μικρό contribution στο θέμα, μια που χθες είδα (ξανά) το Before the devil knows you're dead (ταινιάρα κατ'εμέ):

marisa-tomei-just-making-sure-you-re-paying-attention-photo-u1

Κι ας έχει "σπάσει" λίγο τελευταία, η Marisa Tomei, ας μου επιτραπεί η λαϊκίζουσα έκφραση, είναι μιλφάρα από τις λίγες. :grinning-smiley-043

Η Μαρισα ειναι ο ορισμος της sexy γυναικας! ....και πανω απ ολα δεν την εχει ανεβασει ποτε κανενας στο νήμα.....ευχαριστούμε!

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Η Μαρισα ειναι ο ορισμος της sexy γυναικας! ....και πανω απ ολα δεν την εχει ανεβασει ποτε κανενας στο νήμα.....ευχαριστούμε!

Είστε απαράδεκτοι ,να μην έχετε ανεβάσει τη Μαρίσα .

Ντροπη μας.
Πραγματικα!

Μανο σαν ταινια το salt λεει τιποτα? Δεν το χω δει.

Μερικες ταινιες ανεβαινουν ΜΟΝΟ απο τον φαινοτυπο καποιων ηθοποιων. Η εστω αβανταρονται τρελα.
Ας πουμε δεν μπορω να φανταστω Dead Calm χωρις Nicole Kidman η Grease χωρις Olivia Newton John.
Μια τετοια ταινια ειναι και το Salt. Aν δεν εισαι ερωτευμενος με την Angelina δεν θα σε μαγευσει ιδιαιτερα.

Επανορθώνω και γω αμέσως! Κλασικ Μαρισα......με μάτι κομματι.....όπως πάντα.

Attachments

• placeholder-title.jpg
    placeholder-title.jpg
    99.6 KB · Views: 93
  • marisa-tomei-pretty.jpg
    marisa-tomei-pretty.jpg
    51.9 KB · Views: 94
Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Είστε απαράδεκτοι ,να μην έχετε ανεβάσει τη Μαρίσα .
εγω δεν ξερω ακομα πως να ανεβασω.. οταν μαθω.. (αν θα'χει μεινει τπτ δλδ):flipout:
η Μ Tomei κατ εμε, ειναι ο ορισμος του απολυτου θηλυκου. ευγε στο πρωτοπορο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

εγω δεν ξερω ακομα πως να ανεβασω.. οταν μαθω.. (αν θα'χει μεινει τπτ δλδ):flipout:
η Μ Tomei κατ εμε, ειναι ο ορισμος του απολυτου θηλυκου. ευγε στο πρωτοπορο

Χωρίς να έχει εκθαμβωτική ομορφιά ,είναι θηλυκό με όλη τη σημασία της λέξεως

Αφού είδαμε και τη Μαρίσα για απόλυτο θηλυκό ή το νήμα να κλειδωθεί ή εμείς να αποχωρήσουμε, έχουμε κλείσει ως άντρες.

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ακομα δεν εχεις μαθει να ποσταρεις gifακια ... :smash:

4691002-6264788045-tumbl.gif

-bye-

αμ και συ που ξερεις να ποσταρεις gifακια,μισες δουλειες κανεις..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

αμ και συ που ξερεις να ποσταρεις gifακια,μισες δουλειες κανεις..

Ο σωστος προβοκατερ :proud: βαζει τους συνεπαρμενους να αναζητησουν ΥΔΩΡ μονοι τους.
Εσυ τι λες ? Να μην ειδα το ολοσωμο gifακι ? Ποσο δυσκολο μου ηταν ?
Oλα φατσα καρτα βγαινουν. -bye-

Status
Not open for further replies.